Avatar foto Door Josine Droogendijk

Snuffel in Máxima’s kledingkast en win!

Het is tijd voor een feestje, want gisteren heb ik de tweehonderdste jurk aan Máxima’s digitale kledingkast toegevoegd.

Ik heb het dan over jurken voor overdag, want daarnaast staan er ook nog 111 galajurken, 18 broekpakken, 18 complets, 92 sets met broeken, 65 sets met rokken, 12 jumpsuits en 17 mantels online.

Om de mijlpaal te vieren, heb ik een winactie bedacht. Ergens in de digitale kledingkast heb ik een foto van een kast verstopt. Een mooie hangkast, met een lampje en wat kaarsen. Kom je de foto tegen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Let op: post geen reactie op de desbetreffende pagina, want daarmee verklein je jouw eigen winkans.

Wat kun je winnen?

De eerste prijs is een prachtig paar oorbellen van mijn favoriete oorbellenlabel: Sil’s Jewels. De steker betreft een zoetwater-parel, de blauwe steen is facet geslepen kristal en de rode hanger is gemaakt van stingray. Ik heb ze zelf ook en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat ze fijn dragen, lang mooi blijven en echte eyecatchers zijn. Waarde: 58 euro. Shop je ze liever zelf, klik dan hier.

De tweede prijs is een prachtig fotoboek van royaltyfotograaf Bernard Rübsamen. Maar liefst 240 pagina’s dik en voorzien van begeleidende teksten over de eerste 10 jaar Koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Wil je het boek zelf kopen? Klik dan op de link hieronder. Bij iedere verkoop krijg ik een kleine vergoeding, de rest van alle linkjes in deze blog zijn niet gesponsord.

En de derde prijs: win een prachtige kaartenset van Royalpress, het bedrijf van royaltyfotograaf Albert Nieboer. Ruim twintig stuks, geprint op stevig papier. Bij de kaartenset stop ik ook een exemplaar van mijn eigen boek, de Magie van Máxima.

De winactie loopt tot 30 juni, de dag van de fotosessie. Over de uitgeslag wordt niet gecorrespondeerd. Op de inzending krijg je ook geen reactie, maar weet dat alles gelezen wordt! Heb je geen oorgaatjes of heb je een bepaald boek al, laat het me dan even weten. Veel succes en plezier met speuren!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
3 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk zo’n prijsvraag, het zoeken leidt ook even af van de spanning hier ivm de afwachting voor de examenuitslag van mijn dochter.

Hoi Oranjefan,
Hopelijk is het wachten voorbij en was de uitslag reden voor een feestje.

Dag Roos, ja het was dubbel feest, haha. Mijn dochter is geslaagd en ik heb de kast gevonden.