Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 24 nov 0 reacties

Uit de oude doos (1): Laurentien in Gerard Darel!

Erg leuk dat je ruim 5 jaar na het vrijgeven van een officiële foto nog de kleding kunt vinden op internet! In 2009 werd deze foto van Prins Constantijn en Prinses Laurentien vrij gegeven door de Rijksvoorlichtingsdienst.

Via een tweedehands site kwam ik het jurkje tegen! Althans, deze versie is heel iets anders. Laurentiens jurk heeft aan de voorkant knoopjes en rimpels aan de bovenkant. Het jurkje van Gerard Darel via de tweedehands website Vestiaire, heeft geen knoopjes aan de voorkant en een rimpeling vlak boven het bruine gedeelte. Maar als ik het model en de stof zie, twijfel ik er niet aan of het jurkje van Laurentien is van dit merk. 

 

Laurentien koopt dus al minimaal 5 jaar kleding van het franse merk Gerard Darel. Op deze foto hebben Constantijn en Laurentien hun kleding ook erg mooi op elkaar afgestemd. Ik vind het een prachtig paar, ze stralen op de foto!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen ©Gerard Darel (via Vestiaire), Foto ©Rijksvoorlichtingsdienst

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments