Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 feb 0 reacties

Zien: Een onbekende foto van Máxima en een doublure met Letizia

Máxima in een spijkerbroek, de koning in een kabeltrui: hier lees je het koninklijke modenieuws van de afgelopen dagen. 

Met op één een meer dan leuke foto van de koning en koningin op schaatsen. Ik hoor her en der de vraag gesteld worden of het ze echt zijn, en ik denk dat deze vraag gelijk weer bewijst dat kleding en make-up veel met je kunnen doen. Naar de herkomst van de jas en zonnebril ga ik morgen speuren. Tips zijn altijd welkom! 

Dan door naar de koning. Hij bezocht vrijdag een dak- en thuislozenopvang. Zijn uniform, een donker pak, bleef daarbij achterwege. Gelukkig had hij wel wat anders aangetrokken 😉 Een blauwe kabeltrui. Ik vind het mooi dat de koning zo met zijn kleding geen barrière opwerpt, maar een brug bouwt. Top! 

Dan door naar een onbekende foto van Máxima, die Jenny mij vorige week stuurde. (Waarvoor dank!) De koningin is te zien met een nieuwe, onbekende blouse van een transparante stof. Ik vind het totaalplaatje super en hoop dat ze hem (met een extra topje) nog een keer draagt. 

Vorige week kregen we ook nog een nieuwe, oranje outfit van NATAN te zien. Ik begrijp de coupe en styling, want wie loopt er nu wél tiptop bij? Anyhow, ik hoop dat we de outfit na de coronacrisis ook nog een keer met alle toeters en bellen te zien krijgen. 

En last but not least kunnen we ook nog even kijken en vergelijken, want koningin Letizia is gespot in dezelfde jurk als koningin Máxima. Een rood exemplaar van Massimo Dutti, met een overslagje en diep rugdecolleté. Als ik de winnende look moet aanwijzen, ga ik absoluut voor Máxima. De overloop in Letizia's schoenen van rood naar zwart vind ik sterk, maar Máxima's heerlijke jas van Oscar de la Renta, de vilten oorbellen van Etsy, de tas van Delvaux én heerlijke laarzen van Gianvito Rossi maken er pas echt een sprankelend totaalplaatje van. Normaal ben ik wel van het less is more, maar nu alles al zo vervelend saai is, moet ik er even niets van weten 😉 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments