Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 22 jul 0 reacties

Terugblik seizoen 1 2017: Máxima's 'nieuwe' oorbellen

De eerste helft van 2017 ligt alweer even achter ons en dus gaan we terugblikken, de balans opmaken en vooral nog even nagenieten van al het moois en wonderlijke wat ons werd voorgeschoteld door modekoningin Máxima. In deze log: Máxima's nieuwe oorbellen, gedragen in januari – juni 2017.

In het totaal zagen we het afgelopen half jaar 11 paar nieuwe oorhangers/oorstekers en/of nieuwe combinaties. Doordat de koninklijke juwelen naar wens kunnen worden aangepast, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Daarom staat de teller van Máxima's oorbellen inmiddels op 291. 

De nieuwe paren van het afgelopen half jaar:

Update: Het tweede paar droeg ze ook in juli 2015. 


Van links naar rechts: houten oorhangers, goudkleurige oorhangers in de vorm van een snoek (?), diamanten oorstekers, gebloemde meerkleurige oorstekers, creolen van Lott Gioielli, oorhangers van groene en paarse steen, fuchsia fantasiejuwelen en als laatse een bijzonder paar goudkleurige oorstekers. In tegenstelling tot voorgaande jaren, heb ik de meeste ontwerpers niet kunnen achterhalen. Dit heeft enerzijds te maken met tijdsgebrek, maar het zou ook zomaar kunnen dat Máxima een nieuw adresje heeft. Tips zijn uiteraard altijd zeer  welkom. 

Naast de kleurrijke fantasiejuwelen, zagen we ook drie nieuwe combinaties uit de koninklijke kluis. Links zien we Máxima's oorsteker van juwelier Kafkas met een peervormige saffier. In het midden de oorstekers en het middenstuk van Mellerio, gecombineerd met een parel uit de koninklijke kluis. Rechts zien we dezelfde oorstekers en hetzelfde tussenstuk, maar ditmaal gecombineerd met een ovale saffier. 

Welke oorhangers zouden jullie graag zelf willen hebben? Naast de historische pronkstukken zou ik ook de kleine diamanten oorstekers wel willen hebben. Klein, maar fijn. 

Foto's met dank aan Monarchypress.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments