Steeds vaker kiezen koninginnen en prinsessen voor confectie (het seriematig vervaardigen van kleding) in plaats van couture. Via websites als lyst.com en net-a-porter.com bestellen de dames online kleding van Valentino, Michael Kors en Prada. Het voordeel van confectiekleding is de besparing van tijd en geld, het nadeel een mogelijke doublure. Zo droeg prinses Mary vorige week een roze Valentino-japon die we eerder zagen bij koningin Máxima tijdens de reis naar Duitsland. Persoonlijk vind ik de kleurencombinatie van prinses Mary jonger en frisser, maar door de lengte van haar mantel vind ik uiteindelijk de look van koningin Máxima net iets mooier. Naar welk totaalplaatje gaat jullie voorkeur uit? 

Koningin Máxima met de japon tijdens het bezoek aan Duitsland, juni 2014. 

De roze japon is gemaakt van zijde, organza en kant en is aan de onderkant afgewerkt met hele kleine plissé-plooitjes. De prijs van de japon ligt rond de 4000 euro.

Foto's van prinses Mary kan ik vanwege fotorechten helaas niet plaatsen, maar op de website NewMyRoyals kun je mooie foto's vinden van de Deense prinses met de jurk. 

Klik hier voor de link. 

Foto's met dank aan:

www.monarchypress.com
Valentino 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 04 sep 2014 - 14:29

Ik vind het een heel mooi jurkje en ik vind Maxima en Mary allebei prachtig, maar toch vind ik het jurkje voor beide dames niet 'werken'. Geen idee waarom ze het dan allebei hebben en dan ook nog eens voor zo'n prijs! Van mij hoeven ze het niet meer uit de kast te halen in ieder geval!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 02 sep 2014 - 09:16

Ik vind het een leuk jurkje, maar de kleur doet niet zo veel met Maxima. Misschien met wat meer pittige accessoires zou het wat beter uitkomen.
Ik vind het bij prinses Mary leuker staan! Ze heeft een wat donkerdere uitstraling.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 01 sep 2014 - 21:57

Ik vind het een leuke jurk.
Heb ergens gelezen dat de prijs ervan € 4000,- is, dat zie ik er absoluut niet vanaf.
Misschien heeft Mary de jurk voor de bruiloft wel van Maxima geleend ..... Zou niet eens zo gek zijn.

afbeelding van car

car

maandag 01 sep 2014 - 19:16

Ik vind dat het bij Mary meer een totaalplaatje is...bij Maxima kan de onderkant ook Beatrix zijn!! ;)
(Wat ik dan weer wel mooi vind is de roze, frisse blos van maxima!! )

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 01 sep 2014 - 18:15

Het prachtige kant en de mooie kleur van deze jurk had wat mij betreft een beter model verdiend. De plisse rand maakt het goedkoop.
De jas die Mary erbij draagt vind ik geen goede match, deze lengte is te kort voor een mantel en te lang voor een 7/8 model, ook vind ik de jas te wit!
Kortom, voor 4000 euro verwacht ik toch iets meer !!!!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 01 sep 2014 - 18:07

Vind de jurk beter bij Mary passen. Past beter bij een "petit" persoon.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

maandag 01 sep 2014 - 18:02

Ik vind dat mary de jurk wel staat
De jas mocht wat strakker en ze kon beter een panty aan "
De fashionator is prachtig

afbeelding van marie28

marie28

maandag 01 sep 2014 - 17:21

Bovenste van de jurk is mooi. Onderkant iets minder . Zeker te lang voor Maxima. Mary had beter voor een kort jasje gekozen !

afbeelding van Merel

Merel

maandag 01 sep 2014 - 17:17

Wat jammer dat ze alletwee 4000 euro spendeerden aan dit jurkje. Het flatteert ze allebei niet. Kleur, lengte, pasvorm doen niets voor ze. Mss online miskoopje?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 sep 2014 - 17:22

Misschien kan Máxima de jurk nog laten aanpassen op het atelier, zodat hij meer flatteert. Stukje korter zou al wonderen doen :)

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 sep 2014 - 19:19

Ja, dat denk ik ook!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 01 sep 2014 - 18:23

Josine , ik denk dat een stukje korter het ook niet gaat worden, dan krijg je een heel zielig plisserandje, het is gewoon niet het goede model, en dat voor een Valentino jurkje.............
Koos Maxima ook maar eens voor een vaste ontwerper, als ik Beatrix de laatste tijd weer ziet, zo mooi en zo passend in alle opzichten!!Echt een compliment waard!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 sep 2014 - 18:27

Ze kunnen vast ook wel een rand kant weghalen en de plissé intact houden. Zonde als dit jurkje in de kast blijft. Al vind ik het helemaal geen slechte jurk, maar gecombineerd met een mooie chignon en diamanten krijg je vast al weer een heel andere look :)

afbeelding van Merel

Merel

maandag 01 sep 2014 - 17:41

Ja, dat plissé randje doet idd geen goed :)

Maar het is ook niet haar kleur. Verfbadje?
Of marktplaats :))))

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 01 sep 2014 - 17:04

Ik vindt dat het haar en assecoires en makeup mooier staat bij Mary, maar de mantel is niet mooi! Als Maxima de makeup goed had gedaan had het beter gestaan! Maar het jurkje vindt ik idd geen 4000,- waard. En trouwens leuke serie:)))))

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 01 sep 2014 - 17:41

Ja, die werkt bij mij wel;)
Ik vind de look van Mary veel mooier. Ik vind het jurkje veel geschikter als jurk onder een mantel, dan gewoon alleen als jurk.
De lengte van de mantel vind ik eigenlijk niet heel mooi. Ik vind het het mooiste als de mantel net zo lang is als de jurk.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 sep 2014 - 17:01

Yes! Vind de jurk bij Mary ook niet super. Ze heeft er wel eens beter uitgezien. En die veertjes in het haar voegen ook niet veel toe. Beetje kinderachtig....

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 01 sep 2014 - 16:26

Ik kan ook niet op de site van Newmyroyals. Ik vind de jurk niet heel geweldig mooi. Erg jammer dat ze er wel 4000 euro voor neergeteld heeft. Ik zou het zelf nooit doen. Ik vind hem ook eerder op een onderjurkje oid lijken. Ik vind de stof wel heel mooi, maar niet geschikt voor een model als dit.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 sep 2014 - 15:35

Kan even niet op de site van Newmyroyals, maar vond en vind de jurk bij Maxima niet mooi. De kleur is wel ok, de stof ook prachtig maar het silhouet klopt gewoon niet. Weet niet waar het aan ligt: ongunstige lengte, die stroken, te wijd van onder, zeg het maar! Maar het staat tuttig en oubollig. Jammer van die 4000 euro. Kun je heel wat pittige jurkjes van LaDress van kopen (zie berichtje van Josine) die een stuk pittiger staan. Ben dus benieuwd hoe de jurk Mary staat.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 sep 2014 - 16:06

La Dress is een fantastisch merk. Zodra ik ben bevallen en afgevallen ga ik er maar eens een kijkje nemen denk ik. Jurkjes kosten wel meer dan gemiddeld, maar ze zijn ook tijdloos en daardoor lekker lang door te dragen.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 sep 2014 - 16:57

Ja Josine, zou ik zeker doen. Veel van hun jurkjes kun je ook heel gemakkelijk wassen en ze blijven inderdaad mooi en tijdloos. Maar eerst maar eens een mooie baby op de wereld zetten. Dat is belangrijker.....

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 01 sep 2014 - 17:14

Ja, ik heb ook jurkjes van dit merk en zijn prachtig en blijven mooi. Ze zijn nu ook online via de Bijenkorf te bestellen... Maar Josine, eerst eventjes broeden nog :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 01 sep 2014 - 15:17

Ik was niet zo enthousiast over deze jurk toen Máxima deze droeg, maar op het tweede gezicht staat deze jurk haar mooier dan Mary. Mary had vast ook op een zonnetje gegokt en is de jas erbij gekozen omdat het huwelijk buiten was. Ben benieuwd hoe de jurk haar zonder jas staat en hoop dat we dat nog eens te zien krijgen!

afbeelding van Marieke123

Marieke123

maandag 01 sep 2014 - 14:56

Ik kies voor Mary. De jas en schoenen vind ik er qua kleur er mooier bij passen, alhoewel ik model van de jas er niet zo mooi bij vind staan. Ook haar fascinator maakt het af.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 01 sep 2014 - 14:39

Ik vind het een beetje moeilijk te beoordelen bij wie hij op zich beter staat. Daarvoor zou Mary de mantel uit moeten trekken. Maar puur gebaseerd op hoe ze de japon hebben gecombineerd en wat ik op de foto's kan zien ga ik voor Maxima, al had ik bij haar ook graag andere sieraden en een ander kapsel erbij gezien.
Ik vind dit overigens echt een jurk die op de kleerhaak mooier lijkt dan aangetrokken. De stoffen, de kleur...allemaal prachtig, maar als ze hem aanhebben vind ik hem wat minder. De lengte lijkt ook een beetje ongunstig, voor zowel Mary als Maxima.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 01 sep 2014 - 14:33

De keus is voor mij niet moeilijk !
Mary is de winnaar met haar donkere haar en ogen ,staat het veel pittiger .
Maxima moet het met een felle kleur lipstick ophalen ,anders een kleurloos geheel .
De rok lengte is voor Maxima ook niet de beste ,altijd je rok eindigen op het meest gunstige deel van je been ,ik denk voor haar in de knieholte ,dit maakt onnodig plomp.
En rose kan soms heel mooi zijn voor blondines ,maar dan type net als Mathilde ,die heeft ook de huidkleur van een blondine .
En de mantel zal wel uitgaan denk ik zo ,hoewel ik het wel pittig vind met precies dat strookje eronder uit.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 01 sep 2014 - 19:39

Ben het hier mee eens. Het model flatteert Mary beter, de rok valt mooier om haar lichaam. Het effect van de strook die zwierig onder de mantel uitpiept vind ik wel grappig. Bij Máxima valt de rok minder goed en de plisséstrook hangt daarom wat plompverloren als franje onderaan. De kleuren staan Mary goed met haar lichte huid en donkere haar; wel vind ik de fascinator qua tint iets teveel afwijken van de jurk. Máxima kan het delicate roze ook wel hebben maar heeft dan wel een sprankelende makeup nodig, wat dan nog best een mooi totaalbeeld oplevert. Al blijf ik de onderkant van de jurk bij haar minder geslaagd vinden.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 01 sep 2014 - 12:56

Ik moet eerlijke zeggen dat ik de jurk bij Maxima mooier vind staan dan bij Mary. Komt denk ik ook door de mantel. Niet echt een geweidige combinatie. Toefje in het haar van Mary is wel leuk. Jammer dat ze blote benen heeft, staat niet echt charmant.
Over de jurk zelf ben ik minder enthousiast. De bovenkant vind ik wel mooi, maar de plissee strook is niet mijn ding. Het doet mij teveel aan een onderjurk denken. Jammer, want voor 4.000,- euro mag je toch wel wat beters verwachten.
Is de jurk nu roze of zalm?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 sep 2014 - 13:00

Roze :) Zalm is net iets meer oranje. Blote benen is inderdaad jammer en was ook niet nodig lijkt me. Ik draag al weer een poosje panty;s. (Maar ben ook een koukleum :P)

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?