Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 jan 0 reacties

Terugblik: Máxima tijdens de nieuwjaarsrecepties 2014-2018

Zondag 13 januari is het koninklijk gezin verhuisd naar Paleis Huis ten Bosch. Morgen beginnen de koning en koningin hun nieuwe werkjaar met een nieuwjaarsreceptie voor de Nederlandse genodigden en het Corps Diplomatique wordt de dag erna in een morning coat/dress op het paleis verwacht. De komende twee dagen kunnen we dus heerlijk genieten van al het moois dat Máxima ons voorschotelt, maar eerst blikken we nog even terug op de 'nieuwjaarslooks' van voorgaande jaren. Omdat de dresscode voor de receptie voor het Corps Diplomatique wat formeler is, heb ik beide recepties in aparte collages verwerkt. 

Máxima tijdens de  nieuwjaarsreceptie voor Nederlandse genodigden: 

Máxima tijdens de recepties voor het Corps Dilpomatique: 


Ps. In 2018 opende Máxima na de receptie een biobeurs in Zwolle. Vandaar de hoed, want de foto is genomen bij vertrek uit het paleis. 

Zoals bovenstaande collages wel bewijzen, draagt Máxima tijdens de nieuwjaarsrecepties eigenlijk altijd een bekende kledingset. Ik hoop daarom dat zij haar grijze paillettentop van Natan tevoorschijn haalt voor de receptie voor de Nederlandse genodigden, en tijdens de tweede receptie zie ik graag haar donkerblauwe strikjurk van Taminau óf het ensemble van de abdicatie graag nog eens terug. Waar hopen jullie op? 

Foto's in deze blog met dank aan PPE Agency en de fotografen Albert Nieboer (pool) en Albert vd Werf. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments