Avatar foto Door Moderator Petra
Nederlandse prinsessen 01 jul 36 reacties

Prinses Margriet bij End of Season Introdans

Op zaterdag 28 juni was prinses Margriet aanwezig bij End of Season van het Introdans.

De End of Season voorstelling van Introdans werd gehouden in Theater Orpheus in Apeldoorn. Prinses Margriet is regelmatig aanwezig bij een show van Introdans en is een heel betrokken beschermvrouwe.

Foto’s ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Mode Margriet

Prinses Margriet droeg een hippe blouse in wit, zwart, geel en bruin, op een een witte pantalon.

Foto ©PPE/Nieboer

Haar goudkleurige oorbellen komen van Sils Jewels.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

@petra: het is misschien muggenziften maar Introdans verzorgt geen show maar een voorstelling. Ik ben een vaste bezoekster van Introdans en heb via mijn werk vaak een kijkje in hun keuken gehad maar met “Show” doe je het gezelschap tekort. Het is kei- en keihard werken. Goed dit terzijde.Margriet ziet er zeer charmant uit in haar outfit. Naarmate de leeftijd vordert neemt de lef toe. Well done!

Echt, ik wil oud worden zoals Prinses Margriet. Wat ziet ze er fantastisch uit!

Wat ziet prinses Margriet er goed uit! Prima outfit ook, wat mij betreft.

Ik vind prinses Margriet er hier geweldig uit zien, van haar hoofd tot en met haar enkels. De ‘klompjes’ vind ik niet mooi. Een gesloten witte schoen met een kleine punt had het geheel mooi gecompleteerd naar mijn mening.
De feedback op de make-up en haarkleur snap ik wel, maar ik denk dat je deze kleur haar en make-up wel nodig hebt wil je niet helemaal wegvallen tegen de (overigens zeer leuke vlotte) blouse!

Wat een leuke vlotte verschijning! Vind de blouse en broek combinatie heel leuk en de schoenen begrijp ik, waarschijnlijk heel comfortabel en mooi gelakte teennagels. Over schoenen gesproken, de schoenen van de mevrouw naast prinses Margriet, zijn helemaal te gek! Heel mooi, ook de combinatie van zwart en rood.
Wat betreft de haarkleur en makeup van Margriet, de foto binnen lijkt alles wat hard, terwijl buiten alles wat zachter overkomt? Invloed van daglicht mss?

Die schoenen met die enorme strikken, bedoel je? Ik zat er eigenlijk alleen maar vol verbazing naar te kijken, ik denk dat ik steeds over die strikken zou struikelen. Voor mijn gevoel moet je dan wat wijdbeenser lopen. 🤣

Zou het kunnen dat er binnen geflitst is? Met flitslicht worden kleuren ook wat harder, maar ik zie op de foto niet direct aanwijzingen voor flitslicht.

Haha, ik denk dat t wel meevalt met die strikken op die schoenen. Ik heb zelf een paar zwarte avondschoentjes met de strik aan de zijkant. Staat bij gelegenheidskleding geweldig, ik heb ze alleen al heel lang niet meer aangehad, ze staan mooi te wezen in de kast, helaas.

Hihi, fijn dat jij daar wel goed mee kan lopen. Ik struikel al af en toe gewoon over mijn eigen voeten! 🤣🤣 Jammer dat je die schoentjes al lang niet meer hebt aangehad!

Ik heb hetzelfde bij die enorme strikken op haar schoenen, wil je niet steeds last hebben van die strikken zal je toch echt wijdbeens moeten lopen hoor. ha ha..
Ik vind ze wel leuk, maar de strikken wel wat kleiner graag.

Ja, die strikken zouden niet breder moeten zijn dan de schoen, dan loopt het beter. Denk ik.

Wat ziet ze er leuk uit. Mooie zomerse kleuren. Ach, mag ik ook zo opdrogen als oudere??? Prachtig.

Modisch, stijlvol (ook voor haar leeftijd) en ze oogt fris en fit.

Ze ziet er ontzettend leuk uit. Lieve vrouw lijkt me ook.

wat n leuke outfit. ze doet t toch maar op die leeftijd! nix terlenca broek

De strijd voor gewicht kan even pittig zijn als de strijd tegen gewicht. Mis je je reactie, dan kan dat daar te maken mee hebben 🙂

Ouderen vallen vaak iets af, door verminderde eetlust. Het lijkt me niet problematisch als je er zo fit en energiek uit ziet als Margriet hier doet.

De foto terwijl ze loopt is t leukst! Goede blouse en vlot op witte broek. Ik wil er wel zo uitzien op mn 80ste!

Nou anders ik wel Siobhan.

Zoals ook al in voorgaande reacties benoemd is, vind ik de haarkleur en deze make up veel te hard en een onnatuurlijke uitstraling geven voor prinses Margriet op haar leeftijd.
En de outfit lijkt te zeggen: kijk mij nog eens lekker jong zijn….!
Met alle respect voor Margriet, maar ik mis hier de juiste balans.
De blouse is heel mooi en een blikvanger.
De oorbellen, ronde halsketting en het tasje passen daar heel feestelijk bij.
Met een stijlvolle zwarte rok en dito dichte pumps zou het in mijn beleving een harmonieus geheel worden!
Fijn dat ze de gezondheid en energie nog heeft om deze activiteiten te bezoeken!

Wat ziet prinses Margriet en hier goed uit zeg!!! Jeugdig zonder overdreven jong te doen en toch stijlvol, zo doe je dat dus als dame op zekere leeftijd: heerlijk!

Wat een heerlijke blouse heeft Margriet hier aan. Ze ziet er super uit, mooie accessoires erbij en dat alles voor een super dansgroep Introdans👍👏

Last edited 16 dagen geleden by Roos

Ik vind het een prachtige outfit. Margriet is een zeer stijlvolle dame!
Toch heb ik bij het totaalplaatje wat aarzeling. Op een leeftijd waarbij iedereen van nature grijs is, staat het soms echt te hard om het haar nog zo stevig te kleuren. Ook de make-up is vrij fors: zwarte wenkbrauwen, smokey eyes, rode lipstick. Ze hoeft echt geen grijs permanentje en pastelkleurtjes, maar ik denk dat iets zachtere contrasten in haar en make-up mooier zouden staan.
Een paar collega’s die eind 50 zijn, hebben onlangs hun zwartgeverfde haar grijs laten worden. En het staat hen stukken jeugdiger dan het zwarte (terwijl ze van nature zwart waren).
Iemand als prinses Benedikte weet daarin naar mijn idee beter de balans te vinden dan prinses Margriet.

Zo kan het ook dames van een zekere leeftijd, Margriet rocks 🤩 wat mode betreft.

Last edited 15 dagen geleden by PK020

81 en dan zulke kekke schoenen! Geweldig!
Vind het wel jammer dat haar haar zo geverfd wordt. De kleur van Beatrix is beter, zachter
En ik ben benieuwd of de Doelen bezoekster gevonden wordt!

Last edited 16 dagen geleden by Doro

Jaaaa mooi en elegant, de kleuren van de blouse staan haar goed, snit van de pantalon mooi, de schoenen vind ik apart en weer eens wat anders, ik hou daarvan!
De bellen eenvoudig en mooi en even een detail: haar bril. Ik ben zelf brildragend, je ziet ze al weer een poosje in de mode, vroeger had ik ook zoiets. Het staat haar goed! En verder ben ik een ontzéttende fan al heel lang van Introdans dus ik waardeer haar ‘werk’ voor dit dansgezelschap!
Nog even een gek vraagje…rond Valentijnsdag was er in de Doelen Rotterdam een concert met pianist, sopraan en ik dacht klarinettist. Ik was daar en voor mij zat iemand die op haar telefoon dit blog open had staan, bent u toevallig een regelmatige ‘meeprater’? Gewoon nieuwsgierigheid 🤭😉

Pietje, op welke rij zat u?

😀

Last edited 16 dagen geleden by [email protected]

We denken 6,7,8e rij? Vanuit de artiesten bekeken een beetje links van het midden..

Ik was er ook met mijn man. Wij zaten op de eerste rij, vanaf het podium gezien een beetje links van het midden… Voor het geval ik degene ben die u bedoelt: ik volg deze site al enkele jaren, maar tot nu toe alleen als lezer. Tot nu toe, want uw vraag over dat concert vond ik wel heel grappig, en deed me registreren en reageren! Maar misschien waren er bij dat concert nog wel meer dames die dit blog open hadden staan, dat kan natuurlijk. Wij vonden het trouwens een fantastisch concert en hebben enorm genoten! Maar het waren dan ook niet de eerste de besten…

Het was een heel mooi concert inderdaad! Zeker niet de eerste de beste kunstenaars, sopraan ook heel erg zeg maar verfijnd! Wat betreft onze medebezoeker van MKM….het ging vgl mij niet om een echtpaar, voor de pauze zat ik denk ik naast u en na de pauze achter u, nou hoe dan ook bedankt voor de reacties!

Nou stiekem aangenaam dan…😀

Aangenaam 😊

Heeeele mooie en passende outfit !!! Wat ziet ze er “jeugdig”uit
In deze mi “escher” print.

Last edited 16 dagen geleden by maribrune

Leuke outfit, echt Margriet. Wat een mooie bellen😍De schoenen vind ik bij de tenen te vierkant, wat het wat grof maakt

De blouse met broek en accessoires vind ik prachtig. Persoonlijk vind ik de schoenen minder mooi, maar ze passen wel bij de andere goudkleurige accessoires.