Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 sep 0 reacties

Shop the look: Máxima's blauwe jurk van Claes Iversen

Een gouden combinatie. Zo omschreef ik de samenwerking tussen koningin Máxima en Claes Iversen op Prinsjesdag 2016. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder, maar nog steeds sta ik volledig achter dit standpunt. In deze log kijken we nog een keer terug op de kleding die Máxima kocht bij Claes én *tromgeroffel* laat ik jullie zien hoe je voor 169 euro gekleed kunt gaan als onze mooie koningin. 

In 2012 rondde ik mijn studie Communicatie af en daar hoort natuurlijk een afstudeerstage bij. Als groot oranjefan mocht ik aan de slag bij Blauw Bloed en ik hoef jullie vast niet te vertellen dat dit een enorm leuke en leerrijke periode was. Zo mocht ik samen met een andere stagiaire het item samenstellen met korte koninklijke nieuwtjes en diverse bezoeken van koningin Máxima bijwonen. Maar daar bleef het niet bij, want samen met redacteur Kim ging ik op langs bij niemand minder dan Claes Iversen. Een fantastische ervaring. Iedereen die van mode houdt en een beetje ruimte heeft in de portemonnee, raad ik aan om eens een kijkje te nemen in zijn salon. Mooie kleding, aardige mensen en een knus atelier achterin de zaak. Tijdens het interview liet Claes weten dat hij weleens droomde over een samenwerking met koningin Máxima en prinses Mary. In maart 2017 ging zijn wens in vervulling, want op dezelfde dag droegen Máxima en Mary allebei een nieuwe creatie van de Nederlandse ontwerper met Deense achtergrond. Een bijzonder dag voor Claes en stiekem vierde ik het feestje een beetje mee. 

Met dit in het achterhoofd, zal het jullie vast niet verbazen dat ik de webshop van Claes goed in de gaten hou. Meerdere keren kwamen er al items voorbij die koningin Máxima had gedragen, maar helaas paste dit niet bij mijn smaak, figuur of maat. Tot gisteren, want opeens zag ik dat Máxima's donkerblauwe jurk met watervalhals voor slechts 169 euro te koop was op Claes' site. Vandaag tussen 11.00 uur en 14.00 uur komt de postbode langs met een pakketje en ook bij mijn Máxima-vriendin Josée wordt er een pakketje bezorgd. Ik zag net dat de maten 38 en 40 nog beschikbaar zijn, dus als jullie ook nog op zoek zijn naar een nieuwe jurk, kijk dan vooral even hier

Máxima met de jurk:

En als we het dan toch over Claes hebben, is een overzicht van alle outfits wel op zijn plaats. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments