Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 aug 0 reacties

Dankzij deze slimme truc kan Máxima blijven verrassen

Máxima treedt graag buiten de gebaande paden, en ook bij haar zijscheiding zien we nog weleens een "tegendraads" vleugje. Kijk maar. 

Via deze website heb ik een groepje dierbare Máxima-vriendinnen verzameld. Via Facebook houden we contact en een van onze guilty pleasures is het verzamelen van gespiegelde foto's. Of ze nou gemaakt zijn in 2002 of 2020: met dank aan Máxima's scheiding herkennen we ze altijd. Of beter gezegd: bijna altijd, want Máxima speelt steeds vaker met haar scheiding. Zo duikt hij nog weleens op in het midden, en de laatste tijd zien we hem ook nog weleens aan de rechterzijde van haar hoofd. 

Om goed te kunnen vergelijken, zal ik eerst even wat foto's laten zien van de natuurlijke valling, op links. (Vanuit ons gezien dus rechts.)

En dan nu de scheiding op rechts. (Voor ons links dus)

Bij een los kapsel kan de rechterscheiding een kwestie van smaak of kleding zijn, bij opgestoken haar heeft het vaak te maken met de stand van de hoed. Volgens de etiquette draag je die immers op rechts, waardoor er aan de linkerzijde meer ruimte overblijft voor een knot. Vooral bij een lok kan een scheiding aan de andere kant dan handig zijn. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments