Het Zweedse Koningshuis heeft het afgelopen weekend een aantal officiele doopfoto's vrij gegeven van de doop van Prins Oscar. Graag deel ik deze met jullie! De foto's zijn hier allemaal in hoge kwaliteit te downloaden. Ik heb ze wat ingezoomd en bijgeknipt, dus voor de volledige foto's, klik hier!

Het gezin van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel:

Met tante Madeleine, oom Carl-Philip en tante Anna:

Met de opa's en oma's:

Met de peetouders, v.l.n.r. Kroonprinses Victoria's neef Oscar Magnusson, Prinses Madeleine van Zweden, Kroonprins Frederik van Denemarken, Kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen en Prins Daniels neef Hans Ahlstrom.

De Koning met de 1e drie troonopvolgers:

Foto's ©Kungahuset, Anna Lena Ahlstrom

Meer over de kleding van de koninklijke dames tijdens de doopdienst is te vinden in deze log!

Overigens gaf Prinses Madeleine op haar facebookpagina een 3-tal prachtige foto's vrij, die ook zijn gemaakt door Anna Lena Ahlstrom.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 02 jun 2016 - 21:40

Zo leuk! Ik zag net bij Marks & Spencer een kopie van het jurkje van Victoria. Voor nog geen €100,- kun je je kleden als een prinses!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 30 mei 2016 - 20:20

Wat een leuke koninklijke familie. Prachtige foto's, maar je zou willen dat iemand heel hard BOE roept en iedereen uit die geposeerde houding springt!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 30 mei 2016 - 20:37

Daar zijn het dan ook officiële foto's voor ;). Verder ging het er gelukkig spontaan aan toe! k Vind het alleen altijd sneu dat de ouders van Daniel tweederangs moeten zitten in de koninklijke kapel. Zet dan Prinses Margaretha en Prinses Christina een rijtje naar achteren. Of zet de ouders van Daniel aan de overkant op de 1e rij. Ruimte genoeg lijkt mij. Maar ja, dat zal wel protocol zijn.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 31 mei 2016 - 08:50

Ja, dat vond ik ook zo apart. Pijnlijk eigenlijk.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 30 mei 2016 - 12:03

Foto vier is aardig gefotoshopt.
Ik heb het nu wel weer gehad met al dat gezinsgeluk.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 30 mei 2016 - 15:36

Wat een rare reactie? Gezinsgeluk past toch bij een geboorte en een doop?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 30 mei 2016 - 16:03

Tja, ik wilde jullie de officiële doopfoto's liever niet onthouden. En als ik ze toegevoegd had in de log over de kleding tijdens de doop, hadden jullie ze waarschijnlijk niet meer gezien. Vandaar even een aparte log.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?