Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 01 jun 0 reacties

Prinses Mabel bij AmsterdamDiner

Zaterdagavond was prinses Mabel, samen met de couturiers Viktor en Rolf, aanwezig bij AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall. De prinses, die altijd perfect verzorgde kapsels heeft, droeg een zwarte japon met rood ceintuur. Op twitter was er echter meer aandacht voor haar bevlogen speech, waar ik helaas nog geen beelden van heb kunnen vinden. Wel kun je hier een filmpje bekijken van de aankomst van de prinses en haar twee modevrienden. 

Als ik kijk naar de stijl van de jurk, vermoed ik dat het een ontwerp is van Viktor en Rolf. Helaas heb ik de japon nog niet kunnen vinden op de catwalk, maar wie weet kom ik hem ooit nog tegen!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments