Op 8 september 2014 - afgelopen maandag - was Prinses Laurentien aanwezig bij de opening van het Taalhuis. Het Taalhuis is gevestigd in de Centrale Bibliotheek aan Het Spui in Den Haag. Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven en spreken kan hier terecht. De opening werd verricht op de Wereldalfabetiseringsdag. Ook werden tijdens het evenement de Nationale Alfabetiseringsprijzen uitgereikt.

De Prinses was gekleed in een broek met dierenprint, met daarop een zwarte top en groene accessoires. De print van de broek kwam mij erg bekend voor, en ik vermoedde dat Laurentien deze eerder had gedragen tijdens de uitreiking van de HIER klimaatpenningen. Dat had ik mis, maar ze droeg wel een lange blazer van exact dezelfde print! In een nieuwe post hoop ik daarop terug te komen. 

   

Vanavond kwam ik er achter dat de broek van het merk Gerard Darel is! En na even verder kijken via de facebookpagina van Gerard Darel zag ik meer bekende stofjes. Binnenkort dus meer!

Vinden jullie de groene accessoires leuk gecombineerd met de broek met dierenprint?

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's met toestemming ©Royalduo - overige afbeelding ©Gerard Darel via John Lewis

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

donderdag 11 sep 2014 - 21:45

Je hoeft als prinses niet met de mode mee te doen, sorry zo'n print op je broek als prinses vind ik niet kunnen. Doe dat lekker thuis aan. Een blouse met deze print en dan een groene broek, is meer ladylike.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 11 sep 2014 - 21:29

best wel heel leuk :-)!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 11 sep 2014 - 21:12

Frisse combi, deze print met het felle groen. Opvallend, maar niet schreeuwerig. Ik weet alleen niet wat ik van de schoenen vind wel Mooii - niet mooi .... Wel - niet - niet

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 11 sep 2014 - 17:45

Nee, dit is niet mijn smaak. De broek vind ik echt niet mooi en al helemaal niet voor een prinses. Het is net een pyjamabroek van de Primark oid. Het vest vind ik te nonchalant.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 11 sep 2014 - 19:12

Volgens mij is het geen vest, maar meer een stola. Maar dat terzijde.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 11 sep 2014 - 11:17

De stijl van Laurentien kan me nooit zo bekoren maar dit kan nog wel.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 11 sep 2014 - 10:59

Ik vind het heel leuk en inderdaad lekker fris dat appeltjesgroen. De schoenen vind ik super. (Ik dacht in eerste instantie dat ze een beetje ordi zouden zijn. :))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 sep 2014 - 11:02

Ze zien er iig niet comfortabel uit ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 11 sep 2014 - 10:44

Wat leuk dat ze kleding draagt van Gerard Darel! De combinatie met het groen vind ik fris en beter dan de combinatie met het bijpassende jasje met dezelfde print.

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?