Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 23 jun 43 reacties

Wauw! Catherine in het felrood bij Royal Ascot

Ze heeft een zwak voor pasteltinten, maar vandaag doet Catherine een ‘Máxima’tje’. Haar jurk voor Royal Ascot is rood, felrood.

De creatie komt uit het atelier van Alexander McQueen, de hoed is een ontwerp van Philip Treacy.

Foto’s: NL Beeld / PA Images
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
43 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Van zeer stylish naar sportief de volgende dag in tennisrokje. Heel leuk!
https://whatkatewore.com/2023/06/24/the-princess-of-wales-roger-federer-play-a-little-tennis-at-wimbledon/

Oh wat mooi! En wat ontzettend gaaf dat ze er vlotte oorbellen bijdraagt.

Mooie look in heerlijke opvallende kleur. Als deze japon in een rustige kleur zou zijn uitgevoerd was het saai en te stijfjes geworden. Het model van deze japon is erg klassiek, dus deze knalkleur is een prima keuze.
Geweldige hoed, schoenen en tas. En lekkere grote oorbellen om ook de erg klassieke japon een oppepper te geven.

Prachtig deze look; super elegant en met heel veel allure. Dit soort jurken flatteren haar figuur enorm. Mooi om te zien hoe zij in haar rol is gegroeid. Het enigste minpuntje vind ik de oorbellen, die passen mijns insziens niet bij deze outfit.

Ik vind haar er geweldig uitzien!
Overigens lees ik wel steeds meer kritiek omdat ze heel weinig kleding opnieuw draagt, veel minder dan andere prinsessen. En dan draagt ze ook nog nieuwe kleding die heel veel lijkt op wat ze al heeft.. ik ben er eens op gaan letten en het klopt wel. Met name omdat William en ook Charles zich inzetten voor duurzaamheid komt dit niet goed over. Ik hoop dat ze wat doet met de kritiek.. iets minder kleding kopen en zeker niet als het al vreselijk veel lijkt op wat ze al heeft

Wat ziet Catherine er weer Stunning uit. A Queen to be.En wat staat het rood haar ook mooi. Altijd op en top verzorgt. De schoenen zijn op2 manieren te dragen, ook met een bandje zag ik op Royal fashion police. Ik bewonder ook vaak haar kapsels, haar kapster is echt een topper

Last edited 11 maanden geleden by lente-Tine

Catherine ziet er zoals altijd uit om door een ringetje te halen! Ik kan dat erg waarderen. De oorbellen vind ik niet zo passend hierbij, maar leuk dat ze eens voor iets anders kiest.

Heel mooi geheel!

Ik kijk uit naar een vlotter modebeeld. Deze midi-lengte heb ik al lang en breed gezien. Victoria in midi bloemetjesjurk vandaag.
Pfft. Allemaal nog jonge vrouwen.
Kunnen we eens starten met 10 cm korter?
Fijn weekend allemaal!

Ik vraag me eigenlijk af waarom die lengte niet vlot kan zijn? (Lees ik vaker) Moet er bloot te zien zijn om vlot te zijn?
Ik draag bijvoorbeeld vaak lange jurken en rokken, daar hou ik van, vaak in die hippiestijl, dat is dus niet vlot?
En, nou weet ik wel dat leeftijden tegenwoordig anders zijn dan vroeger en je langer jong blijft maar Kate is 41 en Victoria 45 en dat begint toch naar middelbaar te gaan 😅

Last edited 11 maanden geleden by Ina.h

Mee eens, vooral met uw eerste alinea. Ik ben geen nazaat van de kuise queen victoria maar ben ook zo uitgekeken op al dat “bloot”. Alsof dat “moet” kunnen om “iemand ” te kunnen zijn.

Maribrune, hetzelfde hier, geen nazaat 😉 maar ik voel me gewoon meer thuis in wat langere rokken, heb ik al vanaf mijn tienerjaren, en zeker nu ik ouder ben en ik niet meer de benen van een 18jarige heb
Ben je dan tuttig? Ben je dan niet vlot? Nou helaas moet ik het dan met die meningen doen maar ik vermoed sterk dat de commentaren 10 keer zo erg zouden zijn als ik wél met een minirok zou gaan lopen 😂 (geen strak figuur meer)

Dit is wat ik me ook al vaker heb afgevraagd, waarom is dit truttig? Zelf draag ik graag deze lengte, en ik voel me er goed in.
Een beetje zwierige rok kan heel charmant staan.
Ik ben blij dat deze lengte weer kan, voelde me bij de korte roklengte niet fijn.
Knieën vind ik nl. niet de meest charmante lichaamsdelen .

Helemaal met je eens Elisah

De eerste keren dat ik las dat men midi truttig vond was ik echt verbaasd.
Ik ben zelf dol op rokken in Á-lijn, inderdaad heel charmant en vrolijk hoe dat dan om je heen zwiert.

Een aantal jaar geleden alweer, jaar of 10? 🤔 Waren er echt alleen rokken boven de knie te krijgen, en dan ook nog het meeste modellen die meer voor tieners/twintigers waren. Wilde je langer dan kon je alleen van die geruite rechte gladde rokken kopen, meer bestemd voor oudere dames.
Dat was echt schandalig, ik sprak dan weleens andere vrouwen als ik aan het winkelen was en die hadden het er dan ook over dat ze maar wanhopig op zoek waren naar iets anders dan minirokken.

Op het laatst (omdat er jaren niks te kopen viel en omdat mijn meeste langere rokken te klein waren geworden of om andere redenen niet meer konden en ik dus nauwelijks nog wat had) ben ik uiteindelijk bij een Turkse kledingwinkel naar binnen gegaan en wonder boven wonder vond ik daar verschillende rokken die ik leuk vond, die ik dan alleen wat korter moest maken omdat die tot op de grond vielen en ik de betreffende modellen niet mooi vond tot op de grond, wel als midi.
Die heb ik een aantal jaar gedragen totdat eindelijk midi weer in de mode kwam en ik ze weer overal kon kopen.

Wat een mooie reactie, Elisah, op de voorzet door Ina.h gegeven!
Hier ben ik het zo écht helemaal mee eens!!
Goed om dit ook te benoemen.
Ik onderschrijf het van harte.

Het gaat mij er om dat er amper een tussenweg is te vinden: of midi of ultrakort. Dat is jammer voor mij en voor de royal ladiez.
Iedereen moet vooral dragen waar die zich goed in voelt, maar t huidige modebeeld is al jaren zeer dominant (midi, lang of ultramini), en er valt niet te kiezen of nauwelijks voor op de knie. En ik heb mooie knieen, ladiez!

nou ik vind dat eigenlijk wel meevallen dat er nauwelijks een tussenweg is. Ik ben de laatste tijd weer eens aan het winkelen geweest en viel mij op dat er best aardig wat óp de knie te krijgen is.

Jaren geleden was het veel erger, toen was de mode dominant in 1 lengte, kon je eigenlijk maar 1 lengte krijgen, mini dus.

Een geweldig plaatje!
Als de kleur rood je staat (als je de goede tint rood hebt) dan zie je er enorm krachtig uit.
(en zeker niet saai! 😄)

Zowel jurk als hoed, práchtig!
De oorbellen doen mij niks, ik vind ze ook niet echt staan bij wat ze nu aanheeft, dat past meer bij India/hippiestijl kleding.

Saai ? Misschien, maar een royal (en zeker een Britse !! ) is in/op de eerste plaats een… ROYAL, géén modepop !

Trixedo, mee eens, bovendien is dit zo ‘des Ascots’.

🥱 Voorspelbaar saai uniform, de zoveelste van hetzelfde, dertien in een dozijn.

Prachtig dat rood, het staat haar goed. Leuke hoed. Mooi haar. Model jurk staat ook goed, maar ze heeft al zoveel van hetzelfde model, dat is dan weer jammer.
Het blijft een beetje degelijk Brits. Heel geschikt voor Ascot denk ik.
Het is een mooie vrouw, ik ben wel fan van haar.

Een prima outfit voor Royal Ascot.
Dit klassieke, wat traditionele model japon past precies bij de stijl voor deze gelegenheid.
Prachtige kleur, bijzonder mooi opgemaakt kapsel, waar de elegante hoed heel mooi op uitkomt.
Catherine laat ons regelmatig zien heel modieus voor de dag te kunnen komen, maar heeft wel een eigen stijl, die perfect past bij het Engelse koningshuis. En zij kleedt zich altijd heel zorgvuldig, in overeenstemming met de gelegenheid.
Alles oogt goed gedoseerd, want zij beseft dat overdaad schaadt!
Een charmante verschijning.
Hoop dat we haar regelmatig mogen volgen op MKM.

Mooie kleur maar verder boring. Dit is nog een jonge vrouw, het kan toch wel iets hipper of meer high fashion?

Je verwart boring met elegantie denk ik.

Ik vermoed dat ze dan niet van hipper of meer high fashion houdt anders zou ze dat wel dragen.

Helemaal mee eens.

Ondanks de kleur een saaie, tuttige jurk. Heel geschikt voor Ascot dus.

Wow!! Prachtig! Wat een (Engels) koninklijk plaatje. De zon maakt het rood nog mooier. Deze stijl staat haar echt super. Het model is misschien wat ouwelijk, maar het staat haar geweldig. En past ook helemaal bij Royal Ascot.

Wat super mooi. Deze vrouwe staat echt alles. Ik miste haar de afgelopen dagen al, dus leuk haar nu zo stralend te zien.

Wow, wow, wow!!! Beeldschoon! Wat een klasse, traditionele keurig nette jurk maar door de kleur knalt ze er wel mooi uit!! Zo doe je dat als royal!

Niets op aan te merken maar wat vind ik haar keuzes saai en voorspelbaar.

De kleur is prachtig. T model jurk vind ik minder.

Niets op aan te merken, een perfect plaatje, kleur staat haar geweldig, en ik hou van deze stijl, ook ze zal echt niet over het hoofd worden gezien op deze dag .
En toch hoop ik dat ze ook eens iets nieuws gaat proberen,zodat we weer een wauw effect krijgen .
Maar misschien gaat Kate toch liever voor safe.

Ik vind de kleur haar goed staan, maar de lengte maakt ouwelijk. Mooie hoed en haar.

Sorry, ben niet zo enthousiast. Jurk vind ik ook te ouwelijk.

Kleur is prachtig, model ouwelijk voor haar

Ja niets op aan te merken, beeldschoon hoedje, haar weer mooi gestyled erbij, niet teveel sieraden die afleiden, mooi, simpel model japon van soepele stof, mooie mouwen erin, vind ikzelf altijd gekleed staan een lange mouw. Niets op aan te merken, je kunt haar in het publiek niet missen met die kleur.

Mee eens .

Het staat haar goed, maar ze heeft toch al zoveel jurken van dit model en deze lengte. Ze kan wel alle kleuren goed hebben, van pastel tot fel.

Keurige japon….maar wat een saai model, voor zo’n jonge vrouw met een prachtig figuur. De kleur beschouw ik daarom maar als compensatie!

Wauw!
Toch blijft het mij verbazen hoe de dames met de stiletto’s op het gras kunnen lopen. Je loopt dan echt alleen op je tenen, waarbij je anders nog ondersteund wordt bij de hiel.

Heel mooi. Maar toch heb ik het idee dat de Catherine ‘verdwijnt’ in het rood.