Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 26 sep 0 reacties

Prinsessen bij slotevenement 200 jaar Koninkrijk

Verschillende leden van de Koninklijke familie waren vanavond aanwezig bij het slotevenement van 200 jaar Koninkrijk. Het evenement is terug te kijken via NPO, klik hier. Aanwezige familieleden waren Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet, Prinses Irene, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Bernhard en Prinses Annette en Prins Floris.

In de log van Josine kan de kleding van Koningin Maxima bekeken worden.

Prinses Beatrix:

Prinses Margriet droeg zo te zien makkelijk zittende kleding, wat vast praktisch is met het oog op haar pas geopereerde pols. Ze droeg een zwarte broek en een zwart fluwelen jasje. Lekker warm in ieder geval!

Prinses Irene koos juist voor lichte, wat meer zomerse kleuren. Het zal me niet verbazen als haar outfit van Addy van den Krommenacker is. UPDATE: Vorsten meldt op twitter inderdaad dat Prinses Irenes outfit een ontwerp van Addy van den Krommenacker is!

Prinses Laurentien droeg een zwarte outfit met een opvallend collier. Het vest droeg ze eerder bij de onthulling van het eerste magazine van Wendy van Dijk. Toen droeg ze er een zwarte jumpsuit onder. Mogelijk draagt ze hier ook dezelfde jumpsuit.

Prinses Mabel droeg een grijze broek en zwarte top met een bewerkt jasje. Volgens mij is haar broek van Missoni (foto wordt later toegevoegd), en vermoedelijk is haar vest daar ook van. Mabels blonde haar zit prachtig gekruld, en ze straalt! En dat alleen is al goed om te zien!

Prinses Annette droeg een knielange zwarte rok, met een zwarte top met kanten bovenstukje en mouwen. Haar kapsel is elegant opgestoken.

Tips over de ontwerpers van de kleding van de prinsessen zijn welkom!

Wie van de prinsessen vonden jullie het mooist gekleed? En wat vinden jullie van de kleding van de andere prinsessen?

MAANDAG HOOP IK MEER FOTO'S EN INFO TOE TE VOEGEN!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments