Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 22 aug 0 reacties

Van een hanenkam tot een vliegende schotel: dit is echt dé hoedenkoningin

Ze sneeuwt een beetje onder door al het nieuws rondom Catherine en Meghan, maar als er één royal de titel hoedenkoningin verdient, dan is het Sophie van Wessex wel. 

Als er één kapsel onkoninklijk is, dan is dat wel de hanenkam. Toch wist Sophie er wel raad mee tijdens Commonwealth Day 2012. Onder haar breedgerande hoed liet de vrouw van prins Edward een hele bups geverfde veren bevestigen, et voilà: een hanenkam à la Sophie.  

Voor de doop van mijn zoon zocht ik in 2016 een zandkleurige hoed met veren. In de hoedenwinkels hier in de buurt kon ik niet slagen, dus dat werd een ritje naar de hoedenmaker. Mét een plaatje van Sophie, want deze bibi met veren vond (en vind) ik zo stijlvol. Dat mijn dochter Lieke de hoed onlangs verpeste door hem stiekem op te zetten tijdens een verkleedpartij en er vervolgens over heen te struikelen, probeer ik nog steeds te vergeten. 

Every inch a lady tijdens het huwelijk van Zara en Mike in juli 2011. 

Met de wat langere roklngte van dit moment heeft de gravin ook geen moeite. En ja, ook hier zien we weer kunstwerkjes op haar hoofd. 

Sophies voorkeur voor veren is je vast al wel opvallen. De ene keer duiken ze op als subtiel detail, de andere keer als verenexplosie. 

Bloemen -of bloemetjes- kan ze eveneens wel waarderen. 

En last but not least nog een foto van deze bijzondere verenjurk. Technisch vallen er echt wel wat minpuntjes aan te wijzen, maar die kraag maakt toch werkelijk alles goed? Love it! 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments