Avatar foto Door Moderator Petra
Luxemburg 08 jul 43 reacties

Wil je zien: stralende Stephanie in hip roze broekpak

De kledingkeuzes van erfgroothertogin vallen niet altijd even goed in de smaak bij iedereen. De laatste tijd maakt ze echter ook heel goede kledingkeuzes. We zijn benieuwd naar jullie mening over dit roze broekpak.

Guillaume en Stephanie waren afgelopen zaterdag aanwezig bij het concert ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van de EME Foundation. Het concert vond plaats in de Kinnekswiss in het Luxemburgse Park.

Foto ©Maison du Grand-Duc

De Foundation is een initiatief van de “Lëtzebuerg Philharmoniker”. De stichting laat de voordelen zien van muziek, in de vorm van concerten of projecten. Hieraan wordt deelgenomen door ouderen, gehandicapten, zieken, kwetsbare of kansarme mensen. Tijdens het jubileumconcert traden 16 muzikanten op, daarnaast 4 koren, van jong tot oud. Guillaume en Stephanie genoten overduidelijk van het concert.

Mode Stephanie

Erfgroothertogin Stephanie draagt een hip lichtroze broekpak van Scapa, dat haar lieve uitstraling tegelijkertijd benadrukt. Het maakt haar mijns inziens ook heerlijk jong.

Lage pumps van Salvatore Ferragamo met een strikje voorop:

Tasje van Polene Nauti:

Wat vinden jullie van deze outfit van Stephanie?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
43 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

@petra 😳 ‘hip’? 🫣

De kleur is super bij haar maar de stof is flodderig en pasform kan beter. Kom op Scapa, doe beter je best. Dan kun je haar hofleveancier worden.
Scapa is de laatste jaren fors duurder geworden en moet dit waarmaken vind ik.

Ik zag een filmpje van een evenement (ik dacht gisteren woensdag 10 juli).
Stephanie zag er leuk uit: een kobaltblauwe jurk met overhemdkraagje (knoopje open) en er leek iets met haar haar gedaan te zijn (laagjes geknipt?).
Ze zag er beeldig uit.👏

Goede poging maar voortijdig gestrand. Het is net een stel bejaarden dat probeert zich hip te kleden. Dat werkt niet. Zie je ook in Japan. In beide gevallen zit er ook een cultureel aspect bij. Guillaume kleedt zich hetzelfde als prins Albert, maar die is wel een stuk ouder.

De kleur is heel goed, staat haar mooi alleen als ze de knoop los had gelaten was de aandacht niet zo naar haar buik gegaan. En ik heb ook het gevoel dat ze niet rechtop staat. Ze mag trots zijn op zich zelf. Ze lijkt me wat verlegen en zou dit ‘beroep’ niet gekozen hebben als er een keuze was, daarom probeert ze zich wat ‘onzichtbaar ‘ te maken. Althans dat straalt ze uit. Heeft ze nog een eigen functie zoals Maxima of Mary of is het alleen naast haar man? Ik zie een heel goede ambassadeur taalvaardigheid in haar met alle talen die ze spreekt.

Een goede stylist zoals hier al eerder geschreven zou haar binnen haar eigen smaak al een heel andere uitstraling kunnen geven want als kleding goed zit en mooi staat straal je ook meer uit.

Met je eens, ik gun haar ook een goede styliste, ik ben fan van haar, lieve zachte verschijning , die gewoon even een duwtje nodig heeft om met goede passende kleding wat meer zelfvertrouwen te krijgen .
Maar laat haar wel haar mooie zelf blijven, en niet meegaan in botox en verdere onnodigheden.

Wat ontzettend jammer dat de pasvorm van het pak niet goed is. Ik vind haar op deze foto’s een lieve en stralende uitstraling hebben. Ze verdient zoveel beter.

Stephanie ziet er heel mooi uit, hele leuke accessoires, haar haar zit leuk en de kleur roze staat haar goed. Ik vind het wel authentiek en verfrissend een royal van deze generatie die niet de druk voelt om op torenhoge hakken te lopen, super slank te zijn, haar gezicht vol te plamuren of te laten verbouwen. Wat mij betreft meer royale rolmodellen zoals Stephanie!

Daar heb je zeker een punt.

Helemaal mee eens!

Ja eens!

Mooi pak en Leuke schoenen! Ik vind het een toffe ontwikkeling dat we niet meer zulke hogr hakken zien steeds. Net als bij Letitzia, staat mooi.

Last edited 12 dagen geleden by Luna

Haar kapsel zit echt leuk zo, dat losse. Haha, en de echtgenoot in zijn seniorenpak las ik hieronder, maar het klopt wel een beetje. Nog wel met bijpassende roze stropdas 😉
Maar idd, het lijkt mij een sympathiek stel. Ik gun ze alle geluk van de wereld met hun 2 leuke zoontjes.

Nou dat gun ik hun ook en sinds ze kindertjes hebben zie ik ze overal écht stralen, daarvoor kon Stephanie nog wel eens ernstig kijken maar dat is gelukkig verleden tijd voor hun. Hun grootste wens is vervuld.
Ik zat nog eens te kijken naar dat pak maar zou een rood shirtje, rode schoenen en een rood tasje er wellicht bijstaan?

Last edited 13 dagen geleden by Jacqueline

Of het hun grootste wens was weten we niet, het is wel de druk die royals op hun nek hebben en weinig keuze in hebben. Er moet nageslacht geproduceerd worden en wel zo snel mogelijk na een huwelijk. Wat dat betreft zijn we de middeleeuwen nog niet voorbij.

Laten we het er maar op houden dat niet elke royal even veel geeft om mode, dat geldt zowel voor Stephanie alsmede voor manlief. Van mij hoeft dat ook helemaal niet, laat ze maar klassiek en behouden zijn, dat past gewoon bij hen. Verder is het zo’n ontzettend sympathiek stel, die de harten van menig royal liefhebber hebben gestolen, inclusief de mijne.

Ja, dat ben ik met je eens. Toch denk dat een stylist wel handig kan zijn. Die kan er voor zorgen dat ze er nog steeds klassiek en behoudend uitzien, maar dan wel in goedzittende kleding die past bij de lichaamsbouw. Bij een representatieve functie mag je daar best hulp bij krijgen.

Mooi pak, leuke persoonlijkheid, maar niet bij elkaar. Dit soort colberts passen niet bij haar figuur, een jasje tot op de heup zou beter staan en waarschijnlijk zullen dan ook de mouwen beter op maat zijn. Ik snap dit niet, zo’n pak wordt toch gepast en ik neem aan dat er ook iemand meekijkt hoe t zit? Zo jammer.

Mooie kleur, staat haar goed.
Ander model jasje of maat groter?
Misschien iets ander kleur schoenen en tas?
Haar eens in een mooie lage knot?
Ik vind lang haar erg mooi maar los staat niet altijd even verzorgd.
( eigen ervaring )

De kleur van het pak staat haar goed. Het zal een wereld van verschil geweest zijn als ze het jasje los had gedragen, want dan ligt de nadruk niet op haar buik. Met een paar mooie knal roze schoenen en clucht in dezelfde kleur was het geheel een stuk vlotter geweest, maar ze maakt zeker al stappen in de juiste richting. Nu man lief nog.

Oef, ik zie hier twee mensen met een heel lieve uitstraling, maar wel twee mensen die dringend een goede stylist(e) nodig hebben. Één die hun eigenheid kan bewaren, maar ze wel vlotter kan kleden in goed passende kleding.

Ik vind eerlijk gezegd alleen de roze kleur mooi. Het pak kan mooi zijn, mits het goed past. De schoenen vind ik veel te ouwelijk. De jonge uitstraling van Stephanie zie ik ook, maar die komt m.i. door het kapsel, niet door het pak.

Ach Helaas de pasvorm is echt niet goed. Jammer want de kleur is heel leuk en past goed bij haar. Van mij mag ze vaker broekpakken aan maar dan wel maatwerk. De schoenen vind ik wat ouwelijk, komt door het strikje maar ook dat past wel bij haar want ik vind haar altijd wat ouwelijk overkomen. Tasje erg leuk.

Gelukkig is de zwarte broek uit beeld. Dit is een stap (op mooie schoenen) in de goede richting. Maar oh wat een slechte pasvorm heeft dit pak. Misschien dat, nu Henri het kalmer aan gaat doen, Stephanie vanwege meer openbare optredens een mode- adviseuse in de arm neemt. Grappig dat schoonmoeder MT zich heel goed kleedt maar geen aardig imago heeft, en het bij Stephanie het tegenovergestelde is. Dan lijkt me voor een prinses/groothertogin van die twee combi’s die van Stephanie toch het best.

Op zich is dit een leuk pak en de kleur staat haar ook goed alleen het jasje zit veel te strak. Op het eerste gezicht lijkt het inderdaad of ze zwanger is. Jammer. Ze lijkt mij wel een ontzettend lief persoon. De kleding van Guillaume kan ook veel beter en vlotter.

Een dikke 10 voor de poging, de kleur, de schoenen en de tas. Een 5 voor het slechtzittende pak. Wat zonde!

Het roze pak zit niet goed. Het lijkt zelfs of ze zwanger is. Het is ook nog gekreukeld aan de achterkant. De schoenen zijn leuk. De kleding van Guillaume is een allegaartje. Wel zie ik twee lieve mensen die genieten.

Het pak zit voor geen meter, maar wie ik de plank echt mis vind slaan is de echtgenoot! Een zandkleurige broek, donkerblauw jasje, roodpaarse das en bruine instappers. Hoe verzin je het. Trek eens iets aan dat kleurt bij de outfit van je vrouw (en past bij je leeftijd inderdaad). Hoe veel vlotter is WA dan gekleed, is dat de invloed van de schwung van Maxima?

WA vind ik vooral de laatste tijd vlotter en passender (letterlijk) gekleed.
Ik herinner me nog wel, van niet zo heel lang geleden, de slecht zittende pakken.
En niet te vergeten, de ✏️📝ventersjas 😌

Ze kan er niets aan doen dat dit pak slecht zit. Ook al ben je nog zo slank. De knoop van het jasje zit gewoon veelste hoog ten opzichte van de band van de broek.

Ja, meisjes, ook ik vind die roze kleur zo zacht, zo lief, …zo echt vrouwelijk !! Staat die lieve Prinses echt zéér goed !

De schoenen zijn erg leuk. Het jasje zou al beter staan als ze het open draagt. De lieve zachte roze kleur past bij haar.

Eens met Roos, dat de kleur sterker mag.
Eens met Petra, goed geprobeerd.
Helaas, de pasvorm is gewoon slecht.
Jammer, maar ook niet meer.
Wat zijn er toch veel soorten persoonlijkheden. Ik heb een zwak voor Stephanie.
Ze lijkt me een prachtig mens.

Zo met je eens Celeste, ze heeft echt de gun-factor.

Stephanie, met haar lieve lach….!
Ik vind alleen de schoenen heel erg mooi!!

Tasje en schoenen zijn helemaal goed.
Het pak is….. tja, leuk geprobeerd zal ik maar zeggen.
Kleur mag sterker, pasvorm, kwaliteit stof en maat moeten beter.
Maar ik vind haar zo’n lieverd dat ik haar toch een dikke voldoende ga geven.
Tip: in Luxemburg stad zit een hele goede Marina Rinaldi winkel, echt een pak van hen zit zoveel beter (kijk naar Amalia).

Absoluut Petra, ik hoop zo dat ze deze lijn doorzet. Kleine stapjes.
Ik gun het haar zo dat ze eindelijk haar nieuwe stijl gaat vinden.

Het roze staat haar lief. En de pumps zijn best wel mooi hieronder. En vooral: ze straalt.
Maar verder is het niet zoveel helaas. Het jasje is echt veel te strak. Omdat het zo krap zit, steekt haar buikje er tussenuit. Op de rug rimpelt het helemaal op. De top is best wel heel erg diep. Volgens mij is het heel ongemakkelijk om hiermee voorover de rekken om handen te schudden.
Maar ze is hip en trendy gekleed in vergelijking met Guillaume. Sorry, maar zijn outfits kan ik echt niet waarderen. Zó senioren-proof, met altijd die combinaties. Broer Felix ziet er zoveel beter gekleed uit. Of zelfs die twee andere mannen op die eerste rij.
Desalniettemin: het lijken me heel aardige mensen. Als ik een koninklijk paar zou moeten uitzoeken om een heel relaxte vakantie mee door te brengen, zouden zij het zijn. Niet spannend, maar je komt wel tot rust, en het zal echt gezellig zijn.

Kleur is leuk en zomers, schoenen zijn echt heeeeel erg leuk, tasje schattig, maar het jasje is niet geschikt, of te klein. Veel te strak op buik en heupen.
Het hoort lekker los te vallen zoals bij het model, Beetje jammer, want ze heeft echt haar best gedaan .

Oef.. nee ben niet zo’n fan. Beetje tuttig dat licht roze met wit. En dan zit het jasje ook vreemd strak.
Mooie schoenen, dat wel.

Een stralende prinses in een mooi broekpak. Bijpassende witte pumps laten zien dat lage schoenen ook heel mooi zijn. Leuk tasje erbij. Een mooi geheel. De prins ziet er ook mooi uit in een klassieke combinatie.