Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 16 jul 43 reacties

Welkom!

Lieve bezoeker van ModekoninginMáxima.nl,

Als wij een jaar of negen zijn, zijn we nog jong. Tik je als website dit getal aan, dan ben je helaas bejaard. Modekoninginmaxima.nl moest dus op de schop. Veel is gelukkig hetzelfde gebleven. Ook op de nieuwe versie van MKM vind je het laatste modenieuws, enthousiaste en gepeperde reacties, mooie foto’s en een hoop gezelligheid. De moderators blijven hetzelfde, aan de forumregels is niets veranderd, eigenlijk heeft de website alleen een nieuw jasje gekregen én een heuse kast. Kijk maar eens in de menubalk onder het kopje ‘Máxima’s kast’. Een groot deel van de koninklijke garderobe hangt hier klaar voor een online bezichtiging, de rest van de outfits volgt zo spoedig mogelijk.

Omdat we de kleding van de koningin hier altijd uitgebreid bespreken, zal ik het nieuwe jasje van de website ook maar even toelichten. Op de desktopversie van ModekoninginMáxima zie je bovenaan drie kolommen. Links zie je willekeurige items uit De Kast voorbijkomen. Zie je een leuke of juist minder leuke outfit voorbij komen, klik er dan even op om hem 1 tot 5 sterren te geven. Zo weet de koningin gelijk welke outfits smeken om een herkansing en welke niet. In het midden van de kolommen zie je het laatste nieuws in woord en beeld, rechts staan de laatste blogs nog even keurig op een rijtje.

Scrol je iets naar beneden, dan zie je op de desktopversie vijf uitgelichte onderwerpen, bij de mobiele versie zijn deze niet zichtbaar. De onderwerpen zullen eens in de zoveel tijd wisselen en tonen de pareltjes uit het archief. Vervolgens zie je onder het kopje ‘lekker lezen’ het verdere archief en de reacties.

Bij de verhuizing is het gelukt om de berichten te behouden. De accounts konden slechts deels worden overgezet omdat ik in 2013 gewisseld ben van systeem. Ben jij een lid van het eerste uur, dan zul je je helaas opnieuw moeten registeren. Voor kersverse leden geldt hetzelfde. Inloggen en registreren doe je via de knop rechtsboven. Bezoek je de mobiele versie, dan kun je klikken op de drie streepjes naast ‘menu’ en klik vervolgens onderin het menu op ‘inloggen’. Ben je nieuw en heb je een account aangemaakt, kijk dan even in je spamfolder als een mail uitblijft. Helaas willen de berichten van ModekoninginMáxima daar nog weleens terechtkomen. (Wordt aan gewerkt.)

Zodra het account is geactiveerd kun je een eerste reactie posten. Om spam te voorkomen, is het systeem zo ingesteld dat ik iedere eerste reactie van een account moet goedkeuren. Kan dit bericht door de beugel, dan is je account officieel goedgekeurd en worden alle daaropvolgende reacties gewoon geplaatst. De komende drie, vier dagen zal ik veel online zijn om dit regelen, aan het einde van de week ben ik minder online vanwege de zomervakantie van mijn kinderen. Moet je even wachten op een goedkeuring, dan weet je hoe dat komt. Kwaliteit kost tijd, zal ik maar zeggen 😉

Hopelijk bevalt het nieuwe jasje van ModekoninginMáxima goed. Het zal misschien even wennen zijn, ook voor mij, maar uiteindelijk gaan we er met z’n allen op vooruit. Op de planning van MKM staan nog veel meer leuke plannen, zoals een app, een kluis (variatie op De Kast), een videokanaal en wellicht ook een plekje voor algemeen koninklijk nieuws. Veel plannen dus, maar eerst moeten we maar even bijkomen van alle drukte.

Wil je iets vragen, mededelen of even lekker klagen, scroll dan naar de footer (onderaan de homepage) en klik op Contact.

Liefs, mede namens de andere moderators,

Josine

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
43 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Nu werkt het Josine, probleem opgelost, dank je wel! Groetjes Peter

Goedemiddag Josine,

Ik “geef even een gil” en deel wat 📲ervaringen met je, misschien heb je er iets aan?

– Als je ‘home’ opent zie je eerst een best groot blok advertenties en daaronder tekst/nieuwe berichten. Daaronder zie je pas een foto. De opening oogt zo minder fraai – beetje rommelig – namelijk reclame en tekst.
– De ‘laatste reacties’ zijn niet naast of onder ‘het laatste nieuws’ in één oogopslag te lezen zoals bij de vorige website.

Ik weet dat na het starten van een website het nog even gepuzzel kan zijn, bijvoorbeeld hoe oogt het op verschillende devices: 📲🖥💻tablet.

Heb je een idee hoe lang het duurt ⏱voordat een reactie geplaatst wordt?
Ik zie bijvoorbeeld reacties onder ‘Laatste reacties’ maar dan duurt het even voordat ze daadwerkelijk te lezen/zien zijn.

Dit is een positief bedoeld bericht, succes nog even met 🧩🧩🧩 & geniet lekker van de prachtige website 👌🏼

Ps: Heerlijk, nu kan ik emoticons gebruiken = pluspunt 👍🏼

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Goedemorgen Josine, Van harte gefeliciteerd voor jou en je medewerkers met deze mooie website. Ik ben niet zo’n fanatiek reageerder maar wel een trouw lezer. Ik geniet erg van wat jullie posten en de vele reacties daarop volgend 😉
Heel veel succes en ga nog lang door. Alle goeds toegewenst en een mooie vakantie!
Groeten,
Mario

Gefeliciteerd . Hoop op vele positieve ( of negatieve ) , maar in ieder geval respectvolle reacties .

Wat een mooie website! Van harte gefeliciteerd Josine! Daar zal wel veel werk in hebben gezeten! Er is inderdaad heel veel te zien. Ik moest eerst even zoeken wat nu het laatste nieuwe bericht is, zeg maar. Omdat er veel berichten wisselen bovenaan de pagina, had ik eerst niet door 😉 Maar heel leuk hoor! Ook voor mij een dagelijks ritueel om even de nieuwe berichten te lezen. En nu dus nog veel meer te zien op je website. Maxima’s kast -> ook leuk gevonden zeg!

Gefeliciteerd Josine, met deze mooie en informatieve site ! Ik kan wel een (heet) dagje doorbrengen met het bekijken van alle nieuwe “rubrieken” !

Wat is het mooi geworden, zoveel te zien, fantastisch! Nog bedankt Josine voor je snelle berichtje, kon na een minuutje alweer snuffelen.

Dag Josine, gefeliciteerd met deze prachtige website. Hopelijk gaan we hier met elkaar weer vaak genieten!

Wat lief van je, Josine ! Maar nu ben ik er ook weer, en geniet met volle teugen !

Fijn Trixedo, zonder jou zijn we niet compleet!

Last edited 1 jaar geleden by Jens

…zonder jou, Jens, zijn we het evenmin !

Gefeliciteerd Josine, met je nieuwe website!
Dagelijks ‘ritueel’ om even op je website te kijken!

Gefeliciteerd met deze prachtige site! Ik ben nog wel even bezig om alles te ontdekken. Er is zoveel te zien. En alvast een hele fijne vakantie gewenst. Ik kijk nu al uit naar al jullie nieuwe logjes in het komende seizoen!

Gefeliciteerd met de vernieuwde site, Josine! Ook ik heb me nu geregistreerd en wens je heel veel inspiratie. Dat zal vast lukken met onze koningin… 😉

Yes, ik ben weer geregisteerd en kan weer meedoen! Van harte Josine met je mooie nieuwe site. Op naar veel meer mooie outfits en wat er nog meer bij komt.

Mooie nieuwe site. Ik ga meteen even rondkijken.

Dag Josine, dit is mijn eerste reactie nadat ik een account heb aangemaakt. Spannend of ik het goed heb gedaan….! Wat ziet de nieuwe website er mooi uit! Gefeliciteerd hoor.

Ziet er geweldig uit Josine en ‘t werkt goed bij mijn inlog!

Kijken of dit me lukt…..

Joehoeee, het is mij ook gelukt binnen te komen in de nieuwe modewereld van MKM 👸🏼

Josine, de site ziet er werkelijk waar prachtig en interactief uit, muchos cumplidos 👌🏼
Ik krijg een heerlijk soort van ‘adventskalender-gevoel’ met achter iedere foto nieuwe verrassingen, rubrieken, informatie etc 😊
Maar goed dat het zomervakantie gaat worden, ‘I need so much time’ 🔎 😄

Josine en moderators 👏🏼 en een 💐 met een 👑tje voor allen.
Hartelijks, P

🎙〰️ Test TEST test 〰️
Ik reageer op mijn eigen post, kijken of deze meteen geplaatst wordt of dat er mogelijk een vertraging in zit en/of er weer toestemming nodig is voor plaatsing 🎙 〰️ Test……

Tevens experimenteer ik met het picto 🔕🔔 onderaan dit invulscherm; wie weet krijg ik een melding van een reactie. Wie doet mee aan dit experiment en reageert⁉️ 🤓

Gefeliciteerd, Josine. De site ziet er erg mooi uit. Dank!

Gefeliciteerd met de nieuwe versie van je website, Josine! Heel koninklijk! Vooral de kledingkast een leuke aanvulling, daar gaan we veel plezier aan beleven 🙂

Van harte gefeliciteerd, Josine! Je site is nu nóg mooier geworden. Veel succes en plezier.

Ha Josine, van harte gefeliciteerd met deze prachtig vernieuwde site.
Inderdaad nog wel erg wennen, maar dat komt best goed! we gaan er weer van genieten, zoals altijd!
Bedankt voor je hulp met inloggen!

Zo dat was even een gedoe omdat ik niet meer kon inloggen maar jij hebt me al snel geholpen Josine.
Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met de nieuwe website, wel even wennen hoor, er is namelijk zoveel te zien dat je bijna niet weet waar je moet kijken 😄 maarja, dat zal wel wennen

Gefeliciteerd.
Wat een mooie en frisse uitstraling heeft het gekregen.
Hoop hier veel gezellige uurtjes te beleven.

Na jaren anoniem meelezen en meegenieten, maak ik – nu de nieuwe website er is – van de gelegenheid gebruik om maar eens een account aan te maken. Gefeliciteerd met je nieuwe site, Josine!
Hartelijke groet,
Floor

Gaaf geworden Josine! Gefeliciteerd!

pagina ziet er super uit!

Bravo Josine !

Wauw, wat ziet de nieuwe website er fantastisch uit! Gefeliciteerd! 🙂

Gefeliciteerd met de nieuwe outfit van MKM! Mooie kleuren, netjes vormgegeven en een zeer uitgebreide kledingkast.
Kortom,een koninklijke upgrade!
Ik heb enig inzicht gehad in het vele werk en de uren die hierin gestoken zijn…daarom…chapeau!
Ga zo door!

Mooie site! Even anders, maar dat went vast snel. En gelukkig snel weer een inlognaam kunnen registeren voor weer vele uurtjes leesplezier.

Wat ziet alles er goed uit Josine – gefeliciteerd!

Heel mooi de nieuwe website!!! Flink werk geleverd: complimenten!!!!

Gefeliteerd! Wat is de MKM-site mooi geworden.

Wat een mooi en fris uiterlijk heeft de site gekregen. Op naar vele mooie outfits.

“Warme” gelukwensen voor deze moderne site !!!