Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 05 apr 0 reacties

Prinses Margriet bij galadiner The Netherland America Foundation in Leiden

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is donderdagavond 4 april 2019 in de Pieterskerk in Leiden aanwezig bij het galadiner van de The Netherland-America Foundation (NAF).

De NAF zet zich in om de vriendschapsbanden tussen Nederland en Amerika te bevorderen. Het doel van het galadiner is om fondsen te werven voor studiebeurzen en uitwisselingsprogramma’s. Het is voor het eerst dat de stichting een galadiner in Nederland organiseert naar het Amerikaanse voorbeeld van het jaarlijkse Peter Stuyvesant Ball in New York. Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn beschermpaar van de NAF.

Outfit

Prinses Margriet ging gekleed in een galajapon met dierenprint. De japon is geen ontwerp van Addy van den Krommenacker. Naar de ontwerper wordt nog gezocht.

 

 

Foto's ©PPE/Albert Nieboer

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments