Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 16 feb 16 reacties

Verkoopt Eloise kleding van Amalia?

Is het je ook opgevallen? Op het Instagramaccount van My Lima Lima, de kledingwinkel van Eloise, kwam vanmiddag een wel heel bekende jurk voorbij….

Het gaat om een ontwerp van La Dress met gezellige bloemetjes en een gelaagd rokgedeelte. Waarschijnlijk herken je hem wel, want Amalia droeg hem ook tijdens de binnengeleiding bij de Raad van State én een bezoek aan Curacao.

Is het dan ook daadwerkelijk dit kledingstuk? Daarover worden helaas geen mededelingen gedaan. Aangezien de jurk destijds gretig aftrek vond, hoeft het zeker niet het geval te zijn. Ik heb hem bijvoorbeeld ook in mijn kast hangen. Qua maatvoering komt hij in ieder geval wél overeen.

Stel: Amalia verkoopt haar kleding via My Lima Lima...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie en geinige geste van LaDress
Die van Amalia mag er van mij bij.

En de volgende keer naar RvS in zo-n subliem broekpak waar ze zo goed mee staat!

De jurk is niet van prinses Amalia. La dress heeft een schenking gedaan aan de winkel. Marketingstunt van ze?! Hoop dat we deze jurk nog eens zien bij prinses Amalia . En prinses Margriet heeft de jurk toch ook.

Dank je voor deze info Mary-Ann.
Mooi dat een merk zo’n schenking doet, hoop dat meer merken volgen.
Ik vind het een goed initiatief deze winkel; natuurlijk los je er niet alle problemen in de wereld mee op, maar alle beetjes helpen.

Wat goed dat ze dat gedaan hebben. Margriet heeft overigens niet deze jurk, maar wel hetzelfde model jurk met een ander patroon. Amalia heeft 2 versies. https://www.modekoninginmaxima.nl/oranjes-bij-verjaardagsfeest-prinses-margriet/

Niets mis mee, toch?!
Als Amalia wat ruimt uit haar kledingkast is het een prima idee om dit voor het goede doel te bestemmen.

Ben er vanmiddag geweest en dit model jurk hangt er inderdaad, maar ik denk niet dat deze van Amalia afkomstig is, het leek mij een hele andere maat, maar dat weet ik uiteraard niet zeker. Laurentien en Eloise waren druk in de weer met de verkoop van hun spulletjes. Het is geen grote boutique, maar wel knus en er wordt volgens mij lekker verkocht voor het goede doel en dat is toch hartstikke leuk.

Wat leuk. Als Amalia m niet meer draagt en ze kan er een ander blij mee maken ( en het goede doel), why not. Maar volgens mij hadden meer jonge royals deze jurk (Leonor van België volgens mij ook) dus deze kan van iedereen zijn

als dit al kleding van Amalia is, is dat haar eigen keuze. Dus wat mij betreft prima

Dat is mooi want ik vind de jurk wel leuk en komt ook beter bij mijn maat passen. Als het alleen tot maat 40 max is is er toch voor veel vrouwen geen keuze

Ik houd absoluut niet van deze stijl voor Amalia. Wat mij betreft mag ze dit soort kleding snel op My Lima Lima verkopen. Waarbij nu ook weer mijn verbazing/verontwaardiging bovenkomt van destijds over de keuze van Maxima versus Amalia. Niet Maxima maar Amalia had moeten shinen deze dag.

Zeker weten, Maxima moet soms wat meer op de achtergrond blijven

Nee, dat kan Máxima niet, zij wil altijd de aandacht hebben. Zelfs in interviews met haar dochter moet ze nog inbreken. Heel vervelende karaktertrek.

Is die donkere jurk met gekleurde bloemetjes niet óók door Amalia gedragen?

Ja, dat was ook mijn eerste gedachte. Maar volgens mij had die grotere bloemen?

Ja, dat is inderdaad een andere. Ik had hem ook net opgezocht.