Avatar foto Door Josine Droogendijk
Boeken 08 dec 3 reacties

Win een setje kaarten van Máxima

Ben je nog op zoek naar koninklijke kerstkaarten? Of verzamel je leuke kiekjes van onze koningin? Dat komt goed uit. Met dank aan Albert Nieboer, een van de fotografen van deze pagina, mag ik 11 setjes kaarten weggeven.

Van Amalia’s bezoek op de Cariben tot het staatsbezoek aan België en Alexia’s eerste scheepsdoop: Albert Nieboer was er bij. Zijn foto’s verkoopt hij aan diverse kranten, websites en tijdschriften, maar voor de particulier is er ook van alles te verkrijgen. Via de website royalwebshop.eu verkoopt Albert bedrukte dienbladen, borden, trommels, bekers en dus ook kaarten.

Heb jij interesse in een pakje koninklijke kaarten? Stuur me dan even een mailtje via [email protected]
Via loting zal ik elf adressen selecteren. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de ingestuurde gegevens worden niet verspreid en na afloop vernietigd.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
3 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

wat leuk!! ik ga mailen.

Leuk, ik wist niet dat er zo’n webshop was.

Wat leuk! Albert maakt prachtige foto’s.