Avatar foto Door Josine Droogendijk

Verjaardag koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen

Zet vanavond je zonnebril maar op, want de verjaardag van koning Harald en koningin Sonja wordt vandaag en morgen gevierd. En daar horen natuurlijk -naast avondjurken- ook koninklijke juwelen bij. In deze log lees je het laatste modenieuws van de Nederlandse royals! 

Koning Willem-Alexander:  info volgt 

Koningin Máxima: Máxima draagt een handbeschilderde zijden organza japon, gedecoreerd met verschillende kraalsoorten en borduurtechnieken.Het tafereel op Koningin Máxima's jurk is geïnspireerd op de Japanse kamer in Paleis Huis ten Bosch. Ontwerper: Jan Taminiau. We zagen de jurk eerder tijdens Prinsjesdag 2015. 

 

Máxima tijdens Prinsjesdag 2015:

Ontwerp van Taminiau:

Advertentie- 

– Einde advertentie-

Máxima draagt het saffieren inhuldigingsdiadeem. Meer info volgt binnenkort in een speciale log. 

Ook de saffieren strikbroche kwam weer in beeld:

Prinses Beatrix: Beatrix draagt haar 'verjaardagsjurk' met  paisley-dessin, vleermuismouwen en openvallend rokgedeelte van Sheila de Vries. 

Bekende japon:

 

Prinses Mabel: Mabel draagt een tweedelige combinatie met strik van Viktor en Rolf. We zagen de creatie eerder tijdens de Koningsvaart. Qua juwelen heeft ze voor het parelknoopdiadeem gekozen. 

Bekende japon:

Meer weten over het diadeem? Klik dan hier voor een uitgebreide log. De broche die we zien op haar taille, zagen we tweemaal eerder bij prinses Beatrix:

 

 

 

Prins Constantijn:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments