Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 mei 0 reacties

Aftellen tot zaterdag, de Grote Dag van Harry & Meghan

Nog een paar dagen en dan is het ein-de-lijk zover: de Grote Dag van prins Harry en Meghan Markle. In deze blog gaan we de komende dagen vooruit blikken op het moment supreme. Wie staat er op de gastenlijst? Welke ontwerpers maken kans? En hoe gaat het er achter de schermen aan toe. De komende dagen zal de blog steeds worden bijgewerkt met nieuwe informatie. 

Update 17 mei:

Update 16 mei:
Prins George is bruidsjonker en prinses Charlotte bruidsmeisje. Weten wie er nog meer gekozen zijn? Klik dan hier. 

Update 15 mei. 11.00 uur

Nu te koop: postzegels met daarop de bekende verlovingsfoto's van Harry & Meghan. 

Update 14 mei 2018 – 21.00 uur

Update 14 mei 2018 – 16.15 uur 

Laten we bij het begin beginnen: wat weten we eigenlijk? Om eerlijk te zijn is het behoorlijk lastig om al het fake-nieuws te filteren en daarom concentreren we ons vooral op de berichten van de officiele kanalen. Zo heeft de Queen formeel toestemming gegeven voor het huwelijk van haar kleinzoon en de actrice. Een foto van het document werd gedeeld op Twitter. 

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Huwelijksplechtigheid: De huwelijksplechtigheid zal worden geleid door bisschop David Conor. Tijdens het uitspreken van de beloften neemt aartsbisschop Justin Welby het stokje over en ook een Amerikaanse bisschop zal bij de dienst betrokken worden. 

Culinair: Via Twitter heeft prins Harry zijn volgers letterlijk een kijkje in de keuken gegeven. Volgens de website van Kensington Palace wordt de maaltijd aan 600 mensen opgediend en wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk verse producten uit eigen streek. Ook krijgen de gasten een dessert met chocolade geserveerd. 

De jurk: Wie de ontwerper van Meghans jurk is, blijft -als het goed is- tot op het laatste moment onbekend. Natuurlijk wordt er al wel volop gespeculeerd. Zo gokken heel wat Britten op Ralph & Russo, het label dat eerder de avondjurk voor de officiele verlovingsfoto's mocht maken. De keuze zou mij ook niets verbazen, maar stiekem hoop ik op een Britse ontwerper. Victoria Beckham en Catherine Walker vallen hierbij af, want die hebben al aangegeven niet gevraagd te zijn. 

Familieperikelen: Helaas houdt de familie van Meghan Markle zich niet echt gedeisd. Met regelmaat wordt er negatieve informatie gelekt naar de media en daar kwam gisteren ook nog het nieuws bij dat de vander van Meghan een dealtje heeft gesloten met een paparazzo. Die mocht de vader van de bruid fotograferen terwijl hij in een internetcafé een webpagina over zijn dochter bekeek. Uiteraard in ruil voor een hoop geld. Een bericht dat Meghan Markle ongetwijfeld pijn zal doen. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments