De afgelopen dagen stonden er al weer een aantal activiteiten voor kroonprinses Mary op het programma.

Zo startte de werkmaand september voor haar op 1 september met drie activiteiten: 's Ochtends was Mary aanwezig bij de CBS Resonsibility Day. CBS is de Copenhagen Business School, Resonsibility Day is de welkomstceremonie op de school voor nieuwe bachelorstudenten. Mary gaf een toespraak waarin ze onder andere in ging op duurzaame ontwikkelingen en de VN. Tijdens het bezoek aan de Copenhagen Business School droeg Mary een donkere jurk, pumps van Rupert Sanderson en een clutch van Quidam.


De Deense Kindertelefoon bestaat 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan bracht Mary een bezoek aan het hoofdkantoor van de organisatie in Valby. De kindertelefoon bied een luisterend oor aan kinderen en jongeren voor problemen waarover zij met niemand anders kunnen of willen spreken. Voor dit bezoek koos Mary voor een gebloemde -nieuwe- jurk van Julie Fagerholt Heartmade. Haar crèmekleurige pumps van Gianvito Rossi maakten de outfit af.  


De INDEX: awards werden uirgereikt op 1 september en net als de meeste voorgaande jaren was Mary ook dit jaar weer aanwezig. De INDEX awards zijn designerprijzen die ieder jaar worden uitgereikt aan ontwerpen die het leven van mensen verbeteren, in zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen. Voor deze show pakt Mary meestal uit met een mooi opgestoken kapsel en mooie jurk. Dit jaar was niet anders! Ze koos voor een rok van Just Cavalli, een lange rok met rode bloemenprint in georgette zijde. In haar haar droeg ze een haarstuk met Swarovski kristallen van Dolce & Gabbana.  


Op zaterdag 2 september was kroonprinses Mary aanwezig bij de première van Watermusic. Watermusic is een voorstelling die onderdeel is van het programma ter gelegenheid van de Culturele Hoofdstad festiviteiten in Aarhus. Het is een voorstelling waarin het liefdesverhaal van het land en het water centraal staat. De uitvoering was 's avonds best laat, dus Mary had heel verstandig gekozen voor een zwarte broek van Designers Remix, een simpele zwarte top en een mooi jasje, wat ze later op de avond combineerde met een sjaal.


Ieder jaar in september is Mary aanwezig bij de uitreiking van de Carlsberg Fonds Prijs, dit jaar was dit op 3 september en ook dit jaar ontbrak Mary niet. Mary koos voor een nieuwe, zachtroze avondjurk van Stella McCartney, gecombineerd met een goudkleurige riem, nieuwe lichtroze pumps van Aquazzura en een nieuwe, goudkleurige pailletten clutch van Prada.


Ieder jaar op 5 september is het Flagdag in Denemarken. Dit is de dag waarop in Denemarken Deense militairen geëerd worden. Er wordt gevlagd voor alle Deense militairen die sinds 1948 op internationale missies zijn uitgezonden. Mary en Frederik waren gedurende de dag op verschillende gelegenheden aanwezig in Kopenhagen, zo werd er 's ochtends een krant gelegd, werd een kerkdienst bezocht én een militaire parade bijgewoond. Joachim en Marie deden hetzelfde, maar waren op andere plekken te vinden, samen waren ze 's middags bij de parade. Dat was overigens voor het éérst in de geschiedenis van Flagdag, dat 9 jaar geleden voor het eerst plaats vond, dat beide prinselijke paren aanwezig waren bijdezelfde actitiveit ter gelegenheid van Flagdag. De afgelopen twee jaar waren Mary en Frederik aanwezig op Flagdag, daarvoor waren zij er in de even jaren, en Joachim en Marie namen in de oneven jaren (in ieder geval 2013 en 2015) de honneurs waar. Mary koos voor deze gelegenheid voor een zwarte mantel van Prada, een witte japon van Hugo Boss, pumps van Gianvito Rossi en een clutch van Hugo Boss. Dit is één van de gelegenheden in het jaar waarbij Mary -als ze aanwezig is- altijd een hoed draagt, dit is er een van Susanne Juul. 
Op 11 september bestaat de Mary Fonden al weer 10 jaar. Om dit te vieren vond er gisterenavond, op 6 september, een diner plaats in Paleis Amalienborg. Uitgenodigd waren het præsidium, bestuur, pro-bono partners en het secretariaat, Op de verjaardag van je eigen Fonds kun je natuurlijk niet anders dan een nieuwe outfit shoppen. Dat deed Mary dan ook, en vrij succesvol wat mij betreft: ze kocht een nieuwe, zwart witte avond jurk bij Lasse Spangenberg Copenhagen en schitterende juwelen van Georg Jensen, zoals het collier met aquamarijnen pendant. Wat vinden jullie van Mary's outfits? Wle of niet geslaagd? Ik ben benieuwd naar jullie commentaren!

Oh ja, voor de komende week staan er weer wat activiteiten op het programma voor de Deense kroonprinses, zoals een bezoek aan een bezoek aan Hongarije in haar rol voor de Wereld Gezondheidsorganisatie én volgend weekend vliegt ze naar New York voor de Algemene Vergadering van de VN. Binnenkort dus meer Mary op MKM!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 16 sep 2017 - 23:31

Sanne, die zwart-witte strapless jurk met dat fijne collier en dat mooie kapsel staan haar beeldig ! ! Prachtige foto bij het bestijgen van die staatsietrap - verrukkelijk !

afbeelding van DEP

DEP

woensdag 13 sep 2017 - 09:11

Op rbyR zag ik foto's van prinses Eloise in een zilverkleurige jumpsuit. Wat is dit meisje een beauty geworden en zo'n miniversie van Laurentien.

afbeelding van DEP

DEP

woensdag 13 sep 2017 - 08:48

Wat een rijk gevuld openbaar programma voor deze prinses. Ze heeft dan misschien geen opzienbarende kleding, maar ik vind het bewonderenswaardig hoe ze haar taak oppakt.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 12 sep 2017 - 23:55

Ze ziet er mooi uit. Veel zwart. Ik vind het niet de beste kleur voor haar.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 11 sep 2017 - 21:05

WoW de laatste jurk is echt gaaf!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

maandag 11 sep 2017 - 20:43

De vierde en de zesde outfit zijn prachtig!!!
De rest ook geslaagd, maar niet bijzonder ofzo.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 11 sep 2017 - 16:50

Leuke log! Prachtige jas en ook een geweldige hoed!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 11 sep 2017 - 15:31

Zeer gevarieerd. Leuk!
De laatste eveningdress is een beauty gedragen door een beauty!
Mooie formele jas trouwens van haar mooiboy.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

maandag 11 sep 2017 - 17:06

Wat is een "mooiboy "?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 11 sep 2017 - 21:20

Haar mooie echtgenoot :)

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 12 sep 2017 - 13:47

Dankjewel Siobhan. Weer wat geleerd. Overigens een raar en overbodig woord.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?