Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 04 sep 0 reacties

Prinses Laurentien watertrappelt in Amstel voor Waterspaarders!

Foto ©Waterspaarders, Arie Kievit

Vandaag kwam Prinses Laurentien in actie voor Waterspaarders. Waterspaarders is een project van de Missing Chapter Foundation, een stichting die is opgericht door Prinses Laurentien. 

Vandaag is de Nationale WaterSpaarders Dag, en daarom riepen kinderen heel Nederland op tot vijf minuten douchen. Om aandacht te vragen voor deze oproep, gingen voor de Hermitage in Amsterdam Prinses Laurentien en tientallen kinderen en volwassenen 5 minuten lang in de Amstel watertrappelen!
 
 
Persoonlijk vind ik het geweldig stoer dat Prinses Laurentien ook in de Amstel sprong. Ze gaf hiermee een ontzettend goed voorbeeld. En tja, als Prinses in je wetsuit 'rondlopen', daar wordt je vast niet zo heel blij van, als er fotografen e.d. in de buurt zijn.
 
 
Vandaag had de Prinses daar duidelijk geen moeite mee. Het is tenslotte voor het goede doel. Laurentien lijkt in haar element! Over haar zwarte wetsuit droeg ze een witte badjas. Aan haar voeten witte teenslippers, waar haar zwartgelakte nagels 'mooi' uitsteken ;-).
 
 
Foto's met dank aan en toestemming van ©Royalduo
 
Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.
 
 
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments