Prinses Laurentien is onze nationale voorleesmoeder, en dus ging ze vandaag op pad om in Den Haag het startsein te geven voor de Nationale Voorleesdagen. De outfit van de prinses leverde dit keer niet zoveel hoofdbrekens op, want de kleurrijke japon van Missoni zagen we al eerder op Koningsdag 2017. Wie onderstaande foto's echter goed bekijkt, ziet wel een bijzoneder detail. Laurentien draagt haar jurk andersom! De hooggesloten halslijn van Koningsdag 2017 zit nu verstopt aan de achterzijde en in plaats daarvan zien we dit keer een diepe v-hals. Lang leve de creativiteit van prinses Laurentien! 

Foto's: monarchypress.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 26 jan 2018 - 19:08

De jurk heeft vrolijke kleuren, past bij beide gelegenheden. Ik vindt de halslijn van Koningsdag mooier staan. De jurk met het rode jasje oogt wat rommelig. De hoog aangesloten donkere schoenen staan niet mooi onder zo'n rok.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 26 jan 2018 - 06:39

Boeiend. Links (Koningsdag) vind ik heel geslaagd: jasje volgt de halslijn en streepdessin van de jurk, en pakt een dominante kleur op, en schoenen zijn neutraal. Ze lijkt ellenlang en gestroomlijnd. En het is echt Laurentien. En van de meest geslaagde looks die ik van haar ken. Rechts gaat het mis: de lijnen van jasje, v-hals en dessin vechtenelkaar de tent uit, de kleur van het jasje resoneert net niet lekker met de jurk en de schoenen zijn veel te ‘zwaar’. Van een luxe hippie naar een clowntje. Gekleed naar verkleed.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 25 jan 2018 - 22:47

De outfit links staat haar veel beter dan die van de rechterfoto. Is rustiger en charmanter.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 24 jan 2018 - 16:08

Ik hou niet van zo’n jurk. Maar zorg inieder geval dat je schoenen en jasje dezelfde kleur hebben. Geeft iets meer rust, nu wordt het zo rommelig. En neem een goede stylist in dienst.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 24 jan 2018 - 17:48

Wat leuk dat deze mooie jurk aan twee kanten draagbaar is en nog leuker dar deze herdragen wordt! De Koningsdag combinatie vind ik iets mooier, maar de combinatie van vandaag misstaat zeker niet. En de jurk van deze kant is minstens zo leuk dus ik hoop dat we deze nog eens terug zien.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 24 jan 2018 - 15:17

ik vind geen van beiden haar mooi staan.de kleding van Laurentien vind ik .......geen woorden voor , zou een styliste haar eens kunnen helpen.

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 24 jan 2018 - 12:28

Kleurrijk. Past bij haar. Deco niks mis mee wat mij betreft.
Overigens ben ik in het algemeen niet kapot van Missoni.

afbeelding van car

car

woensdag 24 jan 2018 - 12:06

Well creatief! Maar door de oog make up en schoenen inderdaad een beetje clown hahaa! Ik vind de koningsdagoutfit beter! :)

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 24 jan 2018 - 12:03

Deco laten innemen? Kijk ik naar een andere foto dan een paar van jullie doen?

Schoenen niet mooi, verder fleurige outfit.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 24 jan 2018 - 13:02

JA!! Geweldig! Een bijzondere manier om de jurk weer te dragen.
Chapeau voor dit idee, maar ook voor de makers van de jurk.
Het blauwe jasje vond ik er wel mooier op.

afbeelding van Els

Els

woensdag 24 jan 2018 - 11:43

De keuze van Koningsdag met de hoog gesloten voorkant staat haar beter, mijn mening. Mede door de lichte schoenen, deze passen beter bij de outfit. De zware make-up doet afbreuk aan haar toch al donker fronsend gezicht, de lichte van Koningsdag staat beter. Verder heeft Laurentien altijd iets wat net tegen de mode-regels ingaat, zo is ze gewoon. Ik vind haar wat dat betreft wel een voorbeeld tegen het altijd matchende modebeeld.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 24 jan 2018 - 11:29

Nee...... die schoenen..... en dan weer een andere kleur jas bij al die kleurtjes in de rok. Het wordt een beetje clownesk zo. En laat zo’n deco een beetje innemen door je moeder. Haar kapsel is prima vandaag.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 24 jan 2018 - 11:27

Niet echt flatteus deze keer. De combi met het rode jasje en paarse schoenen maakt dat ze erg breed is. . De andere combinatie is veel mooier.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 24 jan 2018 - 11:27

Nee...... die schoenen..... en laat zo’n deco een beetje innemen door je moeder. Haar kapsel is prima vandaag.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 24 jan 2018 - 11:24

V e r s c h r i k k e l i j k
Zo'n deco bij t voorlezen. De korte mouwtjes sn dan die laarsjes met lichte panty. Het lijk allemaal te klein op deze manier en oogt kinderlijk.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 25 jan 2018 - 16:41

----

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 24 jan 2018 - 11:15

Wat super tof! Ik vind het een leuke jurk en de outfit van vandaag het meest geslaagd. Ben alleen geen fan van de schoenen die ze vandaag draagt..

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?