Avatar foto Door Moderator Petra
Luxemburg 27 mrt 26 reacties

Te schattige foto’s: prins François is 1 jaar!

Hoera voor de kleine prins François van Luxemburg! Het kleine mannetje is vandaag al weer 1 jaar geworden.

Tijd voor nieuwe foto’s, dachten erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stephanie. De beelden zijn te leuk om niet even te delen met jullie. Stephanie draagt een zwarte broek met een beige coltrui, zoals je ze tegenwoordig veel ziet. Ook Royals dragen ze regelmatig, in van allerlei kleurtjes.

Alle foto’s Cour Grand Ducale, ©Sophie Margue
Prins François

Wat een leuke kereltjes, met hun mooie bruine oogjes. Ook zo leuk, dat Guillaume en Stephanie hun jongetjes regelmatig meenemen op bezoek bij oudere mensen. Je ziet ze genieten! Zo jong als ze zijn, worden ze al behoorlijk betrokken bij het werk wat later op ze wacht.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
26 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een schatjes, het oogt heel authentiek.

Super leuk deze foto’s!

Allemaal heel klassiek gekleed en her past bij ze.
Wat ziet Stephanie er leuk uit op deze foto’s. Klassiek maar niet ouwelijk zoals het vaak wel bij haar is.

Ik las ook opmerkingen over de inrichting van het huis, dat is gewoon klassiek Duits landelijke inrichting. Is niet onze smaak maar daar wel gewoon modern en gebruikelijk.

Wat een lachebekjes zijn deze ventjes!
En leuk, in dezelfde trui.
Zeer gelukkig gezin.

Wat een schattig ventje. Leuke foto’s.

De kinderen zijn allerschattigst. En het is fijn te zien hoe Guillaume en Stephanie stralen.
Maar ik word erg afgeleid door die extreem truttige interieurstijl. Kom op zeg, dit is een stel van net veertig. Er zijn nul financiele beperkingen. En dan zit je met zulke gordijnen, met van die dingen er omheen. En die loper op de trap. En dat wandmeubel. En die bloemstukjes. Ik sta paf.

Ik zie alleen maar 2 hele gelukkige ouders, met 2 prachtige kinderen, wat een heerlijke mennekes en wat een rijkdom .
Zelf hebben wij geen kinderen mogen krijgen dus ik kan me heel goed voorstellen dat je interieur nu even niet belangrijk is

Interieur is net als je kleding een kwestie van smaak. Op welk moment heb je, kijkend naar de stijlkeuzes van dit paar, ooit gedacht dat hun interieur (en is dit hun huis of ergens een plek waar toevallig deze foto’s zijn gemaakt?) modern zou zijn?

Joh laat die mensen toch leven zoals ze zelf willen. Doe jij ook toch? Niet iedereen is druk met interieur en dat soort zaken. Het gaar erom wie ze zijn. En zo te zien zijn t fijne mensen met twee prachtige kinderen.

Haha, nou idd. Maar het past wel bij ze.. kinderen hebben ook heel vaak kleding van dit merk aan.. super klassiek!
Net zoals de kleur broek van hem, qua kleur hadden ze beter kunnen ruilen van broek..

Haha! Ja, eens 😉

Genieten, van zulke foto’s!
Wat een heerlijk manneke, met z’n stralende lachje!
Hij steelt al jong de show hoor.
Ook z’n broertje een leuk ventje.
Ik vind die truitjes met mosgroene ribbroeken eronder mooi en parmantig staan!

💙💙

Wat een leuke jochies. Ook aan de ouders en vooral aan Stephanie is te zien dat ze erg gelukkig zijn.Ze heeft weleens minder gestraald.

Absoluut! Het lijkt mij ook een heel fijn stel samen. Zo een voorrecht als je dit geluk mag ervaren. Ik gun het hun ook zo!

Wat een geweldige foto’s, zó leuk en gezellig!

Ach wat leuk! Ze hebben lang op kinderen moeten wachten maar dat was het waard, een heel mooi gezinnetje zo!

Ik vind het altijd zo leuk….deze foto’s waar het geluk en de gezelligheid van af spat. Geweldig dat ze de kindjes regelmatig meenemen, en dat dit ook gedeeld wordt

Fashionwise ben ik niet zo onder de indruk van dit gezin, maar ze hebben beslist een gunfactor. Wat een schattige beelden van het hummeltje!

Deze kleding stijl vind ik zooooo bij hen passen, Stephanie is van adel, dus die rib broekjes passen gewoon bij landgoed en kasteel .
Lekkere wollen trui, laarzen en wax jasje en ze zijn klaar om buiten te spelen

Helemaal mee eens Josine.
We vergeten de fashion maar even, met zo’n guitig koppie.

Zo mee eens, Josine. De vreugde en liefde spat van deze heerlijke beelden af. Erg leuk ook, hoe zij de kleintjes op ongedwongen wijze mee op pad in het land nemen.

Erg leuk. Wat een mooi gezin en wat zit dat kleine ventje al te zwaaien, zit er ook al vroeg in, handig voor later (zwaaien naar publiek). Leuk dat ze de kinderen al zo meenemen.