Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 okt 17 reacties

Schattig: Máxima geeft bloemen aan huilend meisje

Het kan best heel spannend zijn om een koningin in het echt te zien, laat staan twéé. Een schattig kleutermeisje barstte tijdens het Zweedse staatsbezoek in huilen uit.

Máxima bood troost. Met lieve woorden én een bloemetje uit haar eigen boeket. Hieronder zie je de vertederende beelden. (Even doorspoelen naar 03:40) Well done, koningin!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Geweldig leuk, ze neemt bloemetje eerst iets verderop van een ander kind aan, en ziet dan waarschijnlijk dit meisje huilen, waar ze dan speciaal even naar toe loopt, hatverwarmend! Zie overigens ook dat ze gisteravond thuis gekomen zijn, Maxima vandaag gelijk door kan naar Washington https://www.instagram.com/p/Cjq41W6o7Z-/ voor de jaarlijkse IMF/Worldbank meetings vandaag en morgen

O wat goed van Maxima dat ze nog op de been bleef nadat haar schoen bleef haken! Ik zou echt languit zijn gegaan!- 🙂 Draag graag hakken maar toch niet zulke hoge dunne als Maxima, dus ik vind het uberhaupt knap dat ze er op kan lopen.
En grappig dat WA en de Zweedse koning stoicijns al pratende door blijven lopen.

Hebben jullie gezien hoe de boot heet?

Ja, Eloise. Grappig. Ik vroeg me ook af of de Koning daar nog op gereageerd heeft ;).

Dan weet je gelijk weer de meerwaarde van een koningin! Verterend dit! Van mij mag ze een 2e hermés tas kopen haha 😁

Haha

Wat ziet ze er weer mooi uit vandaag. Prachtig broekpak, mooie lengte van de broek, mooie jas. En wat lief dat ze dat meisje troost.

In en in triest, dit zou een hele leuke periode in haar leven moeten/horen te zijn.

Het valt mij vaker op, en nu ook weer ,dat je bij bewegende beelden een veel beter ( vaak mooier) beeld krijgt van Maxima’s kleding.

Wat een leuk filmpje en zo schattig!

Lief gebaar van Maxima, wie weet hoe lang de kinderen hebben staan wachten in de kou. Ook zo leuk voor een ander meisje waarvoor Maxima even de tijd nam om een selfie te maken.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Hartverwarmend!!!

Ik zou geen betere omschrijving kunnen bedenken, Tony, en sluit mij direct hierbij aan!

Leuk dat Maxima even naar dat meisje toe liep om haar op te vrolijken. Ik denk dat ze het bloemetje lang zal proberen te bewaren 🙂

Ahw wat ontzettend lief van haar!

Wat ontzettend lief en schattig.