Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 13 feb 19 reacties

Wil je zien: Koning Willem-Alexander toont acteerskills in nieuwe video

Via een videoboodschap heeft koning Willem-Alexander zojuist honderd mensen uitgenodigd voor een lunch. De reden? Zijn tienjarig regeringsjubileum.

In de video toont de koning zijn werkkamer en Blauwe Salon. Ook zie je hem werken in de keuken en zie je hoe hij via de personeelsgang en de deur in de groene trap bij de Oranjezaal uitkomt.

Koning Willem-Alexander: “De afgelopen tien jaar heb ik heel veel mensen ontmoet die zich fantastisch inzetten voor anderen, voor de buurt of het algemeen belang. Voor hun inzet voor Nederland wil ik die mensen bedanken. Eind april hoop ik tien jaar uw koning te zijn. Ik wil dan graag trakteren op een feestelijke lunch. Voor mensen die een tien verdienen vanwege hun inzet voor anderen. Kent u zo iemand? Dan wil ik diegene graag ontmoeten.”

Nu vraag je je natuurlijk af: hoe word ik uitgenodigd? Iemand voordragen kan tot en met maandag 20 februari via de website www.10maal.nl. De Dienst van het Koninklijk Huis maakt – na een gewogen loting onder toezicht van een notaris – een keuze uit de inzendingen op basis van de ingestuurde motivaties. De honderd genodigden krijgen uiterlijk begin april bericht.

Douze points voor deze PR-stunt!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk filmpje en leuke uitnodiging!

Leuk!! Er wordt hard gewerkt aan de betere pers en dat is leuk!
Nou dan gaan we met ons allen Josine voordragen toch? Maatschappelijk belang is wel bewezen: we leren veel en niet alleen op modegebied !

Hier word je vrolijk van 😀

Wel super leuk hoor, de heren (koning Filip onlangs ook, en nu koning Willem-Alexander) volgen Queen Elizabeth op. Wat was zij wat dat betreft eigenlijk vooruitstrevend.

Koning Filip nodigt jaarlijks ter gelegenheid van de Nationale Feestdag op 21 juli 50 Belgen uit die iets bijzonders gedaan hebben. Samen met diegene die hen nomineerde worden zij op het Koninklijk Paleis in Brussel ontvangen.

Toch ook wel een zeer goed initiatief van het belgische koningshuis om jaarlijks mensen die dat jaar het verschil gemaakt hebben in het zonnetje te zetten.
En ja de accenten van het koningshuis van nederland en belgie liggen anders. Las op garderobe royale dat filip en mathilde gisteren door de aardbeving getroffen
in belgie wonende turkse en syrische families hebben bezocht .
En idd wijlen the queen heeft de toon gezet
..

En ook Willem Alexander heeft al uitgebreid gesproken met in Nederland wonende turkse en syrische families.
Hoezo liggen de accenten anders?

Het Nederlandse koningshuis doet dit ook al vele jaren: de zogenaamde uitblinkerslunch. Maar misschien hebben jullie in België daar nog niet eerder van gehoord?

Eerlijk gezegd doel ik daar niet op, maar op het grappige filmpje. Koning Filip deed dat laatst ook een keer, ik meen met voetbal.

Heel goed voor de PR van Willem Alexander om de verbondenheid met het volk te zoeken. Dit is een mooie gelegenheid.
Hoe meer ons koningspaar zichtbaar is, hoe beter voor zijn positie in onze constitutionele monarchie.
Leuk filmpje om vorm te geven aan de uitnodiging!
Keurig gekleed voor deze opname en de video in de paleissfeer opgenomen…. top!

Wat een super leuk filmpje en mooi gebaar!

Superleuk! T Idee en ook de mooie beelden!

echt leuk!

Wat een leuk filmpje en bijzondere uitnodiging voor een lunch met de koning en koningin. 🙂

Wat een ontzettend leuk filmpje, dat doet Willem Alexander goed. En goeie acteurs skills😉

Wat een grappig filmpje, bijna net zo leuk als de filmpjes van de Queen.
Moet zeggen, het acteren gaat hem goed af. Heeft hij vast meegekregen van oma Juliana.

Heel leuk filmpje!

Wat een leuk idee, benieuwd wat er nog meer in t vat zit wat festiviteiten betreft, wordt er bijvoorbeeld ook een boek uitgegeven over 10 jaar Koningsschap, of bijv Máxima, 10 jaar Koningin in Nederland?

Wat een geweldige video en super leuk idee! Nu even heel goed nadenken wie we voor kunnen dragen!