Hare Majesteit Koningin Máxima moet op doktersadvies de komende tijd rust houden. Naar aanleiding van gezondheidsklachten bestaat het vermoeden dat zij een darminfectie heeft. Nadere testen moeten deze diagnose nog bevestigen. Als gevolg hiervan zal zij afzien van een voorgenomen reis naar Tanzania, die zij op 6 en 7 november a.s. zou ondernemen uit hoofde van haar functie als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 02 nov 2018 - 17:01

Huh?? en vanmiddag nog op pad geweest.. Misch. heeft ze dat bewust door laten gaan om speculaties te voorkomen, dat dit bezoek van vanmiddag te moeilijk voor haar zou worden?
Maar dat zal van onze kant ook bij speculeren blijven..
Ik wens onze koningin veel sterkte en hopenlijk is ze weer snel opgeknapt..

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 02 nov 2018 - 17:18

Een kort uitstapje in het binnenland is toch iets heel anders dan een meerdaagse buitenland trip als je niet gezond bent, geeft toch een hele andere belasting.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 02 nov 2018 - 21:57

Mee eens, Linda. En bovendien zou ze naar Tanzania gaan. Ver van huis en ik denk ook dat ze daar op het gebied van de gezondheidszorg nog voor veel uitdagingen staan.

afbeelding van Molly

Molly

vrijdag 02 nov 2018 - 17:03

Ik las het net ook over de koningin. Hopelijk doet de rust haar goed en is ze snel weer beter.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 02 nov 2018 - 17:13

Veel sterkte en beterschap voor hare majesteit!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 02 nov 2018 - 17:56

We weten nog helemaal niet wat er precies aan de hand is. Wie zegt dat het om een buikgriep gaat!? Dus laten we niet te snel conclusies trekken, of nog beter geen conclusies te trekken.
Gewoon afwachten.
Ik hoop van harte dat het allemaal meevalt en dat ze snel weer de oude is.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 03 nov 2018 - 13:32

Dames, ik speculeer niet, dat is nou eenmaal zoals een darminfectie met een ander woord heet.
https://encyclopedie.medicinfo.nl/darminfecties/b50d2e6069b5443d8c0178b5...
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Darminfectie
https://www.ziekten.nl/ziektebeeld/maagdarm-infecties/

Een kleine aanvulling wat ik vergeten was te zeggen gister en misschien niet iedereen weet, ook een “gewone” buikgriep kan gevaarlijk en zelfs levensbedreigend zijn, vandaar dat dat ook een herstelperiode vergt.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 02 nov 2018 - 21:43

Dokter Google weet het beter.
Elke buikgriep is een darminfectie maar niet elke darminfectie is buikgriep.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 03 nov 2018 - 09:20

Perfect verwoord.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 02 nov 2018 - 18:22

Veel beterschap!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 02 nov 2018 - 19:28

Wat ontzettend naar! Beterschap lieve Máxima. Na zo’n intensief jaar met verlies van dierbaren moet er vaak ook letterlijk iets je lijf uit, weet ik uit ervaring..in zo’n situatie een intensieve veldreis maken is dan echt te veel gevraagd. Hopelijk valt het mee en knapt ze snel weer op.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 02 nov 2018 - 19:44

Veel beterschap, Maxima!

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 02 nov 2018 - 22:35

Ik wens u, Maxima langs deze weg veel beterschap toe. Respect dat u vanmiddag nog publiekelijk aan het werk was!

afbeelding van JL

JL

vrijdag 02 nov 2018 - 23:35

Heel veel beterschap Maxima.!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 03 nov 2018 - 07:49

Máxima had vorig jaar ook iets met haar buikstreek toch? Ze was toen op staatsbezoek maar ging door de klachten naar het Bronovo ziekenhuis. Hopelijk is het niets ernstigs en verstandig om niet af te reizen naar Tanzania.

Veel beterschap Máxima. Wordt maar snel weer de oude!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 03 nov 2018 - 09:45

Bedoel je soms de nierbekkenontsteking tijdens het staatsbezoek in China?

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

zaterdag 03 nov 2018 - 10:13

Laat Maxima maar eens lekker een poosje uitrusten/uitzieken. Dat doet ieder mens op zn tijd goed! Grote of kleine infectie doet er niet toe.
Beterschap Maxima!

afbeelding van zara

zara

zaterdag 03 nov 2018 - 15:49

Daar sluit ik me van harte bij aan!

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 03 nov 2018 - 11:38

I am sorry to hear that.
She has been tried lately.
I wish her a very good and fast recovery.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 03 nov 2018 - 11:47

Een groot deel van de reacties is hier verwijderd. Met name omdat we elkaar blijkbaar niet helemaal begrijpen en de sfeer hier wat uit de hand liep. Maar ook omdat er is verzocht door mij als moderator om de discussie te sluiten en die discussie toch door ging. Er is daarom besloten om het gesprek/de discussie te verwijderen. Nogmaals: Als Josine of ik vragen om een discussie te sluiten, probeer daar dan alsjeblieft respect voor te hebben. Wij doen dat niet zo snel, maar soms is het beter voor de sfeer hier.

Laat respect voor elkaar altijd de boventoon voeren. Nee, dat hoeft niet door elkaar over de bol te aaien, maar een beetje vriendelijkheid kost geen geld ;). Daarbij: probeer altijd te bedenken dat er ook een persoon achter de andere kant van de tekst zit. Wie weet wat diegene allemaal op zijn bordje heeft. Misschien reageert hij/zij daarom wel zo heel anders dan wij zouden doen. Want iedereen is anders, en iedereen wordt gevormd door hoe hij is opgevoed en door wat hij/zij heeft mee gemaakt. Josine en ik hopen op jullie begrip. Hartelijk dank!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 03 nov 2018 - 14:05

Onder de discussie sluiten verstaan we uiteraard echt sluiten, en niet alsnog verder gaan door een reactie te wijzigen. Wie de schoen past, trekke hem aan...!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 04 nov 2018 - 13:23

Ik hoop dat Maxima weer snel beter is. Wat ze ook mag hebben. Buiklachten zijn erg vervelend

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 04 nov 2018 - 14:11

Ja, bah. En ik zou dan ook echt niet naar Tanzania gaan op zakenreis. Hoop wel dat ze 14 november naar de verjaardag van Charles kan. Avondjurken ben ik dol op.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 05 nov 2018 - 10:38

Denk je inderdaad dat ons Koningspaar uitgenodigd is? is het niet zo dat gekroonde hoofden alleen naar verjaardagen gaan van andere gekroonde hoofden? staat me iets van bij dat ik eens iets gelezen had hierover?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 05 nov 2018 - 13:07

Dat gaat niet helemaal op denk ik. WA en Maxima waren nl ook bij de 50e verjaardag van Frederik.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 05 nov 2018 - 14:44

Amalia is ook nog te jong om de koning te vertegenwoordigen en Constantijn zal er geen trek in hebben. Bovendien Frederik is ook een persoonlijke vriend en ik denk oprecht dat WA lak heeft aan dat een koning niet bij een kroonprins op verjaardagsvisite zou horen te gaan. Of de banden met Charles ook zo close zijn, weet ik niet.

Ik las trouwens net dat de EU Tanzania aanspreekt over een anti-homocampagne. Maxima zal zeker gezondheidsklachten hebben, maar ik denk dat de politieke afwegingen ook meespelen.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 05 nov 2018 - 01:06

Arme Maxima. Hoop dat ze zich snel weer fit voelt!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 05 nov 2018 - 14:46

Alsnog gefeliciteerd Josine! Hopelijk voel je je nu wat wat beter, minder misselijk en kan je weer “uitdevoeten” zonder krukken! ;-))

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?