Vanwege haar zwangerschap en de bijbehorende vermoeidheid cancelde prinses Máxima op de vierde dag van de reis naar Down Under haar afspraken. Toch bleef ze niet helemaal uit beeld, want op het vliegveld zwaaide ze prins Willem-Alexander uit. Op de foto's is te zien dat de prinses een fuchsia pantalon draagt en een vintage trenchcoat. De grote schoudertas is een ontwerp van de Argentijnse Peter Kent, die ook het bekende koffertje aan Máxima leverde. 

Door de mantel zien we helaas weinig van de outfit van de prinses, maar wel kunnen we zien dat ze een top draagt met een watervalhals en een pantalon en pumps van modehuis NATAN. De broek en top hebben we na de reis niet meer gezien, maar de schoenen gebruikt Máxima nog steeds bij koninklijke optredens. 

De trenchcoat (vermoedelijk van Burberry) heeft Máxima al jaren in haar garderobe en zagen we eerder op foto's uit de periode 1999-2000. De kans is groot dat de mantel ook in de toekomst nog gebruikt gaat worden bij informele werkbezoeken of slechte weersomstandigheden. Hopelijk kiest Máxima dan wel voor een slanker gesneden pantalon, zodat het totaalplaatje wat eleganter en eigentijdser is. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eyjafjallajokull

Eyjafjallajokull

dinsdag 19 aug 2014 - 22:03

roze kleur staat maxima prachtig!
altijd een goede keuze

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 19 aug 2014 - 21:40

Ik vind de trenchcoat echt geweldig. Hij staat haar ook mooi en is lekker tijdloos. Over 5 jaar kan ze hem nog aan! Dat mag natuurlijk ook wel als je er zo'n smak geld voor neergeteld hebt.
Ik zou er zelf ook wel een willen hebben, maar dat wordt dan nog wel een paar jaar sparen;)
De broek vind ik niet heel geweldig. Hij is veel te ruim en dat staat haar niet heel flatteus.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 19 aug 2014 - 19:46

Wat Henny meedeelt zijn ook mijn woorden....
Nog over de beige hoed....tijdens de verplichting had Maxima de rood/roze hoed op( prachtig) daarna had ze die weg gedaan en liep ze met de opgevouwen beige hoed verder.Het was toen zeer warm....op de beelden zette ze af en toe de beige hoed op en soms vouwde ze hem op....ik begrijp het aan de ene kant wel,maar het staat niet flatteus....en ja de rood/roze hoed had dan wel een rand,maar was bovenop haar hoofd open....vandaar....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 19 aug 2014 - 18:41

Leuk om Máxima zo casual gekleed te zien. De kleur van broek en top vind ik erg mooi, maar het model broek is wel gedateerd. Ik zie Máxima liever met een skinny jeans. De trenchcoat is echt een basis stuk. Schoenen vind ik erg leuk!

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 19 aug 2014 - 16:19

Helaas vind ik een trenchcoat zo vreselijk antiek.
Er zijn toch veel moderne jassen te vinden.
De trenchcoat is echt een vooroorlogse jas, die mag wat mij betreft direct in de verkleedkist, nog liever in de prullenbak.
Maar.... ieder z'n smaak.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 19 aug 2014 - 16:31

Vind je? Ik vind een trenchcoat juist tijdloos. Het exemplaar dat Maxima hier draagt vind ik toevallig ook niet zo heel mooi, maar dat de trenchcoat nooit echt is verdwenen uit het modebeeld vind ik super. Uiteraard heb je gelijk als je zegt dat smaken verschillen :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 19 aug 2014 - 16:29

Grappig, ik vind een trenchcoat juist heel mooi en elegant :) Juist de geschiedenis achter een bepaald kledingstuk maakt het item bijzonder vind ik. De tank van Cartier is daar ook zo'n voorbeeld van.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 19 aug 2014 - 16:10

Een echte (donkerblauwe) trenchcoat van Burberry zou ik graag nog eens willen hebben, maar helaas is 985 euro zo veel :(

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 19 aug 2014 - 16:55

Een trenchcoat van Burberry staat ook op mijn lijstje. Mijn man heeft er een en ze zijn prachtig maar die van mijn man was wel duurder dan 985 euro. Hij heeft een lichte. Zou dat door de kleur komen dat de prijs anders is? Waar kan ik die van 985 euro vinden Josine?

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 19 aug 2014 - 13:40

Een trenchcoat is tijdloos. Maar als die ooit weer uit de kast komt dan veel liever gecombineerd met een eigentijdse broek. De jurk gecombineerd met de schoenen en de roze hoed vind ik leuk. De naturelkleurige hoed lijkt ze in te verdrinken.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 19 aug 2014 - 13:07

Wat een leuke jas! Dat ze vanwege haar zwangerschap voelt dat ze afstand moet nemen en het dan ook werkelijk doet, vind ik knap.
Leuke en frisse kleur schoenen, kan ze inderdaad best nog dragen. Heel mooi!
Fijn dat jij je weer wat beter voelt, Josine. Geniet er van, joh!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?