Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 okt 0 reacties

Zien: Máxima's nieuwe armband van Cartier

Koningin Máxima droeg tijdens de herdenkingsdienst van prinses Christina een nieuwe, gouden armband. Gisteravond dook het juweel opnieuw op. Het blijkt te gaan om een ontwerp van Cartier. 

Zoals onderstaande foto wel laat zien, gaat het om geschakelde olifanten van goud en tsavoriet (een groene granaatsoort), die samen een vrij brede armband vormen. Het ontwerp van Cartier komt uit de iconische Khandy Collection, die inmiddels al lang en breed is uitverkocht. Het betreft hier dus een vintage exemplaar, die zomaar uit de collectie van koningin Juliana zou kunnen komen. Zij werd door prins Bernhard, een echte olifantenliefhebber, immers overladen met dergelijke geschenken. En aangezien prinses Christina al voor haar overlijden haar bezittingen heeft verdeeld, waaronder haar juwelen, denk ik dat dit een juweel uit haar collectie betreft. Zou wel mooie symboliek zijn in ieder geval. 

Voor de dames die nu helemaal verliefd zijn geworden en het juweel per se willen hebben, is er trouwens goed nieuws. Voor bedragen rond de 15.000 euro wordt de armband nog steeds verkocht via veilinghuizen en enkele Amerikaanse juweliers. Laat de creditcard maar wapperen 😉 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments