Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 07 feb 12 reacties

Wil je zien: Amalia draagt kus me-ring.

Dat prinses Amalia dol is op bijzondere ringen, kan je haast niet zijn ontgaan. Tijdens de Caribean Tour duikt er bijna iedere dag een nieuw exemplaar op. Gisteren was het de beurt aan een zogeheten kiss me-ring.

Waarom de ring zo heet, hoef ik je vast niet uit te leggen. Het ontwerp in de vorm van lippen is gemaakt van zirkonia en sterling zilver. Label: Latelita.

(c) PPE/Nieboer

Heel duur is de nieuwe aanwinst niet. Voor €77,25 shop je hem hier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Niet fijntjes. Ziet er ook echt kitcherig uit. Zou ze het van haar moeder hebben? Zij draagt soms ook ringen, en oorbellen (die verschrikkelijke schelpen bijvoorbeeld) dat ik bij mezelf denk, ieuuwwww….. jakkes! Of zou het een vorm van hebben hebben hebben zijn?

Volgens mij is die dikke zwarte armband met gouden H een hermes clic armband

Ja klopt naast de jacquemus tas echte trend onder vooral jongeren. Did Armenians is alleen echte troep voor hoop geld. Geen goud geen zilver en hij krast enorm en heeft andere defecten. Paar honderd euro

Wat een leuke ring! Echt iets voor haar.

Helemaal leuk voor haar! Niet meteen mijn smaak, maar ja, ben ook wat jaartjes ouder😉

Sorry ik vind dit een onsmakelijke ring

Een ring met een knipoog.
Leuk voor meisjes van Amalia’s leeftijd.
En de kleur past goed bij haar jurk.
Echt iets voor incidenteel gebruik; anders verveelt het gauw.

Geinig!

Zijn er al veel fotografen naar NL terug? Ik zie deze week amper tweets met fotos van ze?

Grappige ring, handkus na handkus ….?

Geinige ring hoor. Vind ik nou echt bij Amalia passen:-)

Leuk voor een jonge vrouw als Amalia, maar geef mij maar de ringen van Maxima.

Wat een geinige ring! Leuk hoor.