Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 apr 0 reacties

Vooruitblik Koningsdag

Morgen is het Koningsdag en natuurlijk draait het feest voornamelijk om de jarige Job. Toch kan niemand ontkennen dat ook de kleding van koningin Máxima in de gaten zal worden gehouden. Daarom hierbij een log om alvast vooruit te blikken. 

Ik zet mijn punten dit jaar in op kleding van Taminiau. Jan Taminiau komt namelijk uit Goirle, een gemeente direct ten zuiden van Tilburg. Daarnaast is Koningsdag de ideale gelegenheid om Dutch Design te dragen. Kijkend naar de recente collecties, hoop ik op een vrije interpretatie van een van de onderstaande looks. 

Look 1: Mooie stof van de rok en een kleurencombinatie die bij Máxima past. Met deze kleuren zal ze niet zo snel opvallen in de menigte, maar op Koningsdag is zij -als het goed is- ook niet het stralende middelpunt. Look 2: Winterse mantels, maar in het verleden heeft Máxima wel vaker met succes een outfit met een opvallende kraag gedragen. 

-Advertentie- 

– Einde advertentie-

Look 3: Mooie mantel, mooie kleur. Kan Máxima (met een topje) zo aan. Look 4: Met lange mouwen is deze outfit wat mij betreft ook geschikt voor morgen. 

Look 5: Onze koningin is dol op bijzondere kleurencombinaties, dus dit jasje zou zomaar bij haar in de smaak kunnen vallen. Look 6: Qua kleur te somber, maar het model vind ik wel kek. Look 7: Mooie stof van de rok. Erg geschikt voor een koninklijke rok. 

Look 8: Mooie stof. Wellicht te winters, maar met de weersverwachtingen van morgen kan het. Look 9: Voor Máxima's doen een stoere look, maar ik hou ervan. Look 10: Voor deze outfit moet je topslank zijn en Máxima is dat. Ook qua kleur erg toepasselijk. 

Waar hopen jullie op? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments