Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 30 dec 0 reacties

Prinses Laurentien tijdens verjaardagsfeest Pieter van Vollenhoven in kleding van Talbot Runhof uit 2008!

Op maandag 8 december vierde Pieter van Vollenhoven, de echtgenoot van Prinses Margriet, eindelijk zijn 75e verjaardag! De professor werd al op 30 april 75 jaar, maar hij grapte dat hij het hele jaar jaar 75 is, dus dat het niet zoveel uitmaakte wanneer hij het vierde.

Tegelijkertijd werd het 25-jarig bestaan van het fonds Slachtofferhulp gevierd, waar Pieter 1 van de oprichters van is. Bij het feest, dat werd gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht, was ook Prinses Laurentien aanwezig. Prins Constantijn was er helaas niet bij.

Prinses Laurentien droeg een donkerbruine jurk in een soort pied-de-poule motief, wat je bij het inzoomen van bepaalde foto's wat beter kunt zien. Daarover heen droeg ze een mantel met driekwart mouw, in een stof met hetzelfde motief. Haar clutch is van dezelfde stof gemaakt.

Het leverde weer heel wat zoekmomentjes op, maar zonder resultaat. Bij Hardies, waar Prinses Laurentien geregeld haar kleding van de duurdere ontwerpers koopt, konden ze me verder helpen. De set van Laurentien is daar gekocht, en is het merk Talbot Runhof. Helaas konden ze me niet verder helpen aan een foto. Bij Talbot Runhof zelf konden ze me vertellen dat de set uit 2008 komt. En dat hielp me verder. Hieronder zie je een aantal kledingstukken van deze stof uit de herfst/wintercollectie 2008 van Talbot Runhof!

Ook al is de kleding al 6 jaar oud, ik kan me niet heugen dat we het al vaker gezien hebben. Wat mij betreft mag ze het vaker dragen. Wat vinden jullie van deze kleding van Laurentien? Voor meer foto's klik hier!

Foto's met dank aan en toestemming van ©Royalduo en ©Josee Zwaga

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments