Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 jun 34 reacties

Toegift: extra beelden van Máxima en Mathilde bij het staatsbanket

Gewoon omdat het genieten geblazen is en juwelen nooit vervelen: extra foto’s van het staatsbanket in België.

PPE
PPE

Close-up van het prachtige borduurwerk:

De broodnodige waaier. (Het was er echt bloedheet.)

PPE

De armband.

PPE

Het kapsel verdient ook wel wat aandacht.

Het collier bevat diamanten uit de zeventiende eeuw.

Door naar Mathilde.

PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dos hermosas reinas amigas con mucha conexión. Maxima DESLUMBRA con ese vestido sofisticado que parece simple, y las fabulosas joyas, Maxima luce como ninguna reina los diamantes, y me gusta que use los mas grandes y juntos, en diamantes… mas es mas. Saludos.

Beiden zien er prachtig uit! Ik vind de zowel de creaties alsmede de kleuren precies passend bij de koniginnen. Het enige minpuntje vind ik het diamanten collier van Maxima, dit is echt een gedateerd juweel. Wijlen de Queen droeg ook zulke gedateerde stukken om haar nek bij staatsbanketten. Diana had een paar mooie moderne kan ik mij nog herinneren

Ik heb al commentaar op deze outfit gegeven. Maar ik wil nog even een aanvulling geven want de rug vind ik erg lelijk zitten en het lijkt wel of het gescheurd is. De dunne voile op het rug vind ik vreemd zitten en ik kan mij niet voorstellen dat dat zo geleverd wordt.

Schitterend, schitterend, de beide dames !! Ongelooflijk, die verfijnde pracht !!

Prachtige jurken, vooral het borduurwerk op de jurk van Máxima (die zal niet goedkoop zijn). De juwelen zijn ook prachtig. En wat hebben ze het gezellig met z’n tweeën.

Prachtige scherpe foto’s.
Wat zul je genoten hebben, Josine!
Een feestje om erbij te zijn!
Ik vind de outfit van Mathilde heel mooi en sierlijk.
Zonder de fraaie kanten cape zou het wat ‘kaler’ zijn!
Ook een zachte blauwe tint, die toch helder oogt (althans op deze foto’s…)
De Ketting van Maxima zou ik een heel klein tikkie willen draaien.
Hangt in mijn beleving net niet recht.
Vorstelijk duo hoor!

Wat een mooie koninginnen en wat een schitterende galajaponnen. Kleuren goed gekozen, juwelen en diademen heerlijk. Feestje!
Ik vind de door sommigen genoemde “lap vitrage” bij Mathilde helemaal niet slecht staan en een mooie aanvulling.
Maxima en het Stuart diadeem zijn een heel goede match.

Dat is echt schitterend wat de koningin uit de kast heeft gehaald. De volgende keer ook die enorme broche erbij en ze steekt de chique Juliana naar de kroon. Zij kon deze parure als geen ander dragen.

Opzich een prachtige jurk van Máxima; alleen jammer dat het bovenlijfje bij de linkerschouder weer afglijdt. Het past gewoon niet. Geeft een wat slordige indruk. \
Mathilde:beetje zweverig zo met deze kanten jas erover heen. Kleur is wel mooi.

Afzakken kan niet, als je goed kijkt zie je dat er een ragfijne inleg aan zit. Zie de foto van de achterkant.

Wat een mooi toetje deze extra foto’s. Jurk van Máxima is echt heel erg mooi. Moest even wennen aan de kleur, maar ik ben “om”. Staat haar prachtig. Mathilde kan mij niet bekoren. Sorry, maar is absoluut niet mijn smaak. De kleur is erg mooi en staat haar goed, maar dat was het wat mij betreft.

Wat een heerlijke foto’s. Mooie jurken, mooie juwelen, mooie kapsels. Ik hou ervan……je kunt zien dat Máxima en Mathilde het goed met elkaar kunnen vinden. Leuk om deze vriendschap zo te zien

ik blijf de “cape” van Mathilde zo jammer vinden, want verder een prachtige jurk, zeker de kleur. Hopelijk zien we hem nog eens zonder terug. Verder allebei een dikke tien, ook voor de mooie styling. En inderdaad, zelfs de ordelinten passen er perfect bij.
Wat jammer dat het zo warm was. Was er echt geen airco ? Zeker op deze leeftijd geen pretje voor de dames.

Ik vind de cape ook jammer. Verder zien ze er prachtig uit.

Over ‘de pracht en praal’ rondom dit banket is al genoeg gezegd, wat me weer opvalt is hun fijne vriendschappelijke en ontspannen verstandhouding, dat is toch heel wat waard…

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Thanks voor deze toegift! Prachtige jurk. Misschien had ik het gemist maar waar is die van Mathilde van?

Wat een mooie portretfoto van Mathilde!
Taminiau’s borduurwerk is prachtig evenals de armband van Maxima.

Dit zien we toch niet vaak, video van Staatsbanket met toespraken van beide Koningen in z’n geheel https://youtu.be/o2lu0mt5uJ8 na toespraken even wat rommelig, dan ook beelden uit Orangerie, tevens poseermoment vooraf https://youtu.be/XQ6NpbvW5f0

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Twee prachtige koninginnen, klasse!
Bij het bekijken van de achterkant van de jurk van Maxima is een soort huidkleurige tule (?) te zien om alles goed bij elkaar te houden. Loopt dit aan de voorkant door en valt het halssierraad dan precies op de rand?
Ik zie namelijk niet waar de tule (?) ophoudt…

WAUW wat zien ze er geweldig mooi uit. En leuk te zien dat ze samen zoveel contact hebben.
Je ziet nu pas wat een kunstenaar Taminiau is. Het stukje tule aan de bovenkant is bijna niet zichtbaar maar zorgt wel dat Máxima’s jurk perfect zit. De outfit van Mathilde ga ik ook steeds mooier vinden, al is het wel veel cape.

Alle twee zomers koninklijk, ieder op zijn eigen passende manier. Mooi plaatje.

Het collier van Maxima, zo mooi en staat zo goed bij deze jurk. Ik zie nu ook dat er wit/beige in de jurk zit dacht eerst alleen aan roze.
De kleur die Mathilde draagt staat haar erg goed. Van welke ontwerper is de jurk?

de jurk van Mathilde is van Armani

Ach wat mooi toch allemaal! Ik zou voor Mathilde een andere type jurk bedenken. Vind de boezem zo hoog opgetast, krijg het er helemaal benauwd van. Bij Máxima is het allemaal veel rustiger

Ik zie Amalia de Stuart voor haar inhuldiging dragen!!!

Waar ze over stonden te smoezelen zal “best kept secret” zijn, maar oh, wat zagen beide er toch prachtig uit, al wint voor mij toch onze eigen Máxima met haar fenomenale creatie van Taminiau, is t vanavond nog te overtreffen als ze bij contraprestatie zelf de gastvrouw is, let’s wait and see!

Woh , die juwelen… ik zit toch te genieten zeg.
Die eerste foto, o wat zou ik graag weten waar het gesprek over ging. Waar praten koninginnen onder elkaar over ?

Beide dames zien prachtig uit.ik moet zeggen dat deze japon van Máxima mijn voorkeur heeft. Alles klopt. Goed gedaan.

heb ik nou wat gemist? wie is de ontwerper van de japon van mathilde?

Ik zou de japon van Mathilde graag eens zonder de lap vitrage willen zien want met de close up lijkt het nog meer op goedkope vitrage dan op de eerdere foto’s. Ik denk dat de japon er onder met bv een iets donkerder ceintuur dan deze stof of een iets donkerder smal tussenstuk het echt stunning zou maken.

Maar de make-up, kapsel en juwelen laten het gezicht van Mathilde echt stralen.

Dit is voor mij echt genieten, zoveel moois aan kleding, kapsels en schitterende juwelen. Allebei de dames zien er uiterst stijlvol uit. Als ik heel eerlijk ben moet ik wel toegeven dat ik het een beetje jammer vind dat Máxima Mathilde een beetje overschaduwd met haar look en dan vooral door de juwelen. Misschien komt het meer door het verschil tussen de extraverte Máxima en de meer ingetogen Mathilde, maar goed, allebei de koninginnen zijn schitterend stijlvol.

Nu ook meer kleur zichtbaar. Dank!
Heerlijk met die juwelen !

Prachtig! De ordelinten passen goed bij de japonnen.