Koning Willem-Alexander is met zijn gezin in Argentinie. Voorheen werd het gezin er veel lastig gevallen door de media, dus daarom organiseert het koningspaar af en toe een fotosessie voor de (Argentijnse) media. Tijdens de fotosessie van vanmiddag droeg koningin Máxima een fuchsia broek en een lang, donkerblauw vest.


 

Klik hier voor een betere foto. 

Máxima's roze oorbellen zagen we voor het eerst in mei 2013. 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van car

car

maandag 22 dec 2014 - 17:08

Wat me als eerste opviel was de broek van WA..wat strakker en een goede lengte...voor de rest iedereen lekker ontspannen en casual gekleed maar niet bijzonder!! :) schoenen van a3 zelfs lelijk te noemen hahaha

afbeelding van Joris

Joris

woensdag 24 dec 2014 - 09:53

De wonderen zijn de wereld niet uit. Dit keer ziet Willem-Alexander er het best uit! Ein.de.lijk geen te lange slobberbroek. Overhemd kan iets slimmer fit maar misschien is het om een en ander te verhullen. Daar hebben meer mannen last van.... Verder gewoon kiekjes van een gezinnetje op vakantie. Stijlvol is anders. Maar moet ook kunnen. Even ver weg van de modepolitieagenten.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 25 dec 2014 - 09:51

Grappig, Joris "ver weg van de modepoltieagenten" !! De hele wereld hangt met computers aan elkaar, dus is er geen ontkomen meer aan.
Modepolitieagenten liggen op deze site ook op de loer en die "treden vaak hard op";-))

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 25 dec 2014 - 14:02

Grappig ,dat die "harde" modepolitieagenten zo royaal in hun toelage voorzien.
Nog grappiger dat ze hun wensen kenbaar maken aan de modepolitieagenten en die ze vervullen.
Ook grappig dat daar relatief weing commentaar op komt .
Conclusie ,ze hebben er geen last van ,denk ik ,dat wij een beetje kletsen over kleding -;)
En meelezen ??? Haha ja de RVD !
Ze maken zich waarschijnlijk niet zo druk wat een handjevol" betweters "over kleding schrijven .

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 dec 2014 - 21:53

Leuke vrolijke vakantiefoto's in een prachtige omgeving. De outfits zijn niet heel bijzonder (en zeker niet mijn voorkeur) maar wel fijne vakantiekleding. Wat grappig dat de prinsesjes de originele Argentijnse TOMS schoenen dragen! Ook leuk dat het wat minder opgeprikt lijkt. Hopelijk kunnen ze van een heerlijke vakantie genieten!

afbeelding van Els

Els

dinsdag 23 dec 2014 - 10:32

Heeft Amalia een groeispurt gehad? Ze lijkt veel langer en daarmee ook een stuk slanker. Het babyvet raakt ze kwijt, zo te zien.
Iedereen ziet er ontspannen uit, en de kleding, vakantie zullen we maar zeggen. Alexia is uiterlijk sprekend haar moeder, maar heeft haar modegevoel nog niet geërfd.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 22 dec 2014 - 18:06

Ik vind de koning en koningin er erg leuk uit zien. Vooral de koning, die ziet er heel wat beter uit dan vorig jaar zomer!
De meisjes vind ik er helaas niet mooi uit zien. Ik kan begrijpen dat het vakantie is, maar voor een fotosessie had ik ze toch wel anders gekleed. Iets netter en chiquer. Natuurlijk hoeven ze er niet tip top uit te zien, maar dit vind ik echt 'speelkleding'. Erg jammer. Als de meisjes er mooi uit zien doet de koning het niet goed en als de koning het goed doet, doen de meisjes het niet goed. Ik ben benieuwd wanneer iedereen het 'goed doet';)
De omgeving vind ik wel erg leuk om foto's te maken. Lekker afwisselend en een keer anders dan de tuin van de Eikenhorst!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 22 dec 2014 - 18:22

Het is inderdaad een prachtige omgeving, maar om voor zo,n fotosessie de pers helemaal naar Argentinie te laten komen vind ik eigenlijk een beetje belachelijk.
Waarom niet een mooie huiselijke fotosessie in kerstsfeer thuis!
Dat had voor mij meer waarde gehad dan deze vakantiefoto,s

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 19:43

Omdat deze fotosessie is georganiseerd voor de Argentijnse media. De vorige jaren werden ze enorm lastig gevallen door paparazzi, dus vandaar nu een fotosessie om dat te voorkomen :)

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 22 dec 2014 - 21:07

Oke, maar ik begreep dat er toch ook van de Nederlandse pers naar toe gingen.?
Maar dan houdt dit dus in dat er niet echt iets voor de Nederlandse pers is georganiseerd.............!!
Dan blijft helaas toch mijn teleurstelling.......

afbeelding van elise1

elise1

maandag 22 dec 2014 - 18:17

Ha, ha, inderdaad vrolijke en ontspannen foto's. Leuk. En de kleding is maar wat bij elkaar gerommeld zo te zien. Maar ach, het is ook vakantie. Moet kunnen. Op twitter las ik: 'wel erg veel lang haar'. Mee eens, en zoals gebruikelijk (lekker) rommelig.
Maxima heeft overigens een leuke en redelijk strakke broek aan zo te zien. Staat veel beter dan die grote broeken!

afbeelding van Joris

Joris

woensdag 24 dec 2014 - 09:56

Misschien kijk ik niet goed, maar ik zie bijna alle meisjes van hun leeftijd in Nederland tegenwoordig met lang haar. Is blijkbaar in. En veel roze tot een zekere leeftijd. En misschien willen ze stiekem ook een beetje op mama lijken.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

maandag 22 dec 2014 - 18:07

Maxima is mooi kinderen konden beter

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 dec 2014 - 18:12

Ach ja... leuke ontspannen vakantiefoto's van een gezin met drie meisjes die erg van roze houden!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 22 dec 2014 - 18:15

Het is vakantie zullen we maar denken en verder maar niets zeggen..................!!
In ieder geval ziet Willem Alexander er goed uit, met een goed passende broek.
Hopelijk gaan ze genieten van een heerlijke vakantie.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 22 dec 2014 - 18:15

Het is vakantie zullen we maar denken en verder maar niets zeggen..................!!
In ieder geval ziet Willem Alexander er goed uit, met een goed passende broek.
Hopelijk gaan ze genieten van een heerlijke vakantie.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 22 dec 2014 - 22:07

Hartelijk dank voor deze link. Ik zie een gezin op vakantie, lekker nonchalant gekleed, dat mag van mij best.
Voor een fotosessie op vakantie zijn ze m.i. leuk gekleed, fijn eens niet opgetut en waarschijnlijk zelf gekozen.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

maandag 22 dec 2014 - 18:27

Als ik de foto's zie komt vooral slonzig bij be op. Ik begrijp dat ze vakantie hebben, maar voor het fotomoment kan het er allemaal toch wel een tikje netter uitzien wat mij betreft.

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

maandag 22 dec 2014 - 18:38

Vrolijk koningspaar met vrolijk geklede kinderen! Vooral het koningspaar leuk in de kleding en dat ze er slonzig uit zouden zien, dat is dan maar zo. Ze hebben vakantie en ik wens een fijne vakantie toe!

afbeelding van Marga 1963

Marga 1963

maandag 22 dec 2014 - 19:32

Helemaal mee eens.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 22 dec 2014 - 18:52

gewone, leuke vakantiekleding. Zo zagen mijn dochters er ook uit, toen ze zo oud waren, behalve dan die schoenen van Ariane, die had ze van mij niet gekregen, haha.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 22 dec 2014 - 18:52

Het zijn aardige plaatjes en vooral Maxima vind ik er in de combo blauw-roze leuk uit zien. Het is ongelooflijk hoe fotogeniek ze eigenlijk is. De grote oorbellen staan haar goed. Ook de nieuwe armband is bij de vaste rij gaan horen zie ik :-) De prinsessen zien er prima uit, vlotte jongedames die er gepast geen zin in hebben (Alexia). Persoonlijk vind ik het jammer dat de jongedames net als hun moeder alleen maar haar op hun hoofd hebben en geen kapsel.... Ik vind de foto's niet zoveel toevoegen en wat mij betreft hadden de Nlse journalisten wel thuis mogen blijven.

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

maandag 22 dec 2014 - 19:03

Sorry maar vind er eerlijk gezegd niets aan. Geen leuke kleding. Veel te zomers voor deze tijd, hier is het winter. Saai. Al die fotosessies zijn hetzelfde. Snap inderdaad niet dat de pers daar nu zoveel moeite voor doet. Zoals al eerder hier door iemand geopperd: Waarom niet een leuke foto in kerstsfeer. Als ik dan kijk naar oa Zweden, Noorwegen en België komen we er maar bekaaid vanaf. Zie hier echt de meerwaarde niet van in. Als je dan die mooie foto's van Estelle ziet!! Victoria weet hoe ze het moet doen.

afbeelding van LG

LG

maandag 22 dec 2014 - 19:09

It's Summer, this week daytime temperatures in the Buenos Aires area are between 21 and 31 Celsius.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 22 dec 2014 - 19:56

Was ook mijn gedachte, LG. Het is hiet wel winter, eerder herfstachtig, maar daar is het zomers weer. Ja, wat doe je dan aan. Geen winterkleding in ieder geval ☺

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 22 dec 2014 - 19:09

Tja, Alexander heeft zijn hele leven al een moeizame relatie met de pers.
Het had hem en Maxima gesierd als ze de pers in Wassenaar hadden uitgenodigd. Per slot is de zomer sessie door omstandigheden niet doorgegaan.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

maandag 22 dec 2014 - 21:00

Ik vind het echt heel leuk hoe Victoria en Daniël het aanpakken! Af en toe een leuke foto naar buiten brengen, heel schattige filmpjes. En af en toe Estelle ergens mee heen nemen. Zo krijg je de troonopvolgster op een mooie manier te zien, maar houden ze ook de regie zelf nog goed in handen,mee bepalen zelf wat ze naar buiten brengen. En Estelle leert al een beetje met alle aandacht om te gaan, want ze zal daar sowieso later mee te maken gaan krijgen. Maar volgens mij is Estelle van karakter al een heel vrolijk kindje, dat scheelt misschien ook al.
Zus Madeleine gaat ook knap om met paparazzi zover ik meekrijg.

Ben het er mee eens dat de fotosessies hier altijd een beetje op elkaar lijken. Doet altijd wat geforceerd aan ook. Ik snap heel goed dat ze zo'n sessie doen om daarna met rust gelaten te worden, maar maak dan ook iets leuks van de fotosessie denk ik dan.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 22 dec 2014 - 19:43

Op ppe ziet het er vrolijk uit .
De koning en koningin zien er verzorgd uit , Maxima ziet er trouwens meestal verzorgd uit met zo'n sessie.
De kinderen ,nou ja ,dat is niet mijn smaak ,maar daar valt toch niet over te "twisten".
Jammer dat er helemaal naar Argentinië gevlogen moet worden voor zo'n moment .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 19:45

Ik vind die roze broek van Máxima echt heel leuk en vrolijk. Staat genoteerd voor mijn wishlist van zomer 2015 :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 19:52

(Máxima's kinderkledingsmaak vind ik trouwens echt niet mooi. Haar eigen kleding vind ik leuk en hip, maar de kleding van de meiden vind ik gewoon niet mooi op elkaar afgestemd met de verschillende kleuren roze en ook een leuke invlecht zou Máxima eens moeten proberen bij haar meiden. Ze hoeft van mij echt niet te houden van kleding a la Marmelatta (waar ik echt verliefd op ben), maar een beetje meer verzorgd en prinsessenachtig zou leuk zijn)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 23 dec 2014 - 09:10

Josine, zo te zien hebben ze zelf een greep uit hun vakantiekoffer gedaan. Meisjes van die leeftijd hebben zelf zo hun ideeen over kleren. Geniet maar lekker van je kleine Lieke, voor je het weet wil ze een piercing!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 23 dec 2014 - 09:50

O vreselijk, een piercing bij m'n kleine meisje. Moet er nog niet aan denken. Laat ze nog maar even lekker klein blijven ;)

afbeelding van hanneke

hanneke

maandag 22 dec 2014 - 20:01

Ik vind het vrolijke foto's en hopelijk hebben ze een leuke vakantie daar!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 22 dec 2014 - 20:04

Een sessie zoals deze hoeven ze wat mij betreft niet meer te doen. Op mij komt het over als < oh jee dat moeten we ook nog even doen.Vooral even lachen meisjes.Zijn meneer de fotografen ook weer tevreden> Meisjes zien er verschrikkelijk uit met die veel te lange mouwen , kleuren die niet met elkaar harmoniëren , lelijke schoenen en onverzorgd haar. Wat is dat toch met dit koningshuis? Zweden heeft een schattige ongedwongen video bij de kerstboom .België laat zich filmen en fotograferen voor het kerstconcert.Noorwegen laat een mooi familieplaatje zien.Wat mij betreft hadden ze net zo goed de familie Janssen hier uit het dorp met hun dochters op de foto kunnen zetten!

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 dec 2014 - 20:17

Ok, je hoeft niet enthousiast te zijn over de kleding, maar dit vind ik wel erg negatief. Lachen ze, is het niet spontaan genoeg, zien ze er redelijk ongedwongen uit, had het een ongedwongen (maar niet heus) plaatje onder de kerstboom moeten zijn. Zeker in mooie fluwelen jurkjes en met strikken in het haar... Misschien volgend jaar een 'U vraagt wij draaien' foto, of mag het ook nog een beetje spontaan bedacht zijn?

afbeelding van RoyalfanMarije

RoyalfanMarije

maandag 22 dec 2014 - 20:58

Juist, hier ben ik het nou helemaal mee eens! Fijn dat er ook nog mensen zijn die er zo over denken. Oké, die verschillende kleuren roze bij elkaar is niet heel mooi en de schoenen zijn niet mijn smaak, maar Amalia vind ik er echt heel leuk uit zien. Willem-Alexander en Máxima zien er ook erg leuk uit allebei. Bij Ariane is het iets te veel roze voor mij, maar het past wel echt bij de leeftijd van Ariana, zo lekker veel roze. De schoenen van Alexia vind ik echt verschrikkelijk, maar als je die even weg denkt ziet ze er gewoon heel leuk uit. Ik snap wel dat ze die fotosessie doen, ik zou er ook geen zin in hebben om mijn hele vakantie gestalkt te worden en als je zo'n simpele oplossing kunt bedenken moeten we volgens mij maar gewoon blij zijn met de foto's.

En dat ze het op Wassenaar hadden moeten doen als vervanging van de zomerfotosessie , daar ben ik het niet mee eens. Die fotosessie is niet voor niets afgelast, ik vind het jammer van de foto's, maar heel begrijpelijk. Deze fotosessie is voor de Argentijnse fotografen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 24 dec 2014 - 13:23

Met Imke en Royalfanmarije eens dat het niet gauw goed is.

Persoonlijk vind ik dat er door sommigen wel erg negatief wordt gedaan over de kleding van de prinsesjes. Zielig vind ik dit voor de meisjes. Weet wel dat ze deze site wellicht ook lezen. Ze zijn op een kwetsbare leeftijd!
Ik kan me herinneren dat door Josine - ik praat over een hele tijd geleden in een blog over de jurkjes van de prinsesjes van een bepaald merk - werd verzocht om hiermee rekening te houden en nu gebeurt het toch. Jammer.
Dit wilde ik voor de Kerst nog even kwijt. http://www.modekoninginmaxima.nl/overig-ontwerpers/designer-santa-sabrina

Fijne Kerstdagen!

afbeelding van Gert

Gert

dinsdag 23 dec 2014 - 11:16

Imke, helemaal mee eens. Ik vind het allemaal zo zuur hier de laatste tijd. Het is niet goed of het deugt niet. Het filmpje van Zweden heb ik ook gezien, om nu te zeggen dat Daniël er spontaan bij zat. Vond het zelfs tenenkrommend eerlijk gezegd.

Zoals meerderen al gedaan hebben, doe ik nu ook: ik haak hier af en bekijk foto's wel op andere sites.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 dec 2014 - 20:18

....

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 dec 2014 - 20:19

.... reactie bleef hangen, iets te vaak op Enter gedrukt...

afbeelding van Christa

Christa

maandag 22 dec 2014 - 23:56

Ik ben het roerend met je eens!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 20:05

Ik vind trouwens de koning er ook leuk uitzien! Z'n haar met een beetje gel staat nog beter, maar de kleding past voor zover ik kan zien en de combinatie donkerblauw en deze zandkleurige broek vind ik mooi :)

Amalia's shirt is trouwens van Tommy Hilfiger.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 22 dec 2014 - 20:28

en.............Amalia draagt een gouden kettinkje met een "A" eraan. Erg leuk!

afbeelding van Helena

Helena

maandag 22 dec 2014 - 20:06

Het is geen modeshow!!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 dec 2014 - 20:30

Het valt me op hoe kritisch we met z'n allen zijn: als er gekozen wordt voor dezelfde jurkjes dan vinden we dat te kinderachtig en als ze in hun (zelfgekozen?) casual kleding verschijnen dan is het slonzig. Toen ik 11 was wilde ik ook zelf m'n kleding kiezen en dat was vast niet altijd m'n moeders smaak. Ook met haar invlechten moest ze toen niet aankomen..
Het zijn kinderen en ik vind het fijn dat ze duidelijk de ruimte krijgen zichzelf te zijn, ook al vinden wij dat dan misschien iets minder mooi...
En het is inderdaad zomer in Argentinië dus niet vreemd dat ze voor deze kleurige outfits kiezen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 20:09

Dat is zeker waar. Ik mocht ook mijn kleding uitkiezen en als ik nu foto's zie van vroeger dan schaam ik me soms naar, maar toch heb ik de vrijheid altijd als erg positief ervaren.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 22 dec 2014 - 20:13

@AnneM. Jij schrijft het en ik dacht het. Helemaal mee eens.☺

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 dec 2014 - 20:29

ThanX Henny!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 22 dec 2014 - 20:10

Wat een heerlijk relaxt plaatje en ik vind het er niet slonzig uitzien☺. Ook niet dat opgeprikte. Ik vind de prinsesjes er leuk en stoer uitzien. Ieder een andere outfit en niet in dezelfe outfit gestoken, waar menigeen in het verleden commentaar op had.
De kleding van de koning en koningin is mooi casual. De broek van de koning heeft een mooie slim fit. Veel beter dan de wijde modellen, die hij weleens draagt.
Ze zien er gelukkig en gezond uit en gaan heel liefdevol met elkaar om. Daar is waar het omdraait.
Heerlijk voor Maxima dat haar vader stabiel is. Volgend jaar Kerst kan het anders zijn.
Ik wens ze een heerlijke Kerst toe.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?