Avatar foto Door Josine Droogendijk
Luxemburg 19 mrt 0 reacties

Staatsbezoek Luxemburg aan Frankrijk – dag 1

Gisteravond zijn Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa per trein aangekomen in Frankrijk voor een Staatsbezoek. De Groothertogin draagt een zwarte pantalon met een zwarte mantel bij aankomst.


Vanochtend begon het officiële gedeelte van het Staatsbezoek. Groothertogin Maria Teresa draagt een zwarte japon met een rode mantel met zwarte bloemenprint.

foto van Place Royale - RTL TVI.

foto van Place Royale - RTL TVI.

Foto's met toestemming ©Place Royale – RTL Belium, Amelie SchildtLater verruild Groothertogin Maria Teresa de gebloemde mantel voor een zwarte bontjas, een korter model.

Tijdens het Staatsbanket draagt ze een donkergroene galajapon, gecombineerd met een collier met een smaragd, uit de koninklijke kluis.

 

Wat vinden jullie van de kleding van Groothertogin Maria Teresa?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments