Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 15 jun 13 reacties

Wil je zien: Zara Tindall in zwart met goud

Zara Tindall verscheen gisteren met haar echtgenoot Mike bij het Theater in Londen, om een documentaire te bekijken over medesporter Roger Federer.

Zara heeft zelf op Olympisch niveau de paardensport beoefend. In 2012 haalde ze met haar team zilver. Het jaar er voor trouwde ze met haar grote liefde, de rugby speler Mike Tindall. De dochter van prinses Anne is regelmatig in beeld en is een bekende verschijning in Groot-Brittannië.

Zara en Mike bekeken de documentaire in theater Odeon Luxe, waar een speciale vertoning van de documentaire werd gehouden. Roger Federer was zelf ook aanwezig.

Mode

Zara droeg een elegant zwart jurkje met goudkleurig borduursel, van het label Rebecca Vallance. Momenteel heeft Zara een wat korter kapsel, wat haar leuk staat.

Foto ©BSR

Goudkleurige clutch van Strathberry:

Zwarte pumps van Aquazzura:

Wat vinden jullie van Zara’s outfit?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het tasje vind ik leuk, en daar laat ik het maar bij.

Zara draagt hier een chique jurk.
Pofmouwen en goudborduursel geven een mooi en feestelijk effect.
Kapsel oogt wat piekerig.
Leuk tasje zeg!
Een heel dunne zwarte panty zou het plaatje af maken.
Als ik Mike was zou ik een andere pantalon aangetrokken hebben voor deze gelegenheid.
Die is nou niet bepaald in overeenstemming met de oufit van Zara.

Zara heeft een goede styliste aangenomen. Sinds ze zich laat kleden, laat ze ons regelmatig hele mooie looks zien. Ik heb bij deze jurk een beetje moeite met de lengte. Net niet lang, net niet kort. Een wat spannender pump had de onderste verdieping wat meer allure gegeven. Krul in het haar vind ik bij een bobline vrijwel altijd een goed idee. Maar al met al een look waar de styliste tevreden mee mag zijn.

De jurk vind ik super leuk, maar ik mis iets in de styling. Krul in haar haar en misschien een lipstick hadden het plaatje wat meer af gemaakt.

Mooi stel, jurk vind ik mooi, mouwen ietwat te groot.

Gouden accenten precies op de juiste plek, geven mooie slanker dan slank taille.
Kleur donkerblauw zou net iets zachter voor haar zijn, maar daar trek ik mij ook niets van aan, dus moet zij vooral ook niet doen😉
Leuke pofmouwen. Haar vind ik wat minder, maar met deze lengte is er gewoon ook iets minder mee te doen. Maar ze is een sportief type dus haar past gewoon goed bij haar.

Sorry ja dat was ik die daar een opmerking over maakte maar dat was bij Beatrix ivm het ouder worden 😉

Yep 👍😉 En ik doe er zelf lekker niet aan mee 😂😂 Team#lovewearingblackevenifitmakesmepaleandold😂😂😂😉

Prachtige jurk, leuk die pofmouwen, geeft een speelseffect. Wat het voor mij helemaal af had gemaakt was het haar in een grove krul en wat meer uitgesproken gouden oorbellen.

Ik vind de jurk te stijf en grof voor haar met haar bijna wat frêle voorkomen met slank postuur en lichte huid. Dan zou misschien een wat klassiekere jurk van Jenny Packham veel zwieriger en levendiger staan.

Gaat ik ben niet zo weg van pofmouwen. Goudkleurig accent op de jurk is wel leuk. Wat me meer stoort is de witte broek van Mike.

Leuke jurk, mooie gouden accenten. Het model staat haar goed. Leuke pofmouwtjes.