Avatar foto Door Josine Droogendijk
Juwelen 12 okt 17 reacties

Toegift: extra beeld van Zweeds staatsbanket

Heb jij gisteravond ook zo genoten? Ik wel, en daarom deel ik hierbij nog wat plaatjes van het diamanten festijn. Zet je je zonnebril op?

Foto: PPE/ de Waal
Foto: PPE/ Van Katwijk
Foto: PPE/ de Waal
Foto: PPE/ de Waal
PPE/ Van Katwijk
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Máxima op haar mooist!

Chanel47

Schitterende foto’s van een hoogst bekoorlijke Máxima én van een superprachtige Victoria ! Wat een luxueuze avondtoiletten en kostbare juwelen ! Wat een feestje is dit niet geweest, niet het minst ook voor onze eigen ogen ! Hartelijk dank, Josine, voor deze verrukkelijke toegift !

Idd mooie foto’s, kapsel maxima met diadeem is erg mooi.
Vind ook victoria een schitterende verschijning . Zowel jurk, diadeem ea juwelen zijn erg goed op elkaar afgestemd. De jurk is mooi in haar eenvoud.

Victoria ziet er prachtig en stralend uit in de paarse jurk en diadeem. Wat een mooie foto’s van Máxima, vooral die van haar kapsel met diadeem.

Mooi hoor en ik vind de jurk van Viktoria ook heel mooi, ook van kleur.

Mooie foto’s, inderdaad lekker veel bling bling😊

Werkelijk iedereen zit er prachtig uit!! Wat ik ook zo leuk vind zijn die foto’s van de achterkant genomen zeg maar, zo je beetje kan zien hoe die enorme diamanten in hun setting zitten en hoe dat in elkaar zit. Hoe leuk zou het toch zijn als er eens een mooie documentaire zou komen over de Oranje juwelen en hoe dat in en uit elkaar draaien in zijn werk gaat. (dromen mag..)

Echt een feestje dit staatsbanket. Wat zagen ze er allemaal mooi uit en wat zijn beide koninginnen qua kleur en Tiara mooi op elkaar afgestemd. Prinses Victoria is als altijd een plaatje. Je kunt duidelijk zien dat ze goed met Willem Alexander bevriend is. Op naar vanavond, hopelijk pakken ze dan weer zo uit.
Ik ben wel benieuwd welke armbanden Máxima hier draagt.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM
Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Superleuk, dank je!

En dat is ook een actiepunt voor de RVD. Als je t over zichtbaarheid hebt: veel meer zorgen dat de beelden die er zijn op t NOS journaal en RTL nieuws komen. Daar is ook nog veel te winnen. Het bevestigen van goede banden met andere landen is toch ook ons nationaal belang?

Beeldschone jurk van Victoria en wat een lieve uistraling!

Bling, bling, wat idd een mooie gala avond. Wat fijn dat je meer foto’s hebt geplaatst Josine. Wat waren de royal ladies mooi gekleed. Prinses Victoria droeg ook een supermooie jurk, wat een mooie diepe kleur paars. En wat staat haar deze kleur geweldig.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ja, zeker Victoria ziet er prachtig uit! Wat een mooie kleur en model japon.
Maxima’s kapsel zit ook geweldig!

Helemaal mee eens, Oranjefan.
Super fijn, zulke haarscherpe foto’s, om nog even na te genieten!

Ik ook!