Avatar foto Door Josine Droogendijk

Wie draagt het beter? Máxima versus Catherine

Twee roze broekpakken, maar toch twee verschillende totaalplaatjes. In deze blog kun je stemmen op de mooiste. Ga je voor de look van Catherine of toch die van Máxima?

Ik heb gekozen voor het broekpak van onze koningin. De bijpassende top geeft het geheel wat meer sjeu en eerlijk gezegd vind ik de riem van prinses Catherine een hoog braderie-gehalte hebben. Wat gaf bij jou de doorslag?

BSR/PPE/Van Emst

Ik ga voor de look van....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik heb gekozen voor Catherine, vanwege het model van de broekspijpen. De te lange wijde pijpen vindt ik zo lelijk staan. Een min puntje bij Catherine vindt ik de laag uitgesneden blouse eronder, die vindt er niet bij passen ook ook niet mooi staan bij haar.

Alhoewel ik het pak van Máxima geweldig vind, vind ik de combinatie van Catherine beter. Vooral door de wat strakkere broek en de bijpassende top. Alhoewel dit misschien niet beste foto is van Máxima in deze outfit, vind ik de combinatie met de top wat minder mooi dan bij Catherine.

Ik zie net foto’s van Victoria van Zweden in een prachtug roze pak. Van Zara, dus voor iedereen di door dit blog geïnspireerd is…

Ik houd veel meer van de klassieke snit van het pak van Catherine. Maar beide dames maken er wel een rommeltje van. Vooral de top van Maxima is een flater onder dit jasje. Echt heel raar.

Maar de blouse van Kate is ook niet geweldig. Waarom niet een mooie witte overhemdsblouse gekozen? Had veel beter gecombineerd met de (lelijke) riem en schoenen. Een ander iets is het feit dat je door drie lagen stof: bh, blouse en jasje, haar tepels ziet. Daar zou iemand echt op moeten letten.

Carmen, zoom eens in, dan zie je dat het niet haar tepels zijn maar de figuurnaad 😉
Dat is natuurlijk ook onmogelijk, net wat je zegt, door 3 lagen heen, waarvan o.a. een dikker jasje.

Ze heeft het pak in 2022 met een wit t-shirt gedragen dus heeft ze willen variëren. Scroll maar iets naar onderen op die pagina.
https://www.glamourmagazine.co.uk/article/kate-middleton-pink-trouser-suit

Ik vind de snit van het pak van Kate mooier.. ik hou zelf niet zo van die wijde pijpen die Maxima altijd draagt.. daarentegen vind ik de top en oorbellen van Maxima wel weer mooier dan die van Kate…

Ik ga absoluut voor Kate.
Vooral door de smallere broekspijpen dat vind ik veel vlotter dan de wijde pijpen van Máxima.
Ook vind ik die ronde revers bij het pak van Máxima niet zo mooi, onrustig
Dat is wat het pak zelf betreft.
Dan vind ik de bloes van Kate echt mooi, mooier dan die van Máxima, die vind ik te rommelig bij het pak.
De riem van Kate tel ik niet mee, die vind ik ook echt niet mooi maar ik vind dat niet echt een onderdeel van de outfit, niet zoals de bloesjes, de riem doe je af en alles is weer perfect 😉

Echt moeilijk kiezen! Het staat beide dames goed.
De kleur is perfect bij het donkere haar van Catherine, ik hou zo erg van Alexander McQueen bij haar – de wat aanwezige schouders staan haar altijd erg goed, het is leuk gecombineerd met de V-hals (zien we niet al te vaak bij haar), de toegelopen broekspijpen zijn vlot, maar…. ik heb echt een hekel aan wit-leren pumps (gruwel!).
Ook bij Maxima heel mooi. Het pak past perfect, de bredere broekspijpen staan bij haar juist heel goed. De foto inderdaad niet heel flatteus, ze lijkt breder doordat ze haar handen op haar rug heeft. Ik kan heel goed zonder die haarband – zie liever haar kapsel in een nette knot zoals vandaag.
Uiteindelijk heb ik toch voor Catherine gekozen, met name omdat ik de zijden top van Maxima niet heel geweldig vindt. Maar alleen omdat ik ‘moest’ kiezen hoor!

Deze foto van Maxima is niet zo flatterend door haar houding. Maar als ik daar doorheen kijk, kies ik voor Maxima. Dat pak is meer van nu.

Alletwee best leuk, maar vooral de broek met smalle pijpen van Catherine vind ik mooier. De ‘bewegende’ foto van Catherine is ook leuker dan de ‘stilstaande’ van Maxima, wat het enigszins lastig maakt om te vergelijken. Kleur is bij beiden leuk. Schuine klepzakjes op het colbert van Catherine zijn echt gaaf.

Maxima krijgt een breedte look in haar schouders door de horizontale lijn van de top eronder. Een V-hals ronde zoals kate maakt slanker en eleganter

Ik zie toch t liefst een rechte smalle pantalon dan zo n wijde.
Deze combi zien we niet vaak bij Kate. Bravo! En t roze broekpak van Maxima is ook mooi maar komt in deze houding niet uit de verf.
Ik had de code ‘roze’ voor deze week gemist trouwens 😉

Door de “houding” van Maxima moeilijker vergelijken, maar de kleur en t model van Maxima vind ik gewoon sjieker. Catherine ziet er altijd perfect uit maar ook voorspelbaarder. Beide blouses vind ik niet geweldig onder de pakken,

Voor mij Máxima; modieuzer en net tikje spannender.

Kate….riempje mag idd weg maar ondanks dat zit alles bij haar perfect….

Bij Kate klopt alles. De top van Máxima vind ik niet zo mooi. Daarom dus Kate.

Ik ga voor Maxima: pak is veel modieuzer, zeker door de wijde, tot op de grond, broekspijpen. Maxima weet duidelijk wat mode is. Modekoningin Maxima immers.
Catherine’s pak is, behalve de kleur, veel traditioneler en past prima bij haar, want ze heeft een klassieke Engelse uitstraling. De schuine zakken van Catherine’s vind ik erg mooi.
De ronde sjaalkraag bij Maxima’s pak vind ik supermooi, zeker bij deze kleur.

👌Catherine. Geweldige vlot pak. En uiteraard de mooie smalle broekspijpen. De smokingkraag bij Máxima vind ik ook wel chique maar die broek; nee. Ik vind de wijde brede broekspijpen echt niet mooi.

Catherine staat dit roze pak perfect . De blouse en ook de smalle broekspijpen doen het gewoon veel beter.
Bij maxima is de blouse van maxima het storend element.

Catherine natuurlijk, die heeft tenminste niet zo’n malle hoofdband in haar haar. En het blousje van Maxima vind ik echt niet mooi. De riem mag Catherine inderdaad wel achterwege laten. Zo zie je maar, less is more.

Dit kan je eigenlijk niet vergelijken, in principe zijn de pakken beiden mooi, alleen de broek van Kate vele malen mooier, maakt zoveel slanker en eleganter maar Máxima houdt meer van wijdere broeken. De riem vind ik ook niks en schoenen ook niet zo, maar het pak van Kate is echt een plaatje.

Absoluut Catherine!!! Heel vlot met deze blouse, de riem is inderdaad minder geslaagd maar het pak staat lekker sportief!

Het model van Catherine bevalt mij meer. De riem van Catherine vind ik niet echt wat maar het staat wel weer passend bij haar oorbellen.

Het pak van Catherine oogt pittiger, maar de blouse vind ik er niet mooi onder staan.
Een V-hals onder een rechte reverskraag oogt kaal, en ik vind dat er net even een knoopje te weinig aan zit.
De riem oogt misschien wat bling-bling, maar vind ik wel leuk!
Maxima’s pak komt erg massief over door de, in mijn beleving, (te) lange, wijde broekspijpen.
Ook het jasje geeft een breedte effect door de wijd openvallende ronde reverskraag.
Maar de top vind ik nu juist weer wél mooi…weer eens iets anders!

De look van Catherine gekozen, smallere, kortere broekspijpen, ik vind het mooier dat je de schoenen ziet. Het blousje volgt de V van de revers van het jasje, mooi. Riem vind ik erg leuk. Maxima’s topje is denk ik mooier zonder jasje erover. En het jasje open gedragen staat wat leuker. Ik vind eigenlijk dat een hoed(je) meer past bij een look met jurk of rok.

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Inkoppertje dit, beide pakken zijn mooi, maar ik ga voor de beste pasvorm en dat is het pak van Catherine. Leuke riem by the way!

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Voor de liefhebbers, de riem is te verkrijgen via Camilla Elphick. Ook vrolijke vrouwelijke sling-backs met minder hoge hakken.

De broek van Catherine (minus de riem), colbert van Maxima (ronde revers vind ik meer bijzonder), haarkleur van Catherine (mooi contrast, bij een blondine vind ik deze kleur roze vaak wat te barbie-achtig worden). Qua top vind ik geen van beide echt mooi. De blouse van Catherine is wat diep uitgesneden, zij kan het nu nog prima hebben maar dan wel met “iets” in de hals. Oorbellen van Maxima graag erbij.

Catherine, met grote voorsprong: rechte revers, slank gesneden broek, blouse simpel, dus passender, zichtbare schoentjes, kleine(re) oorbellen (prachtige parels), en een heel geinige riem!

Catherine, omdat het pak fijner gesneden is. De top van Maxima vind ik teveel afleiden van het geheel. En de broek….zo breed maken…
De riem van C vind ik juist een grappig detail.

Catherine vanwege de broekspijpen die ik mooier vind en de top van Maxima is op zich mooi, maar niet onder dit pak.

Ik heb gekozen voor Catherine. Ik vind de kraag van het jasje mooier, verder vind ik de broek met de wat nauwere pijpen beter. Inderdaad de riem van Catherine die kan ze beter thuis laten

Vind dit soort vergelijkingen eigenlijk heel oneerlijk, want beiden zijn verschillend qua leeftijd, postuur, etc.
Toch dan maar Catherine, zij is buitencategorie qua mode: zeldzaam mooie vrouw, zeldzaam goede standvastige smaak. Maakt nooit fouten. Dit roze pak is ook wederom in alle opzichten een 10. Riempje is juist fantastisch.

haha, de meningen zijn erover verdeeld, maar het riempje vind ik ook juist zo hartstikke leuk.