Gisteravond bezochten Prinses Margriet, haar schoondochter Prinses Aimee en haar nichtje Prinses Margarita een modeshow van Addy van den Krommenacker. Tijdens de modeshow werd de nieuwe lente- en zomercollectie van Addy van den Krommenacker getoond.

Natuurlijk waren de drie dames gekleed in kleding van de Nederlandse ontwerper! Via www.addyvandenkrommenacker.nl kreeg ik een foto toegestuurd van Prinses Aimee en Prinses Margarita. Wie van de twee vinden jullie het mooist gekleed?

Even een aanvulling: Inmiddels heb ik foto's waarop ik ook Prinses Margriet kan laten zien.

Voor een beetje sfeer proeven, kun je hier een filmpje van de show bekijken. En... wat denken jullie wie er hoogstpersoonlijk aanwezig was bij de modeshow?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien (en af en toe over andere prinsessen) schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto Prinses Aimee en Prinses Margarita met Addy:  ©Addy van den Krommenacker, Brigitte van Heck; Foto's 3 Prinsessen ©Albert Nieboer , Royal Press Europe; screenshot drie Prinsessen: Telegraaf tv

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 17 sep 2014 - 17:37

Ik vind Aimee er het mooist uitzien. Haar kapsel vind ik erg leuk, maar die kleding vind ik ook fantastisch. Echt helemaal nu met die peplum!

afbeelding van Marcella

Marcella

woensdag 17 sep 2014 - 15:29

Ik vond het ook een beetje donker allemaal, het is pas september! Margarita heeft haar lengte tegen, maar in dit pakje lijkt ze dikker dan ze is.

Jammer niet zo flatteus.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 17 sep 2014 - 14:53

Ze zien er alledrie heel mooi uit. Een A-lijn maakt wat voller maar is wel geschikt voor wat steviger benen. Ik vind Aimée het mooist. Lijkt erop dat de dames het goed met elkaar kunnen vinden.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 17 sep 2014 - 13:06

Oh wat zien de drie dames er weer schitterend uit. Addy is gewoon een goede ontwerper. Ik snap werkelijk niet waarom Maxima zich niet laat kleden door hem. Hij zal echt wel goede kleding kunnen ontwerpen en maken, zowel voor de dag als avondkleding.
Aimee springt er uit met haar prachtige jurkje, maar dat komt waarschijnlijk ook door haar postuur. Ze zien er alle drie echt heel mooi uit.
Het oogt zo samen wel wat donker, maar dat zal wel toeval zijn.

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 17 sep 2014 - 12:57

Eerlijk gezegd, met al hetgeen hierboven al is genoemd over de prinsessen (elk op haar eigen manier mooi), vind ik het teveel kant en glans bij elkaar. Prinses Margarita springt er voor mij uit, de stijl die zij draagt past m.i. veel meer in het modebeeld van nu. Maar met elkaar vind ik het te vlak, te monotoon, te donker ogen (zoals ik het zie op de foto's).

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 17 sep 2014 - 19:21

Ook ik vind Margarita er positief uitspringen. De kleding oogt inderdaad wat donker, maar verder is de kleur mooi en heeft de stof een mooi en feestelijk effect. Het model is hip en staat haar goed. Dat het haar minder slank maakt vind ik erg meevallen, ik vind dat de uitstaande mantel juist een mooi silhouet geeft. De kleding van Aimée vind ik enigszins afgezaagd; donkere opengewerkte kant voor avond/-feestkleding is nu al zo lang in de mode dat ik er wel op uitgekeken ben. Behalve dat ze mooi slank is vind ik er niet zoveel aan. Ik ken haar in veel creatievere uitdossingen.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 17 sep 2014 - 19:32

Margriet vind ik er overigens heel goed uitzien. De stijl van het ensemble zou ik voor een jonger iemand ook niet bijzonder vinden (hoewel het me wel een mooi jurkje lijkt), maar bij haar valt vooral op dat ze op haar leeftijd nog met zoveel Schwung zoiets kan dragen. Vlot en op en top vrouwelijk. De kleur staat haar ook fantastisch.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 17 sep 2014 - 11:47

Gewoon perfect!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 17 sep 2014 - 10:42

Prachtige pakje van Aimee. Het is eigenlijk net eerlijk een vergelijk te maken tussen Margarita en Aimee, want het zijn twee zulke verschillende types. Ik ben geen fan van Addy, dus ik ben blij dat Máxima hier niet voor kerst. Prima voor prinsessen maar te mainstream voor een koningin!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 sep 2014 - 11:19

Hoezo niet eerlijk? Ze zijn allebei mooi op hun eigen manier, al is de 1 dan wat forser gebouwd dan de ander. Het verschil zit meer in het model van de kleding mijns inziens. Aimee draagt een slank makend pakje, het pakje dat Margarita draagt is wat dikker makend. Margarita lijkt normaal gesproken ook heel slank, maar ze is klein en ik denk door de zwaardere stof en door het A-lijn model, dat ze wat dikker lijkt.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 17 sep 2014 - 11:46

Inderdaad, ze zijn beiden mooi op hun eigen manier ook al zijn het 2 verschillende types. Deze jurk maakt Margarita t.o.v. haar andere creaties voller.
Ik vind haar één van de best geklede prinsessen, maar dat is mijn persoonlijke mening :))

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 17 sep 2014 - 10:53

Heb je ook weer gelijk in dat M en A twee verschillende types zijn. Ik vind ze beiden prachtig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 17 sep 2014 - 10:10

Aimée is natuurlijk veel eleganter dan Margarita. Wel jammer dat ze allebei groen en peeptoes droegen!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 17 sep 2014 - 09:22

Ik vind ze allebei echt prachtig!! maar Aimée heeft het voordeel dat ze haar lengte mee heeft en ze oogt ook slanker. De collectie van Addy vind ik heel erg mooi. Een creatie van Addy zou Maxima zeker niet misstaan, maar ik kan me voorstellen dat Maxima hiervoor niet kiest; andere prinsessen en tantes lopen ook al in Addy’s. En als koningin wil je toch onderscheid maken, denk ik.
En wat ziet Margriet er altijd mooi en verzorgd uit. Zo zie je dat leeftijd geen rol speelt om er mooi en verzorgd uit te zien. :)))

afbeelding van car

car

dinsdag 16 sep 2014 - 22:12

Aimeee ziet er natuurlijk top uit!! Maar ze kunnen beiden de kleur erg goed hebben!!
Kritische noot voor meneer Addy,. Zn broek is te langg ..en dat mag niet als je een top ontwerper bent! ;))
Jaa ik ben van de details :)

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

dinsdag 16 sep 2014 - 21:02

Wow! Ik vind Aimée het leukst, maar haar kleding toont slanker en ze is ook lang. Margarita ziet er ook fantastisch uit. Wat staat die kleur hen goed!

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 16 sep 2014 - 21:01

Aimee vind ik het mooist gekleed, maar zij heeft natuurlijk ook de goede maat en lengte.
Prinses Margriet was ook in een heel mooi pakje, geweldig om op die leeftijd er zo fris en mooi uit te zien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 16 sep 2014 - 20:55

Kijk, haar bedoelde ik ;-). Jullie hoeven niet meer te raden. Echt super dat je er was Josine! Oh ja? Waar ruikt het parfum naar? Of is dat lastig uit te leggen? En... k ben heel benieuwd wat zo'n flacon kost!

afbeelding van Els

Els

woensdag 17 sep 2014 - 09:48

Heb geen idee wie je met "haar" bedoelt. Leg uit aub. Ook prinses Margriet kan ik helaas niet ontdekken

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 17 sep 2014 - 10:08

"Haar" is Josine. En prinses Magriet zat links van prinses Aimée.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 17 sep 2014 - 11:16

Precies!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 16 sep 2014 - 20:46

Het was een fantastische show! Heel romantisch en daardoor ook heel geschikt voor de prinsessen. Nieuwe geur van Addy is trouwens ook een aanrader :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?