Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 21 jan 0 reacties

Prinses Laurentien tijdens Nationaal Voorleesontbijt in jurkje Essentiel Antwerp

Prinses Laurentien heeft vanochtend tijdens het Nationale Voorleesontbijt voorgelezen in Bibliotheek Hoorn. Ze las samen met kinderen uit groep 8 voor aan kleine kinderen uit groep 1 en 2, uit het boekje 'Boer Boris gaat naar zee'.

Foto met toestemming ©Janiek Dam

De Prinses droeg een kort jurkje van de Belgische ontwerper Essentiel Antwerp, gecombineerd met een donkerrood jasje, panty en enkellaarsjes. Het stofje is op zich prima en past ook goed bij de Prinses. Maar over de lengte van het jurkje en dan het jasje op zo'n model jurkje ben ik niet tevreden. Naar mijn idee is het jurkje te kort voor een vrouw van bijna 50. Ze heeft een prima figuur, maar ik vind het haar niet erg flatteren. De kleuren op zich zijn leuk, maar een wit jurkje met donkerrode panty, ik vind het niet geweldig. 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van haar kleding vinden. 

 

Afbeeldingen kleding ©Essentiel Antwerp

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments