Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 nov 0 reacties

Staatsbezoek Australië – dag 4 dagprogramma

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2016 op uitnodiging van gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove een staatsbezoek aan Australië. De Koning en Koningin worden bij hun bezoek vergezeld door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het Koninklijk Paar bezoekt Perth, Canberra, Sydney en Brisbane. Aansluitend op het bezoek aan Australië wordt van 7 tot en met 9 november een staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland gebracht. Minister Henk Kamp van Economische Zaken en minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking leiden gelijktijdig een economische missie naar deze landen.

3 november, Sydney 
Donderdag 3 november bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bijeenkomst van de 'Netherlands Foreign Investment Agency' over potentiële Australische investeringen in Nederland. Daarna volgt een gesprek met de gouverneur van New South Wales, David Hurley. Bij de universiteit van Sydney, de oudste universiteit van Australië, krijgt het Koninklijk Paar een rondleiding langs onderzoeksprojecten waaraan Australische en Nederlandse studenten samenwerken. Tevens spreken zij met Australische studenten die in Nederland studeerden en met Nederlandse studenten die momenteel in Australië studeren. Tijdens de aansluitende bijeenkomst presenteert minister Koenders het 'New Holland Scholarship Australia', dat tot doel heeft de academische samenwerking tussen beide landen verder uit te breiden. Na het bezoek aan de universiteit woont Koning Willem-Alexander het slot bij van een bijeenkomst van Nederlandse en Australische CEO's. Koningin Máxima woont gelijktijdig het slot bij van een bijeenkomst over smart cities. Vervolgens reist het Koninklijk Paar met een veerboot naar Cockatoo Island, waar zij een bijeenkomst over innovaties op het gebied van productie en transport van land- en tuinbouwproducten bijwonen. Koning Willem-Alexander houdt daar een toespraak. De Koning en Koningin ontmoeten ook de Nederlandse handelsmissie en zijn aanwezig bij de ondertekening van een aantal MoU's. Zij krijgen eveneens een rondleiding bij 'Foodbytes', waar nieuwe concepten in de voedselketen worden gepresenteerd.

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekende deux pieces van modehuis Natan. De gestreepte midirok en top zagen we eerder tijdens een doop, maar door het ontbreken van persfoto's hebben we de outfit nog niet zo goed kunnen bekijken. Vandaag dus wel. Ik ben benieuwd naar jullie mening! 

Outfit van Natan: 

Afbeeldingsresultaat voor doop viktoria site:www.modekoninginmaxima.nl

Accessoires

Slingbacks van Natan:

Clutch van Bottega Veneta:

Afbeeldingsresultaat voor bottega site:www.modekoninginmaxima.nl

Bekend collier -met bijpassende oorstekers- van Natan:

Haardecoratie van Fabienne Delvigne:

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments