Avatar foto Door Moderator Petra
Juwelen 07 jan 13 reacties

Bij dit Nederlandse label koopt Marilène haar oorbellen

Prinses Marilène is door de jaren heen naar de achtergrond verdwenen. Jammer, want in haar walk-in closet zijn leuke dingen te vinden. Oorbellen van eigen bodem bijvoorbeeld.

Op Koningsdag 2022 droeg de prinses een zachtgeel pakje van Paule Ka, gecombineerd met juwelen van goud en diamant.

27-04-2022 Koningsdag Prinses Marilène tijdens Koningsdag in Maastricht. Foto © PPE/Nieboer

Moderator Petra ontdekte waar de oorbellen en schakelarmband vandaan kwamen: Choices by DL.

Foto ©Choices by DL
Foto ©Choices by DL

Je moet even turen, maar de prinses draagt ook nog een ring. En ja, laat deze nu ook van dezelfde ontwerper komen. Gezien de prijzen op de website, is er behoorlijk diep in de buidel getast.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©Choices by DL

Ontwerpster

Wie zit er achter dit juwelenmerk? De eigenaresse en ontwerpster is Debora Huisman-Leeser. Zij is de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juwelierslijn, volgens de website van Choices by DL. Het interessante aan dit concept is, dat je de oorhangers kunt mixen en matchen, en binnen een mum van tijd kunt aanpassen.

Overigens is koningsdag 2022 niet het enige moment waarop prinses Marilène oorhangers van dit merk droeg. Ook op koningsdag 2019 zagen we haar met oorhangers van Choices, zij het met een roze steen.

Koningsdag 2019 Foto ©PPE/Nieboer

Foto ©PPE/Nieboer

In 2018 droeg prinses Marilène op koningsdag dezelfde oorhangers, maar toen hingen er andere steentjes aan.

Foto ©PPE

En, het is waarschijnlijk weinig mensen opgevallen dat ze deze oorhangers in de jaren daarvoor ook al droeg tijdens Koningsdag. Marilène maakt het gebruik van het mix & match systeem van het merk. Door een andere steen te dragen, lijkt het gelijk een totaal andere oorhanger.

Prinses Aimee en prinses Marilène tijdens koningsdag 2017 in Tilburg. Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©Choices by DL
Foto ©Choices by DL

De echtgenote van prins Maurits droeg in 2014 en 2015 overigens wel andere oorhangers van Choices by DL. Zo koos ze in 2014 koos ze voor een steen van roze agaat, en in 2015 voor een groene agaat versie. De steen uit 2014 werd opnieuw gebruikt in 2018.

Koningsdag in Dordrecht (2015). Foto ©PPE/vd Werf
Foto ©PPE
Koningsdag 2014. Foto ©PPE/Nieboer

Tenslotte droeg prinses Marilène ook al oorhangers en een collier van Choices by DL op Koninginnedag 2011.

Foto ©PPE
Koninginnedag 2011. Foto ©PPE/vd Werf
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtige juwelen en wat kun je ze mooi mixen met allerlei edelstenen

Onbegrijpelijk waarom ze zulk ouwelijke kapsels heeft. Ze heeft van dat beeldige haar zelf. Ik zie haar wel eens in Amsterdam en dan is ze zoveel leuker om te zien dan dit Jacky O gebeuren. Jacky O was prachtig en bijzonder maar om als uiterst charmant vrouw het zoeken in het copieren van iemand anders vind ik zonde. Marilene is zo charmant en zo charismatisch, die heeft dit helemaal niet nodig.
Oja de oorbellen- fantasieloos. Vind het leuk voor een keertje maar niet bijzonder. Dan liever simpele ringetjes ofzo dan steeds een steen passend bij een pakje

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Mooi. Inderdaad prijzig: heb gekeken voor de citrienen (altijd mooi) ook fors boven mn budget.
En… wie denkt met t huidige aanbod van gekleurde glazen oorbellen of ze ‘echt’ zijn..?
Maar ze staan Marilene heel goed!

Prins Maurits en prinses Marilène heb ik altijd al een leuk stel gevonden. Beiden komen heel hartelijk over wanneer we ze in het openbaar zien.
Marilène keurig verzorgd in meestal wat chique kleding, met bijbehorende accessoires en netjes gekapt.
Een goede investering, deze mooie basissieraden, zodat er naar wens mee gevarieerd kan worden.

Marilène vind ik een mooie vrouw. Altijd chique gekleed en ze heeft een warme uitstraling. De oorbellen met het bloemmotief vind ik wat kinderachtig voor een volwassen vrouw, de ring waarvan de steen verwisseld kan worden vind ik oerlelijk. Maar, de set van afgelopen jaar en de basisprincipes uit 2014 en 2015 zijn prima.

Basisring…..

Mooie sieraden die bij deze prinses passen.

Knap is ze naar mijn mening zeker niet.
Ze is leuk, vlot en veelal chique gekleed. Een charmante verschijning die ik heel graag in de plaats van Laurentien zou zien.

Wat een mooie vrouw is di5 toch en wat maakt ze stijlvolle keuzes als het om sieraden en kleding gaat. Super mooi deze sieraden. Zou de oorbellen met de wisselende stenen en die uit 2022 graag in mijn collectie hebben, maar helaas boven mijn budget..

Ja, wat een mooie en chique vrouw ! Ook haar kapsels vind ik zo fraai en leuk !

Mooie oorbellen, leuk om ze door middel van een andere steen aan te kunnen passen aan de outfit. Ik vind dat felroze jasje zo leuk en het gele pakje.

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Aardig maar niet heel bijzonder. Persoonlijk vind ik haar altijd wat ouwelijk/tuttig. In ieder geval zou een ander en/of vlotter kapsel al de wereld van verschil maken.