Avatar foto Door Josine Droogendijk
België 06 dec 7 reacties

Aha! Hier komt Mathildes nieuwe collier vandaan

In Nederland is de juwelenkluis -dankzij verervingen- tot de nok toe gevuld met mooie glimmers. In België staan de zaken er helaas anders voor. Koningin Mathilde kon dus wel een nieuw collier gebruiken.

Tijdens het verjaardagsfeest van prinses Ingrid-Alexandra werd koningin Mathilde voor het eerst gespot met een diamanten collier. Gisteravond, tijdens het staatsbanket in Duitsland, mocht het juweel opnieuw dienstdoen. Juwelenliefhebber Benjamin Vaesen ontdekte zowaar de herkomst. Het betreft een collier van de Britse juwelier Graff.

BSR

Mathildes collier komt uit de Foliage-collectie. “Geïnspireerd door het iconische jazznummer ‘Autumn Leaves’ van Miles Davis, vangen de nieuwe Foliage-juwelen het hypnotiserende ritme van bladeren die van de bomen vallen, wervelend in de wind, terwijl ze zachtjes naar beneden zweven. Door verschillende diamantslijpsels naast elkaar te plaatsen, waaronder de marquise – die een opvallende gelijkenis vertoont met een blad – zijn de stenen op creatieve wijze in verschillende hoeken geplaatst. De collectie danst met beweging, kleur en uitstraling, en herinnert ons eraan dat de natuur en muziek krachtige muzen zijn.”

BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
7 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een schitterend collier! Past ook perfect bij de halslijn van deze japon.

Heel mooi collier.

Prachtig dit collier en leuk dat de Belgische Koninklijke kluis wat beter gevuld wordt. Met deze jurk echt een hele goede match!

Bijzonder mooi collier! 🍂
En wat zijn dit ook prachtige oorbellen…!
Zó’n mooi kapsel….een lust voor het oog!

Nu kan ik voortaan, als ik dit collier zie, niet anders dan: “The falling leaves, drift by my window……” neuriën. 😉🎶🎼🎵
Prachtig collier, staat haar heel goed en heel erg mooi bij deze japon.

Goed gevonden. Het collier past zo mooi in de hartvorm van de halslijn van de jurk.

Absoluut, Oranjefan, volkomen eens ! Ook het diadeem en het rijke, warme avondtoilet zijn verrukkelijk chic en mooi ! Mathilde stráált hier als Koningin !