Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 18 mrt 0 reacties

Prinses Laurentien tijdens Boomfeestdag in Zara!

Prinses Laurentien was vandaag in Almere aanwezig bij de Nationale Boomfeestdag! De Prinses droeg een gestreepte top in zwart, wit en een vleugje rood. Deze droeg ze op een rok van dezelfde stof, met diagonale strepen.

Het pakje is van Zara! De top kost E 39,95 en de rok is voor dezelfde prijs verkrijgbaar. 

Afbeeldingen ©Zara

Over het gestreepte pakje droeg ze de zwarte jas die ze onlangs ook droeg bij haar bezoek voor de Missing Chapter Foundation aan het hoofdkantoor van Albert Heyn. 

advertentie

Foto met toestemming ©Albert Heyn op facebook

De Prinses had een rode cape omgeslagen, droeg donkere laarzen en een donkere maillot, en maakte het geheel compleet met fleurige oorbellen met rood als hoofdkleur. 

screenshot video ©Omroep Flevoland

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments