Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 23 mrt 0 reacties

Terugblik: Laatste activiteiten Hertogin van Cambridge voor zwangerschapsverlof!

De Hertogin van Cambridge is gisteren met zwangerschapsverlof gegaan. Het derde kindje van William en Catherine, Hertog en Hertogin van Cambridge, wordt in april 2018 verwacht. De mediagekte zal zo onderhand weer gaan beginnen ;).

Wij blikken nog even terug op haar laatste activiteiten!

Gisteren was Catherine's laatste activiteit. De Hertogin bezocht samen met Prins William de jaarlijkse rolstoelbasketbalcompetieie van SportsAid. Ook hielpen ze met het voorbereiden van de GemeneBest lunch. Catherine ging gekleed in een zwarte skinnybroek, een zwart gebloemde blouse van Hobbs en een witte mantel van Goat. Haar zwarte clutch is van Mulberry, zwarte pumps van Stuart Weitzmann en haar bekende oorhangers komen van Kiki McDonough.


 

 Stuart Weitzman 'Power' Black Suede Pumps

Eergisteren (21 maart 2018) was de hertogin van Cambridge aanwezig bij een symposium in verband met het welzijn van jonge kinderen. Catherine ging gekleed in een zachtgroene japon met een iets feller groene mantel met striksluiting aan de bovenzijde. De mantel komt van Jenny Packham. Catherines beige pumps komen van Gianvito Rossi en de clutch van Loeffler. Haar oorhangers met groene steen zijn eveneens een ontwerp van Kiki McDonough!

 

Op zaterdag 17 maart bezochten William en Catherine het eerste Battalion Irish Guards in verband met de St Patrick's Day Parade op Cavalry Barracks, Hounslow. Zoals gebruikelijk reikte Catherine bosjes klaver uit. Ze ging gekleed in een groene robe manteau van Catherine Walker met een groene hoed van Lock. De mantel droeg ze eerder dit jaar in Zweden voor het eerst. Catherines schoenen zijn van Tods.

 

Op 12 maart waren de Queen en verschillende leden van de Britse Koninklijke familie bij een dienst ter gelegenheid van de Commonwealth Day. Ook de Hertogin van Cambridge was aanwezig, evenals haar aanstaande schoonzusje Meghan Markle. 

Catherine droeg een eerder gedragen blauwe robe manteau van Beulah Londen. Ze droeg deze eerder in maart 2015, tijdens haar zwangerschap van Prinses Charlotte. De donkerblauwe hoed van Lock is ook niet nieuw, maar past er perfect bij. Daarnaast droeg Catherine suede schoenen van Rupert Sanderson en een donkerblauwe clutch van Jimmy Choo.

Picture Tiffany drop-brim hat

Rupert Sanderson Malory High Heel Pumps Jimmy Choo CELESTE/S

Meghan Markle, de verloofde van Prins Harry, droeg een donkerblauwe japon met een witte mantel van Amanda Wakeley. Haar witte alpinohoedje komt van Stephen Jones. Clutch van Mulberry en schoenen van Manolo Blahnik. Meghan draagt oorbellen van Adina Reyter.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor adina reyter 3 diamonds earrings

Wat vinden jullie van de laatste positie outfits van de Hertogin van Cambridge?

screenshots diverse video's (Telegraph e.d.), foto's ©PPE. Info met dank aan What Kate Wore en HRH Duchess Kate blog! Thanks!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments