Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 22 okt 22 reacties

Toegift: nieuwe beelden van Máxima en Amalia bij adellijk huwelijk

We moesten het doen met één vaag kiekje, maar eindelijk, na een week geduld, kan ik je eindelijk meer foto’s laten zien van Máxima en Amalia bij het huwelijk van Prinses Victoria Elisabeth von Hohenlohe-Langenburg en  Maxime Corneille.

PPE/LaGencia

Máxima beeldschoon in een jurk van Costarellos. Pumps: Jan Taminiau. Hoed: Berry Rutjes.

14-10-2023 © PPE/LaGencia

Prinses Amalia droeg tijdens het huwelijk een haardecoratie van haar moeder. De rode jurk van Natan heeft ze ook in het lichtgroen in haar kast hangen (rechtsonder).

PPE/LaGencia
PPE

Leuk modenieuws: Máxima heeft een eigen Lady Dior! Deze tas werd in 1955 geboren als de ChouChou, maar groeide pas écht uit tot een icoon toen hij veertig jaar later aan de arm van prinses Diana bungelde. Vandaar dat de tas in die tijd ook een nieuwe naam kreeg. De Lady Dior, als knipoog naar Lady Di. Voor zover ik kan nu kan zien, heeft Máxima een uitvoering met kraaltjes. Amalia heeft er ook een, een felroze.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Kroonprinses Amalia ziet er geweldig uit, vind ik, en feestelijk. Die stof valt mooi, de kleur staat haar ook goed. ( Is het mousseline..?) Mouwen mooi, onderkant ook mooi, bloemenmotief ook heel mooi. Maxima ziet er ook best goed uit, het zou chic zijn, als die split niet zo hoog was. Ordi vind ik het niet, maar wel te sexy voor een koningin…..;Maar we zijn van haar gewend dat ze wel eens de plank mis slaat: te hoge splitten, te hoge hakken, allemaal in strijd met de goede smaak. In tegenstelling tot de meeste reacties, vind ik haar hoed wel erg fraai !

De jurk van Máxima vind ik niet gepast voor een trouwerij, split oogt eerder ordi. Hoed absoluut niet leuk voor mensen die aan die kant naast je zitten .
Amalia is vrolijk gekleed, kleur staat haar goed. Maar wellicht dat een jurk zonder bloemen het plaatje meer af gemaakt had.

Max was echt prachtig daar!

Leuk: dat rood bij Amalia. Maar het model doet haar geen recht en maakt ook ouwelijk en dat valt me vaker op. Met een wat voller figuur is leuke en vlotte kleding die wel representatief en chique is een stuk lastiger dan met een slank figuur. Amalia komt over als iemand die oprecht geïnteresseerd is in mensen en verdient een goede professionele kledingstyliste zodat ze zich met zelfvertrouwen kan richten op haar taak.

Leuk deze extra foto’s van een prachtige koningin en onze kroonprinses. Tasje is een echt snoepje😊

Wat zien ze er mooi uit en wat hoop ik dat Máxima d3ze stijlvolle outfit snel bij een openbare gelegenheid draagt. Echt een hele feestelijke jurk en die hoed is een waar k7ntswerk weer van Berry Rutjes!

Heel mooi beide dames!! Rood staat Amalia prima, vind alleen de haardecoratie ietwat aan de kleine kant. De jurk van Maxima is inderdaad beeldschoon en die split valt weg onder de draperie (zoals je ziet op de bovenste foto) behalve als ze loopt natuurlijk, maar zo hoog is die toch niet!

Ik vind het een behoorlijk hoge split hoor, en ik denk als je zit…..? .dat het heel ongemakkelijk zal zijn .

Als je op het eerdere blog kijkt over deze jurk zie je dat het originele deel een plooi heeft. Ik denk dat die plooi open gewaaid is en dat we daardoor de hoge spilt zien, dus ik hoop op een openbare gelegenheid waar we de jurk goed kunnen zien

Netjes zitten met de benen bij elkaar is uiteraard noodzakelijk dan kan het geen kwaad, split zit tenslotte aan de zijkant. Ziet er wel wel super elegant uit deze jurk en prachtige kleur!!

Ai. ik had gehoopt dat betere foto’s een mooier beeld hadden opgeleverd. Maar helaas de look van Maxima vind ik absoluut niet chique om het maar netjes uit te drukken. Die hoge split kan echt niet in deze vorm. Het had geraffineerd kunnen zijn als de spit was weggewerkt in een plooi of zo en slechts getoond werd bij een bepaalde beweging. Maar hier is het gewoon een opengelaten naad. Sowieso vind ik het een afschuwelijke totaalplaatje, Amalia zou ik willen adviseren de bloemetjesjurken thuis te laten, of beter nog naar de kringloop. En inderdaad, ze oogt zoveel mooier met een gepast decolleté. Hooggesloten doet helemaal niets voor haar.

🔨 Grotendeels sla je de spijkers wat mij betreft echt op z’n kop Anniek wat betreft jouw bovenstaande bijdrage 👍🏼

👐🏼 Gepast decolleté’ is iets waar onze jonge kroonprinses hard aan moet werken ofwel m.o. ècht! aandacht aan moet besteden. Ik ervaar helaas iets teveul van heur boopies èn plein publiek te moeten aanschouwen met voor mij als totale misser de eerste Prinsjesdag van onze Prinses van Oranje. 🫣

💙 Heur hoogsluitende japon in Denemarken vind ik een succes, een bewijs dag goed en mooi gevulde vrouwen niet altijd neerwaartse lijnen in en naar hun decolleté cq boopies hoeven te benadrukken.

🌸 Verder grappig klinkend en to the point; bloemetjesgordijnen alleen voor privé vertoningen of in de zak van…. Máx!

Ik ben nog steeds niet erg enthousiast, maar ze was wel een van de beter geklede gasten. Het past ook we bij een societyhuwelijk.
En of er zo veel gekust wordt ? Misschien hooguit 1x.Dus van de hoed heeft men dan niet zo veel last😉 En béide dames shinen!

precies, 1 zoen is toch wel voldoende? Ik ben opgehouden met die rare gewoonte in NL van die 3 zoenen. In het buitenland staan ze je echt raar aan te kijken als je dat doet.
je zegt dat het een society huwelijk is geweest. Ik geloof dat eerlijk gezegd niet zo. Deze mevrouw beweegt zich buiten de schijnwerpers en is bovendien de draagster van de meeste adellijke titels ter wereld (!). 43 stuks maar liefst. Genoeg titels om incognito te reizen dus.

Waar ik eigenlijk verbaasd over ben is dat Máxima op een bruiloft, een gelegenheid waar er best wel wat gezoend zal worden, een hoofddeksel draagt waar 1 wang helemaal bedekt is dus men haar niet kan zoenen, ook geen beleefdheids “zoen” in de lucht.

Ina.h, een handkus is een goed en populair initiatief voor de beleefdheids”zoen”.

Helaas – ik vind de grijze japon van Máxima echt helemaal niks hebben. Niet ‘beeldschoon’ wat mij betreft… Het hoofddeksel bovendien ridicuul. Ik snap echt niet waarom ze zoiets zou dragen naar een huwelijk. Het mooiste wat ze bij deze gelegenheid draagt is het tasje! 😉
Amalia zag er schitterend uit. Ik vind de sprekende rode kleur haar veel beter staan dan de fletse kleur die ze droeg op de Antillen. Ben het wel eens met de opmerkingen dat een V-hals haar goed zou kunnen staan, en ook het haar iets uit haar gezicht (b.v. zoals ze het in Denemarken half naar achteren gestoken had).

Deze look bij Máxima vind ik niet mooi. Hoofddeksel vreselijk zo aan de zijkant. En de kleur grijs vind ik bij Máxima niet mooi staan.
Amalia heeft mijns inziens een erg ouwelijke japon aan. Ik vind de japon haar tuttig staan en hij kleedt niet af. Zonde

Mooie dames! Jammer dat u zo negatief reageert! Maxima weet waarschijnlijk beter dan u, wat er speelt in het land. U had zich onthouden van deze reactie en ik begrijp niet, waarom u deze site volgt.

Helaas, ook na het zien van deze foto’s ben ik niet overtuigd. De look van Maxima is een grote teleurstelling als je hem in de volle lengte ziet. Ik vind het materiaal en de kleur niet mooi. Misschien zou de jurk ervan opknappen om die broche op het middel te verwijderen evenals de struisvogel op haar hoofd. De jurk zelf is al blikvanger genoeg. Het geheel doet mij helaas denken aan een opgedofte pauw.

Voor Amalia zijn hooggesloten jurken geen goede keuze, zeker niet in combinatie met de zgn. haargordijnen, zoals ze voortaan door het leven zullen gaan…. De haardecoratie valt in het niet.

Mee eens !! Wat mij bovenop enorm stoort is dat maxima met haar sexy jurk amalia nog meer doet verbleken !! Als maxima een ietwat “neutralere” jurk had gekozen uit haar enorme kast dan had amalia ook wat meer kunnen “shinen”.

En weer verras je ons op een blog op deze voor jou, en eigenlijk ons allemaal, feestelijke dag. Heel mooi, die Lady tas, kan ook aardig wat in, dat vind ik altijd wel fijn bij een tas. Bedankt voor de nieuwe foto’s.