Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 16 jul 0 reacties

Snuffelen in Máxima's kledingkast – deel 7

Koningin Máxima is dol op shoppen en kocht in de afgelopen weken heel wat moois voor zichzelf en haar gezin. Amalia's jurk van de fotosessie werd vorige week bijvoorbeeld door de koningin gekocht bij Sissy-Boy Den Haag en op de Antillen liet Máxima heel wat 'nieuwe' accessoires zien. In deze blog zoomen we in op een zonnebril,sandaletten en een tas.

Met dank aan de scherpe HQ-foto's van PPE kan ik verklappen dat Máxima's nieuwe zonnebril is gekocht bij Salvatore Ferragamo. De koninklijke familie is inmiddels trouwe klant van het Italiaanse label. Prinses Beatrix heeft een hele rits schoenen van Ferragamo, Máxima koopt er graag tassen en Willem-Alexander heeft inmiddels meer dan dertig verschillende stropdassen van het label. Het merk achter Máxima's zonnebril is dus geen verrassing, al koopt ze haar zonnebrillen meestal bij Tom Ford of Armani

Op Curacao had Máxima ook een heel opvallende tas bij zich. Het zilverkleurige ontwerp met stenen en kralen kwam voor het eerst in beeld tijdens een diner in 2017 en komt vermoedelijk uit het atelier van de Argentijnse sieradenontwerper Perez Sanz. Op zijn website zijn verschillende tassen van hetzelfde materiaal verkrijgbaar. Van Máxima weten we dat ze wel vaker shopt bij Perez, maar tot we een definitieve bevestiging krijgen hou ik  wel graag een slag om de arm. 

Last but not least zagen we Máxima ook nog met een nieuw paar sandaletten. Blijkbaar zit het ontwerp van Gianvito Rossi relatief lekker, want Máxima heeft het model inmiddels in vijf verschillende uitvoeringen. (zie foto)


Foto Máxima: PPE

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments