Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 19 jul 29 reacties

Charlène in het nieuw bij Rode Kruis Bal

Prinses Charlene was gisteravond aanwezig bij het Rode Kruis Bal in Monaco. Naast een nieuwe jurk kwam er ook een nieuw juweel in beeld.

In Monaco zijn ze niet vies van een flinke snuf glitter & glamour. Tijdens het Rode Kruis Gala droeg prinses Charlène gisteren een nieuwe jurk van Prada. Het ontwerp van zijde is handgeschilderd en vervolgens extra gedecoreerd met broderie d’art.

Foto: BSR

Close-up van de stof:

Het juweel is een ontwerp van Van Cleef & Arpels.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
29 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De stof van de jurk is prachtig, maar ik denk dat er meer in had gezeten… een fris, jeugdig en korter model was veel beter geweest bij deze stof. Dan zou de jurk ook meer ‘zomer’ uitstralen. Nu komt het allemaal wat ijzig over, helemaal in combinatie met haar immer wat verdrietige glimlach (het idee dat ze er weer zin in zou hebben pik ik niet op uit deze foto’s).
Blijven we wel bij dit model jurk, dan had ik de halslijn laten vermaken in een V-vorm, zodat er wat meer speelsheid en lijn in de jurk komt, het sieraad zou dan ook beter tot zijn recht komen.
Albert ziet eruit alsof hij een dagje gaat zeilen, misschien leuk voor op de boot in Monaco maar niet voor een bal. De jurk van de mevrouw links ziet er propperig uit.

Mee eens Juffrouw Annie:
– Schitterende stof 👌🏼
– Frozen 🧊
– Werkelijk schitterende make-up maar ik denk ook verdriet te ervaren in haar blik, haar ogen….

De halslijn inclusief halssieraad vind ik wel interessant, net alsof de vlinder uit de stof komt fladderen, de vrije wereld in …. 🦋

Wat is de stof van deze jurk mooi bewerkt. Ik vind de kleurencombinatie prachtig. De prinses ziet er mooi uit, maar ik krijg geen wow gevoel. Op de een of andere manier past dit model niet bij haar, het maakt haar breed van boven en de jurk.is te lang. Omg en dan prins Albert. Ik vind hem zelden goed gekleed maar dit is echt erg, brr.

Ik vond het ook sneu om haar de afgelopen tijd zo te zien, maar ze straalt weer, is weer lekker bezig met haat taken .
En geniet weer vam haar prachtige kinderen.
Hopelijk blijft het zo goed gaan .

Ik heb altijd zo’n medelijden met Charlene. En de jurk vind ik ook al niet mooi, alhoewel de stof natuurlijk een kunstwerk op zich is.

De jurk vind ik een tikkeltje te zwaar voor Charlene, te klassiek.
Maar ik vind het vooral mooi om te zien, dat haar ogen weer sprankelen en dat ze er weer zin in heeft.
Maar iedereen heeft het over Charlene, Albert weet denk ik niet hoe hij zich moet kleden.
En wat dan nog, heeft de beste man geen adviseur?! Dit kan echt niet hoor, lijkt wel of dat hij naar een zomerse kerstbal gaat.
Verschil is nu wel erg groot!

Inderdaad is Albert lang niet altijd goed gekleed, ben ik helemaal met je eens. Charlenes stijl is niet altijd de stijl die ik zou kiezen, maar over het algemeen mag ze er zijn qua kledingkeuzes.

Nou echt hoor!!
Maar als Charlene vaak goede keuzes heeft, waarom lukt het dan niet om goede keuzes voor haar man te maken. Misch. worden die niet in dankbaarheid aangenomen. Maar dat zijn speculatie’ s

Hoe leuk was t geweest als hij in een donkerblauw pak naast Charlene had gestaan?
O ja en dan graag met een lichtblauwe stropdas ipv deze rode.
Maar ja …..

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Stem hier helemaal mee in

Overigens vind ik deze japon net iets te lang en de stof wat te stijf.

De jurk is hyperverfijnd ! Eindelijk weer een Charlène in uiterst charmante en elegante verschijning, zoals we haar in de beginjaren in Monaco hebben gekend ! Ook ik geef toe : ze heeft mooiere kapsels ‘geshowd’ !
En dan deze vernieuwde site : prachtig !! Van harte gefeliciteerd, lieve Josine !! Wat verwen je ons toch !!

Ik ben minder enthousiast dan de andere reageerders. Het eerste dat ik dacht was: Elsa van Frozen 🙃 Zowel de kleur als het model doen weinig extra. Ook vind ik de jurk wat ‘zwaar’ bij haar qua stof. Soepele stoffen staan haar altijd geweldig.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

👍

Van Charlene: prachtige stof, goed model ook, zonder mouwen staat haar goed, krachtig, ook juist met het kapsel erbij. Leuk halssieraad op zich, maar die had ik niet hierbij gedaan, omdat de jurk een hoge halslijn heeft. De dochter van Stephanie heeft ook een leuke jurk aan, heel vlot voor een jonge dame, met de kortere onderjurk, de bovenlaag is heel mooi bewerkt. Leuke accessoires erbij.

Wat een beeldschone jurk en heel bijzonder hoe mooi de stof is bewerkt, door het eenvoudige ontwerp komt de stof goed tot zijn recht
De lichtblauwe tint maakt Charlene met haar korte haar wat zachter.
Wel denk ik dat hij mooier valt als hij iets wordt ingekort, nu ;staat; hij een beetje.

Ik ben het met u eens wat betreft de lengte. En voor de rest ook hoor.

Mooie jurk, ik vind hem wel wat flets bij haar staan. En het kapsel, nee, dat vind ik 3x niks. Ik zie haar nog voor me als bruid, met mooie knot. Zoveel beter stond dat! Zachter, dit kapsel vind ik ‘hard’ staan.

Prachtige japon maar het kapsel blijf ik afschuwelijk vinden.

Josine, het is ook weer niet mogelijk om artikelen door te sturen via de mail optie, kan het zijn dat KPN weer in de “spam stand” staat? Het is niet zo erg maar wilde het wel even melden.

Hoi Josine, heb je via de reguliere mail het antwoord van KPN doorgestuurd.

Wow, gelukkig is Charlene weer helemaal terug, hoop zo dat het goed met haar gaat. En wat ziet ze er weer fantastisch uit!!! Was trouwens het Rode Kruis Gala gisteren, Rozenbal was de 8e en daar was Charlene traditiegetrouw niet bij aanwezig.

Fijn dat we Charlene weer vaker zien en mét Albert. Zie haar wel liever in een sprekender kleur en dit model jurk had ik niet zo snel bij haar bedacht.

Last edited 1 jaar geleden by Mary

Josine, ter info : deze foto’s zijn goed doorgekomen.

Wat een mooie jurk !!ze sraat charlene erg goed zelfs met het korte haar. Een erg klassiek model, in een lichte kleur en prachtig bewerkt. Charlene is betoverend mooi !!